עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

סיבה ומוצדקת למה להרוג "אזרחים חפים מפשע" בעזה

<< < (2/3) > >>

איתי הראל:
סיבה לא צריך סיבה במלחמה ל"צערינו" מתים גם חפים מפשע.

Aaron:
כשבריטניה הפציצה את ברלין, לא נראה לי שהיו בריטים שבכו על אזרחים גרמנים נאצים חפים מפשע שנהרגים.
או כשרוסיה הפציצה את צ'צ'ניה והרגה מלא אזרחים.
או כשארה"ב הטילה אטום על יפן.
או במלחמת איראן-עיראק כשעיראק ירת טילים כימיים על ריכוזי אוכלוסיה באיראן.
ויש עוד מלא דוגמאות...

למה רק פה יש כל כך הרבה יפי נפש בוגדים, שעושים כל כך הרבה רעש מכל "אזרח" ערבי נאצי תומך טרור שנהרג?

יחיאל:

--- ציטוט של: אהרֹן על מרץ 09, 2008, 18:58:56 ---כשבריטניה הפציצה את ברלין, לא נראה לי שהיו בריטים שבכו על אזרחים גרמנים נאצים חפים מפשע שנהרגים.
או כשרוסיה הפציצה את צ'צ'ניה והרגה מלא אזרחים.
או כשארה"ב הטילה אטום על יפן.
או במלחמת איראן-עיראק כשעיראק ירת טילים כימיים על ריכוזי אוכלוסיה באיראן.
ויש עוד מלא דוגמאות...

למה רק פה יש כל כך הרבה יפי נפש בוגדים, שעושים כל כך הרבה רעש מכל "אזרח" ערבי נאצי תומך טרור שנהרג?

--- סוף ציטוט ---

מסכים איתך אחינו !!
ותכלס זה באמת רק פה!! אני יוסיף לדברייך
שהאמריקאים קיבלו דיווח שבעיראק משגרים טילים ומתחבאים טרוריסטים בתוך מסגד ...תנחש מה עשו??
אני יתן לך רמז : הם ממש לא חשבו על כל המתפללים "החפים מפשע" או על מה שהאו"ם יגיד או צרפת או לא יודע מה...הם עשו את מה שצריך לעשות
אבל פה זה בחיים לא יקרה לצערנו

נדב:

--- ציטוט של: אושרי על מרץ 08, 2008, 19:00:47 ---ככה תענו לאדם שאומר שאסור להרוג אזרחים חפים מפשע בעזה.

"תזכרו את זה שחמאס הוא ארגון טרור שנבחר בבחירות דמוקרטיות בעזה!!!

זאת אומרת התושבים בעזה "החפים מפשע" תומחים בחמאס!

המסקנה :מגיעה ל"אזרחים החפים מפשע" למות!

כי הם תומכי טרור ומבצעי טרור!"

;)

--- סוף ציטוט ---

נו, ומה? הם ידיגו לך שלא 100% בחרו בחמאס, שבעזה יש גם ילדים ללא זכות בחירה, מה תגיד אז?

DJ Luminus:

--- ציטוט של: נדב על מרץ 25, 2008, 21:40:40 ---נו, ומה? הם ידיגו לך שלא 100% בחרו בחמאס, שבעזה יש גם ילדים ללא זכות בחירה, מה תגיד אז?

--- סוף ציטוט ---

הילדים האלה עוברים שטיפות מוח איסלאמיות יום-יום באמצעות מערכת ה"חינוך" ותוכניות טלויזיה של החמאס והראשות ה"פלסטי"-נאצית. כשהם יתבגרו, גם הם יהיו רוצחים או תומכי טרור בדיוק כמו הוריהם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה