שונות > מה שבראש

איזה גזר דין מוות צריכה לקבל טלי פחימה ימח שמה וזכרה?

<< < (3/9) > >>

orel.z:
הייתי עושה הכל שלב אחרי שלב.
אבל בכלל שאפשר לבחור רק אחד בחרתי בשריפה. נכבה את השריפה עליה ואז נשרוף אותה עוד פעם.

דוקא_כך:
אני מאוד מאוכזב מהתגובות כאן.  בני ישראל אינם בני ישמעאל יש"ו --- אנו לא אכזריים וברברים.  מה שחשוב זה להפסיק את חילול השם שטלי פחימה גורמת, ולא הדרך שבה היהודיה התועה הזו תחוסל.  במיוחד התגובה למעלה,

--- ציטוט ---נכבה את השריפה עליה ואז נשרוף אותה עוד פעם.
--- סוף ציטוט ---

מזכירה לי את פסוק 56 בפרק 4 (סורה אנ'ניסה) בקור'אן:

"... אלו שאינם מאמינים במסרים שלנו [ההתגלויות כביכול של אללה למוחמד יש"ו], אנו נחשוף אותם לאש, ובאותה תכיפות שבה עורם ישרף כליל אנו נחליפו בעור חדש כדי שהם ימשיכו לסבול מהעינוי..."

זאת האכזריות שאתה רוצה לחקות?  חומר למחשבה.

שלמה:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מרץ 13, 2008, 19:33:12 ---אני מאוד מאוכזב מהתגובות כאן.  בני ישראל אינם בני ישמעאל יש"ו --- אנו לא אכזריים וברברים.  מה שחשוב זה להפסיק את חילול השם שטלי פחימה גורמת, ולא הדרך שבה היהודיה התועה הזו תחוסל.  במיוחד התגובה למעלה,

מזכירה לי את פסוק 56 בפרק 4 (סורה אנ'ניסה) בקור'אן:

"... אלו שאינם מאמינים במסרים שלנו [ההתגלויות כביכול של אללה למוחמד יש"ו], אנו נחשוף אותם לאש, ובאותה תכיפות שבה עורם ישרף כליל אנו נחליפו בעור חדש כדי שהם ימשיכו לסבול מהעינוי..."

זאת האכזריות שאתה רוצה לחקות?  חומר למחשבה.

--- סוף ציטוט ---

מסכים איתך.
לפעמים עונש מוות הוא העונש הנכון.
אבל אין סיבה להפוך את זה למסיבה ולתת לפנטיות להשתולל.
אין שום דבר שמח בכך.

אלגרייה מהמרכז:
חברים אני מתלבטת , כי אני רוצה שהיא תסבול שהמוות שלה יהיה ברכה ( חס ושלום ) ,אז נעשה ככה נזריק לנ רעל ( עדיף ציאניד) לבינתיים שוטרי מג"ב כן אלו שעקרו את היהודים מגוש קטיף ירביצו לה מכות רצח , לבנתיים נעמיד את ההורים שלה מול כיתת יורים ( כמו שטבחו בנו בשואה ) , אח "כ נושיב אותה על כיסא חשמלי (כן כמו בארה"ב שעושים לרוצחים כי היא יותר גרועה) אח"כ נתלה אותה בכיכר העיר כמו את המן (ופה היא כבר תמות אי אפשר להיות יותר מידי רחמנים ולתת לה לבזבז מחמצן העולם כמו שהשמלאנים אוהבים להגיד ) ואז נגרר את גופתה ברחבי העיר ( כמו שהיה בלינ'ץ ברמאללה )ואז אפשר יהיה לשרוף אותה ולפזר אתה בים להכריז עליה כמתה שמקום קבורתה לא נודע כדי שלא יהיה לא זכר לעולם , מה חושבים ?

Nammer:

--- ציטוט של: אלגרייה מהמרכז על מרץ 13, 2008, 20:12:02 ---חברים אני מתלבטת , כי אני רוצה שהיא תסבול שהמוות שלה יהיה ברכה ( חס ושלום ) ,אז נעשה ככה נזריק לנ רעל ( עדיף ציאניד) לבינתיים שוטרי מג"ב כן אלו שעקרו את היהודים מגוש קטיף ירביצו לה מכות רצח , לבנתיים נעמיד את ההורים שלה מול כיתת יורים ( כמו שטבחו בנו בשואה ) , אח "כ נושיב אותה על כיסא חשמלי (כן כמו בארה"ב שעושים לרוצחים כי היא יותר גרועה) אח"כ נתלה אותה בכיכר העיר כמו את המן (ופה היא כבר תמות אי אפשר להיות יותר מידי רחמנים ולתת לה לבזבז מחמצן העולם כמו שהשמלאנים אוהבים להגיד ) ואז נגרר את גופתה ברחבי העיר ( כמו שהיה בלינ'ץ ברמאללה )ואז אפשר יהיה לשרוף אותה ולפזר אתה בים להכריז עליה כמתה שמקום קבורתה לא נודע כדי שלא יהיה לא זכר לעולם , מה חושבים ?

--- סוף ציטוט ---
הזוי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה