כתב נושא: טלי פחימה שוחררה שחרור מוקדם  (נקרא 6550 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
טלי פחימה שוחררה שחרור מוקדם
« ב- : מרץ 11, 2008, 21:42:56 »
הגיע הזמן שהשב"כ ימליץ להחזיר אותה לכלא שתשלים את ריצוי עונשה.והם מסוגלים,השב"כ מנע את שחרורו של מנבר,החזיר את וענונו,מנע מקלינברג להשתחרר וכפה על כולם תנאים מגבילים.
טלי פחימה הפרה את התנאים בביקור בסוכת האבלים,להבדיל בעבר השב"כ התלבש על נועם פדרמן וברוך מרזל והיה מעניש אותם על כל הפרה.
ברוך מרזל קיבל מעצר בית וסוכן שב"כ שם עין שהוא לא יזרוק את הזבל כי הפח היה רחוק מהבית.
פדרמן היה נעצר על הפרת צווי הגבלה.
טלי פחימה עוברת על החוק במדינה ומקומה בכלא ואולי בבית חולים לחולי נפש.
זכריה זביידי החבר של פחימה קיבל חסינות ממדינת ישראל והוצא מרשימת חיסול שלנו כי היתה שמועה על שיתוף פעולה.
אבל ביקור תנחומים אצל מחבל מתאבד חמור מבגידה רגילה.
פשוט נגמרו לי המילים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #1 ב- : מרץ 11, 2008, 22:46:46 »
בס''ד

[size=20 pt]מוות לבוגדת המתועבת במעשה זימה וזנות בהם רומסת את כבודנו !!-במדינה נורמאלית אחרת כבר מזמן היו מוציאים את החזירה המחבלת הזו להורג עם בן-זוגה האויב הערבי הנאצי הטרוריסט יש''ו -או שמא להשאיר אותה נכה לכל החיים ואז נראה איך יסתכל עליה אותו אויב ערבי נאצי טרוריסט יש''ו !!! :uglystupid2: aa4 :word010: !!!!  :skeleton2: :gene047: :gene047: :gene047: :gene047: :gene047: :gene047: :skeleton2: :toiletpaper: :pig1: :pig1: :word010:[/size]

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: מרץ 11, 2008, 22:47:32 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 11, 2008, 22:56:50 »
טלי פחימה היא תשושת נפש שלמעשה לא גרמה שום נזק ממשי. פחות מפריע לי כשאנרכיסטית מופרעת מסוגה נפגשת עם מחבלים,
הרבה יותר מפריע כששרים בממשלת ישראל נפגשים עם צוררים, מחבלים ומכחישי שואה, ומוסרים בידם נשק, כסף ושטח. כשטלי פחימה
נפגשה עם זביידי היא קיבלה מאסר, כשהשיכור ימ"ש ושימון פרסקי נפגשו עם ערפאת ונתנו לו אישור דה-פקטו למלא את תאוות הרצח שלו,
הם קיבלו פרס נובל לשלום. ויש להזכיר שכל שרי ממשלת ישראל דהיום ורוב חברי הכנסת של ישראל תומכים בהמשך דרכם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : מרץ 11, 2008, 23:01:39 »
יש חוק במדינה שמופעל נגד בוגדים ולצערנו נגד יהודים טובים,אני רוצה שיפעילו אותו נגד ערבים ושמאלנים.למשל היום משטרת ישראל עיכבה ערבים שהניפו דגל אש"ף במשחק בנצרת וזאת גם כי כתבתי בכל אתר שרק עוצרים את דגל כ"ך ולא את דגלי חמאס וכמוני עשו יהודים טובים רבים.
לשר בממשלה ולחבר כנסת יש חסינות וצריך פשוט להחליפם.רבין קיבל פרס נוסף מיגאל עמיר ופרס היה קרוב לקבלת הפרס.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : מרץ 11, 2008, 23:33:58 »
יש חוק במדינה שמופעל נגד בוגדים ולצערנו נגד יהודים טובים,אני רוצה שיפעילו אותו נגד ערבים ושמאלנים.למשל היום משטרת ישראל עיכבה ערבים שהניפו דגל אש"ף במשחק בנצרת וזאת גם כי כתבתי בכל אתר שרק עוצרים את דגל כ"ך ולא את דגלי חמאס וכמוני עשו יהודים טובים רבים.
לשר בממשלה ולחבר כנסת יש חסינות וצריך פשוט להחליפם.רבין קיבל פרס נוסף מיגאל עמיר ופרס היה קרוב לקבלת הפרס.
ה"חוק" הוא סלקטיבי ולא יופעל לעולם כנגד אנ"ש של החונטה השלטת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : מרץ 11, 2008, 23:36:06 »
עובדה שטלי פחימה,עומרי שרון,עופר גלזר נאסרו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #6 ב- : מרץ 11, 2008, 23:39:37 »
נכון שזה אומר לעבור על החוק אבל לאנשים כאלה אסור לתת חשיפה מי יודע מה היא עושה כרגע אולי מרגלת
הריי אחרי שנעצרה שנאתה למדינה גדלה לפעמים צריך לקחת את החוק לידיים ולגרום להצטער
לא לתת לה הרגשה שעכשיו היא הכוכב של השמאל הקיצוני אנשים רואים שאפשר ללכת בדרכה
ואחרי שנתיים להשתחרר ואתה זוכה אחריי זה לחשיפה יותר גדול הרשימה השחורה כתובה
מה שנשאר זה רק לבצע.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : מרץ 11, 2008, 23:56:55 »
יש סוכן סמוי,פחימה היא סוכנת גלויה.לא מבין למה השב"כ לא עוצר אותה שוב?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #8 ב- : מרץ 12, 2008, 00:07:53 »
כי היא אוספת סביבה את התקשורת השמאלנית ומבחינתה זה נראה טוב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : מרץ 12, 2008, 02:08:47 »
עובדה שטלי פחימה,עומרי שרון,עופר גלזר נאסרו.
התכוונתי החוק נגד בגידה, וגם העונשים שנתנו לכל ה-3 הנ"ל הם מגוחכים כשלעצמם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #10 ב- : מרץ 12, 2008, 07:14:45 »
טלי פחימה היא תשושת נפש שלמעשה לא גרמה שום נזק ממשי. פחות מפריע לי כשאנרכיסטית מופרעת מסוגה נפגשת עם מחבלים,
הרבה יותר מפריע כששרים בממשלת ישראל נפגשים עם צוררים, מחבלים ומכחישי שואה, ומוסרים בידם נשק, כסף ושטח. כשטלי פחימה
נפגשה עם זביידי היא קיבלה מאסר, כשהשיכור ימ"ש ושימון פרסקי נפגשו עם ערפאת ונתנו לו אישור דה-פקטו למלא את תאוות הרצח שלו,
הם קיבלו פרס נובל לשלום. ויש להזכיר שכל שרי ממשלת ישראל דהיום ורוב חברי הכנסת של ישראל תומכים בהמשך דרכם.

נכון. :V:

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : מרץ 12, 2008, 14:13:41 »
בס"ד

היא בוגדת כמו אורי אבנרי,גדעון לוי,אדם קלר..... >:( :tickedoff: >:( :tickedoff:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : מרץ 12, 2008, 14:17:24 »
נץ 20 שמאלנים בוגדים נעצרו:מנבר,וענונו,קלינברג,בר,אודי אדיב ועוד
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : מרץ 12, 2008, 14:28:54 »
נץ 20 שמאלנים בוגדים נעצרו:מנבר,וענונו,קלינברג,בר,אודי אדיב ועוד
וכמה לא נעצרו?יצחק רבין, דוד אלעזר, אברהם יפה, חיים בר לב, משה סנה, יעקב חזן, מאיר יערי, וחברי סיעתם בכנסת.

ובכל מדינה נורמלית, דין בוגד זה מוות, כת יורים/גרדום/כיסא חשמלי/הזרקת רעל (וכל המרבה הרי זה משובח), כמה מתוך רשימת הנעצרים, האנטר, הוצא להורג? תשובה: 0.
« עריכה אחרונה: מרץ 12, 2008, 14:30:28 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #14 ב- : מרץ 12, 2008, 16:23:49 »
בו ניהיה לרגע הגיוניים למרות השנאה שלי לרבין בזמנו לא היה מניע לעצור אותו במיוחד בן אדם שקנה את שמו כרמטכ"ל ושר בטחון
את לא יכול כל שמאלני בוגד לעצור כי אתה חי במדינה דמוקרטית לצערי הרב ויש חופש הביטוי ואם אנחנו מסתכלים על זה
המשטרה יותר שמאלנית מכל ארגון אחר ובנתיים כל פעיל ימין שמפגין נגד קאסם עוצרים ופעיל שמאל עד שהוא לא מוכר נשק וסודות מדינה
הוא לא מזיק למה זה כי עד שהוא פוגע במדינה התקשורת האדומה מאושרת לראות אותם נאבקים .

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : מרץ 12, 2008, 17:04:55 »
בו ניהיה לרגע הגיוניים למרות השנאה שלי לרבין בזמנו לא היה מניע לעצור אותו במיוחד בן אדם שקנה את שמו כרמטכ"ל ושר בטחון
את לא יכול כל שמאלני בוגד לעצור כי אתה חי במדינה דמוקרטית לצערי הרב ויש חופש הביטוי ואם אנחנו מסתכלים על זה
המשטרה יותר שמאלנית מכל ארגון אחר ובנתיים כל פעיל ימין שמפגין נגד קאסם עוצרים ופעיל שמאל עד שהוא לא מוכר נשק וסודות מדינה
הוא לא מזיק למה זה כי עד שהוא פוגע במדינה התקשורת האדומה מאושרת לראות אותם נאבקים .
א.) מדינת ישראל איננה דמוקרטית.
ב.) הפשעים האמורים של רבין שעל בסיס זה הוא היה צריך להשפט כבוגד נעשו לפני היותו רמטכ"ל, או שמא אני צריך בפעם החמש-מאות אלף בפורום לספר מה זה מחתרת הקצינים של מפ"ם.
הסיבה שרבין מופיע ברשימה הזו, היא בדיוק בגלל שהוא מכר סודות מדינה לסובייטים.
« עריכה אחרונה: מרץ 12, 2008, 17:06:40 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #16 ב- : מרץ 12, 2008, 17:25:02 »
בו נגיד שהדמוקרטיות שאני מדבר זה לא מה שאתה מדבר ואני יסביר את עצמי
חדשות ערוץ 2 זה יותר מדי דמוקרטיה בשבילי עיתון זה יותר מדי דמוקרטיה בשבילי
דו"ח וינוגרד זה יותר מדי דמוקרטיה צריך להיות כאן שלטון יהודי עצמאי
ערבי בכנסת זה דמוקרטיה עתירות לבג"ץ זה דמוקרטיה
אני רוצה מדינה שאם יהיה מלחמה הם אפילו לא ישדרו אותה
ויתנו לצה"ל לעשות מה שהוא רוצה אני רוצה מדינה ששר ערבי בורח מהמדינה
מגרשים את כל המישפחה שלו ולא שמים עליהם אבטחה לא דמוקרטית
אנחנו מפסידים רק כי אנחנו דמוקרטים שערבים יהיו פה חמישים אחוז
מי ישלול מהם זכות הצבעה מדינה דמוקרטית או לא?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : מרץ 13, 2008, 00:15:02 »
בו נגיד שהדמוקרטיות שאני מדבר זה לא מה שאתה מדבר ואני יסביר את עצמי
חדשות ערוץ 2 זה יותר מדי דמוקרטיה בשבילי עיתון זה יותר מדי דמוקרטיה בשבילי
דו"ח וינוגרד זה יותר מדי דמוקרטיה צריך להיות כאן שלטון יהודי עצמאי
ערבי בכנסת זה דמוקרטיה עתירות לבג"ץ זה דמוקרטיה
אני רוצה מדינה שאם יהיה מלחמה הם אפילו לא ישדרו אותה
ויתנו לצה"ל לעשות מה שהוא רוצה אני רוצה מדינה ששר ערבי בורח מהמדינה
מגרשים את כל המישפחה שלו ולא שמים עליהם אבטחה לא דמוקרטית
אנחנו מפסידים רק כי אנחנו דמוקרטים שערבים יהיו פה חמישים אחוז
מי ישלול מהם זכות הצבעה מדינה דמוקרטית או לא?
ג'ורג' אורוול מתהפך בקברו, זה בדיוק מה שהוא מגדיר בספרו הגאוני 1984 בתור "שיחדש" (=שיח חדש) מלחמה=שלום, איפוק=כוח, שמאלני=קונסנזוס ימני=שנוי במחלוקת ימין=קיצוני/פאשיסט/גזען שמאל=ראדיקל/רומנטיקן/פעיל שלום, וכן מה שאתה הגדרת כדמוקטריה זה פשוט דוגמה בולשביקית סמי סובייטית שמטרת היא דיכוי צד אחד מאוד ידוע וברור במפה הפוליטית, אתה רוצה דמוקרטיה-כלח לך לארה"ב, אה כן ושכחתי, חרדים=מוצצי דם/תאבי בצע ערביי "ישראל"=אזרחים נאמנים, התנחלויות=בזבוז כסף במקום על עיירות פיתוח, קיבוצים=מלח הארץ/אוונגארד, דמוקרטיה הא? דמוקרטיה ישראלית=חונטה בולשביקית
« עריכה אחרונה: מרץ 13, 2008, 00:18:17 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #18 ב- : מרץ 13, 2008, 00:20:56 »
איתי דמוקרטיה זה שלטון העם,ישראל דיקטטורה שמתחלפת אחת ל4 שנים.ישראל היא אוליגרכיה בולשביקית אלטיסטית בוגדנית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #19 ב- : מרץ 13, 2008, 01:27:32 »
אז נכון אנחנו לא מדינה שנותנת זכיות לאזרחיה היהודים אבל מצד שני היא נותנת יותר מדי חופש ביטוי
תחשבו כמה נזק גרמה התקשורת במלחמת לבנון 2 תחשבו על התוצאה של המלחמה
בדיקטטורה אין להקשיב למדינה שמעלייך כביכול אין תקשורת שמסקרת כל סריטה של ראש ממשלה ונשיא
המדינה לא מנוהלת נכון מאז בגין ואנחנו הולכים והופכים לנאיבים כלפיי זה תקשורת היא אויב שמאלני
שרושם הרבה נצחונות לשמאל בזכותו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #20 ב- : מרץ 13, 2008, 16:05:12 »
אז נכון אנחנו לא מדינה שנותנת זכיות לאזרחיה היהודים אבל מצד שני היא נותנת יותר מדי חופש ביטוי
תחשבו כמה נזק גרמה התקשורת במלחמת לבנון 2 תחשבו על התוצאה של המלחמה
בדיקטטורה אין להקשיב למדינה שמעלייך כביכול אין תקשורת שמסקרת כל סריטה של ראש ממשלה ונשיא
המדינה לא מנוהלת נכון מאז בגין ואנחנו הולכים והופכים לנאיבים כלפיי זה תקשורת היא אויב שמאלני
שרושם הרבה נצחונות לשמאל בזכותו.
זו לא דיקטטורה, כי מי שעומד הגדרתית בראש המדינה הוא סתם ליצן וגבאי ועד קהילה, קווי השלטון לא נמצאים במערכת הפוליטית, ואין כאן אדם אחד שמושל בכיפה, קווי השלטון הם חיצוניות למערכת הפוליטית וממילא גם אינם חייבים דין וחשבון לדעת קהל ולציבור בכלל.
ראש ממשלה באשר הוא בישראל הוא יישות בלתי רלוונטית בעליל, סתם אוויל עם 4 שנות חיי מדף (מקסימליים), עם כת בבונים המהנהנת אחריו ויוצאת מגדרה בכדי לחלק את כספי הציבור ואת דמי החג של הדוד סם.
החונטה השלטת רב הזרועות שהתקשורת היא בסך הכל הכלי המוחצן שלה, מאפשרת ביקורת שלוחת רסן על כל יישות פוליטית שהיא בשל העובדה שכל המערכת היא בלתי רלוונטית אלא שכל עצם קיומה הוא לצורכי "לחם ושעשועים".
עצם העובדה שניתן לצד אחד באמת חופש דיבור להמונים ואילו השני משמש שם שבובת וודו שתוקעים בה סיכות לקול צחוקם של ההמון, מעידה כאלף עדים שאין כאן דבר שניתן להגדירו כדמוקרטי.
« עריכה אחרונה: מרץ 13, 2008, 16:06:42 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל