הערה:מאמר זה נכתב בהומור ובצחוק ואין להתייחס אליו ברצינות.
מאחר שנשללה זכותו של חיים בן פסח לעלות לארץ ולעומת זאת העלנו 50 אלף מחבלים עם ערפאת.עלה במוחי רעיון לנקוט בדרך עורמה ותכסיס כמו התקיה המוסלמית.
יבוא חיים בן פסח אל פקיד ההגירה לבוש בטי שרט עם תמונתו של צ'ה גווארה ויבקש לעלות לארץ.השיחה ביניהם תתנהל כך:
פקיד ההגירה:מה שמך?
חיים:ויקטור ונסייר.
פקיד ההגירה:מה מקצועך?
חיים:אני עוסק בתקשורת ומוצא משפחתי מיצרני יינות.
פקיד ההגירה:מדוע אתה רוצה לעלות לארץ?
חיים:אני נרדף בשל דעותי.
פקיד ההגירה:מהן דעותיך?
חיים:אני קומוניסט ופעיל הפנתרים השחורים,אני צעדתי עם מרטין לותר קינג,אני יריתי על שוטרים בניו יורק,אני עזרתי למלקולם אקס,לואיס פרחאן הוא חבר שלי,אני צעדתי במצעד המליון....אני פועל לבחירת ברק אובאמה לנשיאות....
פקיד ההגירה:רגע אחד(מתחיל להזיע)למה אתה רוצה לעלות לארץ ישראל?
חיים:ברצוני ליסד חברה קומוניסטית,שיוויונית וצודקת שבה ערבים שווי זכויות ליהודים.
פקיד ההגירה:יש מישהו שימליץ עליך בארץ?משפחה,חברים.
חיים:אחמד טיבי חבר שלי,יזהר באר מנכ"ל בצלם הציע לי עבודה,דורית בייניש חברה שלי...
פקיד ההגירה:אם וכאשר תעלה לארץ איפה תגור?
חיים:ברצוני לגור במדינת אלח'ליל כלומר חברון ולתעד את הפשעים הנוראים שמבצעים המתנחבלים באוכלוסיה פלשתינית שלווה ותמימה.
פקיד ההגירה:מדוע החלטת דווקא עכשיו לעלות לארץ?
חיים:הפשעים הנוראים שמבצעים היהודים בעזה מדירים שינה מעיני...ברצוני להפגין נגד גדר ההפרדה....
פקיד ההגירה:אתה בן 50 ולא נשוי מדוע?
חיים:לפני שנה כמעט פגשתי את בחירת ליבי באוטובוס שמה ברזיליה והיא שוקלת 125 קילו,אפרואמריקנית אבל חיפשתי מישהי שמנה יותר...
פקיד ההגירה:האם אתה יהודי?
חיים:כאמור אני קוסמופוליטקן,מרכסיסט ואינני מאמין בדת כלשהיא או בגבולות.
פקיד ההגירה:עלייתך מאושרת לישראל,נסדר לך עבודה בארגון בצלם,תקבל תעודת עיתונאי,תטוס באל על מחלקה ראשונה וכשתגיע לארץ יפרש שטיח אדום לכבודך ויריב אופנהיימר יחכה לך בנתב"ג.
חיים:תודה רבה לך.