חדשות ודיונים > דיון כללי
אתר נוסף שכדאי שנשים את הסרטונים שלנו בו
כהנא צדק!:
מצאתי אתר ישראלי נוסף להעלת ווידאו ששם נוכל להצליח ולעלות את הסרטונים שלנו לעמוד ראשי בטוח!
יש קטגוריות מראים את הסרטונים שיש הכי הרבה תגובות/צפיות/דירוגים וכו...
האתר הוא:
http://www.VIDI.co.il
עז וכל מי שיש לו סרטונים תעלו לשמה ותנו פה קישור בקרוב אני יוציא מדריך איך לעלות את הסרטונים שלנו רמות שם!
אז יאאלה לעבודה ;)
עז77:
המטרה היא לא להעלות סרטונים לכל מקום שמאפשר זאת, היום יש מאות אתרים כאלה
המטרה היא להעלות את הסרטונים לאיפה שיש הכי הרבה מבקרים
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 22, 2007, 14:25:57 ---המטרה היא לא להעלות סרטונים לכל מקום שמאפשר זאת, היום יש מאות אתרים כאלה
--- סוף ציטוט ---
שם יש המון מבקרים וש פוטנציאל להגיע לעמוד ראשי איתם, והמטרה שלנו לעלות לכל מקום אפשרי כדי שזה יגיע לך עם ישראל בלי יוצא מן הכלל.
עז77:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 22, 2007, 14:35:00 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 22, 2007, 14:25:57 ---המטרה היא לא להעלות סרטונים לכל מקום שמאפשר זאת, היום יש מאות אתרים כאלה
--- סוף ציטוט ---
שם יש המון מבקרים וש פוטנציאל להגיע לעמוד ראשי איתם, והמטרה שלנו לעלות לכל מקום אפשרי כדי שזה יגיע לך עם ישראל בלי יוצא מן הכלל.
--- סוף ציטוט ---
האתר הזה לא מוכר.., לא שמעתי עליו בכלל
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 22, 2007, 14:56:55 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 22, 2007, 14:35:00 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
האתר הזה לא מוכר.., לא שמעתי עליו בכלל
--- סוף ציטוט ---
גם אני לא ממש הכירתי רק היום ראיתי אבל אני רואה שסרטונים שמגיעים לעמוד ראשי יש להם 800-1000 צפיות
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה