אני מאד מאד רוצה להגיב לך על הטענה שלך כאילו "להרוג" באויבי ישראל ללא כביכול "סיבה מוצדקת" זה "רצח" , אבל התשובה (להגיד את התורה ללא סילופים שימצאו חן בעיני הבג"ץ) לא "חוקית" , לכן אסתפק בזה שאומר שאתה טועה .
כך או כך, הסיבה למה לא לעשות , היא לא בגלל שזה רצח , אלא בגלל שלא מספיק שהממשלה לא עושה את זה בעצמה (מורישה את יושבי הארץ) אלא היא גם מנסה למנוע מאזרחים שפוים לעשות זאת בעצמם - ואם חלילה מישהו יתפס כשהוא עושה מעשה כזה, הוא עלול להכנס לכלא , ואם כן - חבל לעשות זאת - ועדיף לפעול כדי שבעתיד נוכל לעשות זאת בצורה יזומה , זאת אומרת, על ידי החזרת כל העם בתשובה וקירובם לרעיון היהודי .
אתה רוצה לדעת למה באמת גולדשטיין עשה מה שעשה ?
יפה וטוב שמבהירים לאנשים שגולדשטיין היה אדם שקול וכו' , אבל למען האמת , ה"טריגר" שהפעיל אותו אותו יום והיה פשוט ה"קש" , לא היה מה שאתה מתאר , אלא פשוט מכיוון שהוא כרופא היחיד באיזור טיפל בכל הפצועים וההרוגים מירי מחבלים ופיגועים - אוזלת ידה של הממשלה גרם לו להרגיש כאילו יש חוסר אונים לאומי , חרפה עצומה , וחילול השם שלא היה כדוגמתו , הטריגר האמיתי , ה"קש" היה שהערבים באו להפריע ליהודים לקרוא מגילה במערת המכפלה - בקריאות "אידבח אל יהוד" והוא פשוט יצא מהמערה בקריאה "אני לא יכול לסבול את זה יותר " (או משהו בסגנון ) ואחרי שעה חזר עם גלילון וקידש שם שמים כאריה הקם על עשרות צבועים והורג כל צבוע בהינף יד .
נ.ב :אני מדגיש לא עודדתי אף אחד לקחת את החוק לידיים ולעשות זאת ,במילא בעזרת השם עוד עשר שנים או אף לפני אם ירצה השם יתברך ,נהיה רוב מוחלט ונוכל לעשות זאת על אפם וחמתם של החונטה הבג"צית והערב רב , אז למה לנו לשבת בכלא בנתיים חלילה אם מישהו יתפס על מעשה כזה? .
אגב זה לפי דעת הרב מאיר כהנא עליו השלום שהדגיש אותה על הנושא