עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סיבה ומוצדקת למה להרוג "אזרחים חפים מפשע" בעזה
נדב:
--- ציטוט של: DJ Luminus על מרץ 25, 2008, 23:42:13 ---הילדים האלה עוברים שטיפות מוח איסלאמיות יום-יום באמצעות מערכת ה"חינוך" ותוכניות טלויזיה של החמאס והראשות ה"פלסטי"-נאצית. כשהם יתבגרו, גם הם יהיו רוצחים או תומכי טרור בדיוק כמו הוריהם.
--- סוף ציטוט ---
זה מדרון תלול וחלקלק ביותר, אם אתה כרשות מדינית מרשה לעצמך לחזות מראש שאזרח קטין יהפוך לרוצח כשידגל, אז לפי ההיגיון הזה יש לאסור ילדים שנולדו בשכונות עוני מסויימות שיש בהן נטייה לפשע, ילדים שנולדו לאבות עבריינים, הרי כל הסיכויים שהם גם יפשעו כשיגדלו אז למה לחכות עד אז?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: נדב על מרץ 26, 2008, 03:50:13 ---זה מדרון תלול וחלקלק ביותר, אם אתה כרשות מדינית מרשה לעצמך לחזות מראש שאזרח קטין יהפוך לרוצח כשידגל, אז לפי ההיגיון הזה יש לאסור ילדים שנולדו בשכונות עוני מסויימות שיש בהן נטייה לפשע, ילדים שנולדו לאבות עבריינים, הרי כל הסיכויים שהם גם יפשעו כשיגדלו אז למה לחכות עד אז?
--- סוף ציטוט ---
אם אתה לא מסוגל להבחין בין אידאולוגיה דתית רצחנית בת 1400 שנה ששולחת דור אחר דור למות בשם חרבו של מוחמד לכמה בודדים מתוך שכונות מצוקה שהיו נהפכים לרוצחים בשל מצבם הסוציו-אקונומי אז כל שנותר לאחל לכבודו הוא---רפואה שלמה מין השמים רפואת הנפש ורפואת הגוף השתא בעגלא ובזמן קריב ואמרו אמן!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה