חדשות ודיונים > דיון כללי
אתר נוסף שכדאי שנשים את הסרטונים שלנו בו
עז77:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 22, 2007, 15:01:53 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 22, 2007, 14:56:55 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 22, 2007, 14:35:00 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 22, 2007, 14:25:57 ---המטרה היא לא להעלות סרטונים לכל מקום שמאפשר זאת, היום יש מאות אתרים כאלה
המטרה היא להעלות את הסרטונים לאיפה שיש הכי הרבה מבקרים
--- סוף ציטוט ---
שם יש המון מבקרים וש פוטנציאל להגיע לעמוד ראשי איתם, והמטרה שלנו לעלות לכל מקום אפשרי כדי שזה יגיע לך עם ישראל בלי יוצא מן הכלל.
--- סוף ציטוט ---
האתר הזה לא מוכר.., לא שמעתי עליו בכלל
--- סוף ציטוט ---
גם אני לא ממש הכירתי רק היום ראיתי אבל אני רואה שסרטונים שמגיעים לעמוד ראשי יש להם 800-1000 צפיות
--- סוף ציטוט ---
זה כלום, זה שטויות - זה אתר קטן ולא מוכר עם מספרים כאלה..
אבל מי שרוצה שישים, אדרבא - להזיק זה לא יכול להזיק רק להוסיף,
אבל התשומת לב והמאמצים צריכים להיות מופנים לאתרים הכי גדולים היום וכרגע זה פליקס..
liorso:
מה זה בעיה בשילך לעלות את הסרטונים? כמו שאתה אומר זה לא יזיק ואני בטוח שזה יפרסם אותנו עוד קצת אפילו אם אחד (ואני כמעט בטוח שיותר) יתחילו לצפות בתוכניות פה בזכות האתר הזה זה שווה את זה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 22, 2007, 15:36:29 ---מה זה בעיה בשילך לעלות את הסרטונים? כמו שאתה אומר זה לא יזיק ואני בטוח שזה יפרסם אותנו עוד קצת אפילו אם אחד (ואני כמעט בטוח שיותר) יתחילו לצפות בתוכניות פה בזכות האתר הזה זה שווה את זה.
--- סוף ציטוט ---
אתה מדבר אלי?..
כי לי אין לי את הסירטונים הייתי מעלה בשמחה...
liorso:
לא אני מדבר אל עז
עז77:
קודם כל ליאורסו זה כן בעיה בשבילי כי במקום לתת 100 אחוז במקום העבודה שלי, אני נותן 50 אחוז ו 50 אחוז מתרוצץ בין הפורום לשרתים באתר העברי לאתר האנגלי,
מתקן דברים מתחזק דברים, מארגן כל מיני דברים בקשר לאינציקלופדיה העברית שלנו ועושה אלף דברים במקביל וכל זאת בנסיון שלא יתפסו אותי
ואני אפוטר מהעבודה שלי, אז כן - כרגע זה די בעיה בשבילי אם אתה שואל...
כל הסרטים שלי ללא יוצא מהכלל נמצאים תמיד פה להורדה והפצה:
http://www.jtf.org/g/OZ77
ועם כל הכבוד יש גבול לדברים שאני יכול לעשות בו זמנית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה