כתב נושא: האם צריך עוד ברוך גולדשטיין?  (נקרא 4281 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
האם צריך עוד ברוך גולדשטיין?
« ב- : מרץ 06, 2008, 20:26:24 »
האם צריך שאדם היום יכקח נשק יכנס למערת המכפלה ויהרוג 29 ערבים.
התשובה היא כמובן לא.
אני מזכיר לכם את הסיפור האמיתי ברוך גולדשטיין בדיוק כמו רבים אחרים ידע שהערבים מתכננים טבח ביהודי חברון!
הוא ניסה לעצור את הטבח בכול דרך הולמת יותר כמו פניה לכוחות שלנו.
הבעיה שרבין (שהיה אז ראש הממשלה) לא ממש ניסה לשנות את המצב.
יתכן והוא רצה מצב של כימאת כמעט טבח בחברון כדי לפנות את היהודים בחברון וקרית ארבע.
רק אז כשלברוך גולשטיין לא נותרה עוד תקווה הוא נכנס למערת המחכפלה והרג 29 ערבים חלקם היו כניראה מתכנני הטבח.
המעסשה שלו גרם ל-2 דברים חיוביים (גם כמה שליליים אבל לא נפרט אליהם).
הערבים הבינו שהמתנחלים יכולים להגן על אעצמם גם כשיש הנהגה שמאלנית.
צה"ל העביר עוד אנשים לחברון כדי למנוע נסיונות דומים להרוג ערבים ובאעצם בכך הגן על הישוב היהודי בחברון.
ברוך גולדשטיין לא הרג 29 איש ללא סיבה הוא מנע לינץ' אחרי שהשתמש בכול הדרכים האפשריות.
ולכן אם אדם יקום יום אחד בבוקר יכךיקח נשק ויחסל 290 ולא 29 ערבים אך סתאם כך וללא סיבה הוא לא יהיה ברוך גולדשטיין שני אלה סתאם רוצח.
« עריכה אחרונה: מרץ 06, 2008, 20:48:13 על ידי דוקא_כך »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
« להגיב #1 ב- : מרץ 06, 2008, 20:28:11 »
כרגע אם הממשל הזה לא אבל אני חושב שבעת הצורך מישהו יהיה צריך לעשות זאת :idiot2:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : מרץ 06, 2008, 20:48:36 »
האם צריך שאדם היום יכח נשק יכנס למערת המכפלה ויהרוג 29 ערבים.
התשובה היא כמובן לא.
אני מזכיר לכם את הסיפור האמיתי ברוך גולדשטיין בדיוק כמו רבים אחרים ידע שהערבים מתכונים טבח ביהודי חברון!
הוא ניסה לעצור את הטבח בכול דרך הולמת יותר כמו פניה לכוחות שלנו.
הבעיה שרבין (שהיה אז ראש הממשלה) לא ממש ניסה לשנות את המצב.
יתכן והוא רצה מצב של כימאת טבח בחברון כדי לפנות את היהודים בחברון וקרית ארבע.
רק אז כשלברוך גולשטיין לא נותרה עוד תקווה הוא נכנס למערת המחפלה והרג 29 ערבים חלקם היוא כיראה מתכנני הטבח.
המעסה שלו גרם ל-2 דברים חיובים (גם כמה שלילים אבל לא נפרט אליהם).
הערבים הבינו שהמתנחלים יכולים להגן על אצמם גם כשיש הנגה שמאלנית.
צה"ל העביר עוד אנשים לחברון כדי למנוע נסיונות דומים להרוג ערבים ובאצם בכך הגן על הישוב היהודי בחברון.
ברוך גולדשטיין לא הרג 29 איש ללא סיבה הוא מנע לינץ אחרי שהתמש בכול הדרכים האפשריות.
ולכן אם אדם יקום יום אחד בבוקר יכך נשק ויחסל 290 ולא 29 ערבים אך סתאם כך וללא סיבה הוא לא יהיה ברוך גולדשטיין שני אלה סתאם רוצח.

בס''ד
אנו מתגאים ביהודי היקר אשר חרף נפשו למות למען מניעת פרעות של האויב הערבי יש''ו ביהודי חברון ה' עליהם יחיו , כדוגמת מאורעות תרפ''ט !!--ד''ר ברוך גולדשטיין זצ''ל הי''ד הוא מופת לכל יהודי באשר הוא ואם היו רוב בני עמנו היושבים בארץ-הקודש כמותו ,הרי שלא היינו חווים  את מה שאנו חווים כיום בשדרות, אשקלון , ולאחרונה אף אשדוד , וכן פרעות סמויות במסווה של '' עבירות על רקע פלילי '' שמבצע האויב הערבי הנאצי ביהודים ,רק משום שהם יהודים ,בכל מקום למעשה !!--הרתעת האויב הערבי הנאצי יש''ו ממעשי עוולה רצחניים אלה ,איננה יכולה להתבצע באמצעות '' חקיקה '' , וזאת מכיוון שאותו אויב -אכזרי  בקיא בעקיפת החוקים והעלמת ראיות יותר טוב מהשב''כ ,ובהרבה יותר טוב ,עד כדי-כך שהשב''כ אף לומד ממנו זאת !!
ומכאן אנו נאמר בקיצור נמרץ הרתעת האויב הערבי הנאצי יש''ו לסוגיו ולמינו ,יכולה להתבצע אך ורק באמצעות ''אחדות ימנית-אמיתית בעם-היהודי היושב בארץ-הקודש והסכם חברתי שאיננו כתוב ומקובל על כל יהודי באשר הוא ''ונוסחו כדלקמן  '' דין אויב ערבי המשוטט בעיר ו/או ישוב יהודיים כדין יהודי המשוטט בעזה או רמאללה ''= :knuppel2: :uglystupid2: aa4 :gene047: :skeleton2: :gene034: וכן , כל פגיעה ביהודי ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו -תגרור נקמת-דם קשה של טבח ,אלא אם כן יוסגרו המרצחים , וייתלו בפרהסי'ה למען יראו וייראו !!!--כך מרתיעים אויב ערבי נאצי יש''ו !!ולא באמצעות '' חקיקה '' שמפקירה דם-יהודי ואדמת ארץ-הקודש ושמה את עמנו ללעג-וקלס בפני העולם כולו !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                                     הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני....
« להגיב #3 ב- : מרץ 06, 2008, 21:42:43 »
כן ועכשיו ומיד.... לפני שהמרצחים האלה יעזו לעשות עוד פיגוע... :gene047: :gene047: :gene047: :gene047: :gene047: אבל שיהיה 100 על כל יהודי שהם הרגו ולא במערת המכפלה באל עקצה..
-------------------------------------------
אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני, תִּדְבַּק לשוני לְחִכִּי אם לא אֶזְכְּרֵכִי, אם לא אַעֲלֶה את ירושלים על ראש שמחתי

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #4 ב- : מרץ 06, 2008, 23:14:37 »
בס"ד
תלך בחברון ותגיד ת'שם ברוך גולדשטי'ין(הי"ד זצוק"ל) ותראה ת'פחד שלהם בעיני'ים!
".......כל י'הודי המתי'יצב כנגד האויב מגלה את ניצוץ הצדיק שבו"(אני לא ממש זוכרת ת'ציטוט........)
"הקם להורגך השכם להורגו".........
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : מרץ 07, 2008, 01:23:20 »
אני לא תומך בפעולות פרטיות, זה פשוט לא יעיל (ולא שלמה, הוא לא יהיה סתם רוצח, הוא עוד יהודי שנמאס לו מהמצב שדם יהודי זורם ברחובות), אני לא מגנה את זה מוסרית (שלמה, נעלם לך מתישהו בדרך, המוסר היהודי?), מגנה את זה כי זה פשוט לא יעיל, בדיוק כמו חיסול מורנייה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #6 ב- : מרץ 07, 2008, 04:36:28 »
לא  צריך עוד ברוך גולדשטיין.
גולדשטיין זצ"ל הי"ד מסר  את נפשו,ככה סתם אין טעם לעשות פעולות.גולדשטיין מנע פרוגרום ומסר את נפשו למען יהודים אחרים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 07, 2008, 05:43:58 »
אני מאד מאד רוצה להגיב לך על הטענה שלך כאילו "להרוג" באויבי ישראל ללא כביכול "סיבה מוצדקת" זה "רצח" , אבל התשובה (להגיד את התורה ללא סילופים שימצאו חן בעיני הבג"ץ) לא "חוקית" , לכן אסתפק בזה שאומר שאתה טועה .

כך או כך, הסיבה למה לא לעשות , היא לא בגלל שזה רצח , אלא בגלל שלא מספיק שהממשלה לא עושה את זה בעצמה (מורישה את יושבי הארץ) אלא היא גם מנסה למנוע מאזרחים שפוים לעשות זאת בעצמם - ואם חלילה מישהו יתפס כשהוא עושה מעשה כזה, הוא עלול להכנס לכלא , ואם כן - חבל לעשות זאת - ועדיף לפעול כדי שבעתיד נוכל לעשות זאת בצורה יזומה , זאת אומרת, על ידי החזרת כל העם בתשובה וקירובם לרעיון היהודי .

אתה רוצה לדעת למה באמת גולדשטיין עשה מה שעשה ?
יפה וטוב שמבהירים לאנשים שגולדשטיין היה אדם שקול וכו' , אבל למען האמת , ה"טריגר" שהפעיל אותו אותו יום והיה פשוט ה"קש" , לא היה מה שאתה מתאר , אלא פשוט מכיוון שהוא כרופא היחיד באיזור טיפל בכל הפצועים וההרוגים מירי מחבלים ופיגועים - אוזלת ידה של הממשלה גרם לו להרגיש כאילו יש חוסר אונים לאומי , חרפה עצומה , וחילול השם שלא היה כדוגמתו  , הטריגר האמיתי , ה"קש" היה שהערבים באו להפריע ליהודים לקרוא מגילה במערת המכפלה - בקריאות "אידבח אל יהוד"  והוא פשוט יצא מהמערה בקריאה "אני לא יכול לסבול את זה יותר " (או משהו בסגנון ) ואחרי שעה חזר עם גלילון וקידש שם שמים כאריה הקם על עשרות צבועים והורג כל צבוע בהינף יד .

נ.ב :אני מדגיש לא עודדתי אף אחד לקחת את החוק לידיים ולעשות זאת ,במילא בעזרת השם עוד עשר שנים  או אף לפני אם ירצה השם יתברך ,נהיה רוב מוחלט ונוכל לעשות זאת על אפם וחמתם של החונטה הבג"צית והערב רב  , אז למה לנו לשבת בכלא בנתיים חלילה אם מישהו יתפס על מעשה כזה? .
אגב זה לפי דעת הרב מאיר כהנא עליו השלום שהדגיש אותה על הנושא
« עריכה אחרונה: מרץ 07, 2008, 05:58:41 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : מרץ 07, 2008, 12:21:38 »
בס"ד

צריכים עוד 100 ברוך גולדשטיין זצ"ל-הי"ד :exclamation mark - big: :exclamation mark - big: :exclamation mark - big:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : מרץ 07, 2008, 14:26:58 »
צריך שהצבא יעשה כל יום מה שברוך גולדשטיין עשה...

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #10 ב- : מרץ 07, 2008, 16:08:41 »
אני מכבד את ברוך גולדשטיין, אני חושב שהוא עשה מעשה נפלא!
אך עם זאת, הוא מת - ומה טוב שיהודי מת או במובן של ברוך גולדשטיין נרצח?
כל אותם גיבורי חיל, שסיכנו את נפשם למען ביטחון בצור ישראל - הם בודדים בתוך רבים, כמובן שדבר זה לא קובע כלום, אך קשה לפעול בתור בודדים, צריך תנועה מגובשת, חזקה ואיתנה שתטבח, כן תטבח! בערב רב! אל המוות שיצעדו ולא אל מחוץ לגבולותינו אל הכיליון, כי הם שלא פיתחו את החוש השכלי שהוא אחד מחמשת חלקי הנפש ולא הגיעו לפוטנציאל השכלי שאליו מגיע כל אדם - אינם שייכים לאותו מין המכנה עצמו "בני אדם"!(כדי להבין את המובן של החוש השכלי יש לקרוא 'שמונה פרקים לרמב"ם').

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #11 ב- : מרץ 07, 2008, 16:43:40 »
מה זאת אומרת אם צריך?המחבל יצר אותו במו ידיו כמו שרעבין התאבד כשחתם על הסכם האסלה.מי אני שאקבע מה צריך?אצטט את אביו של דוקטור גולדשטיין שאמר:"בטבע אין ואקום ולפי החוק השני של התרמודינימקה(ניוטון) על כל כוח יש כוח נגדי".
כלומר דוקטור גולדשטיין נוצר בתרפ"ט ומי שטבח במתנחלים גרם לנקמה.
מי שיורה קאסמים גורם למותם של אזרחים ערבים "חפים" או "לא מעורבים".
נקמה היא רגש טבעי ונורמלי.
אתה שואל שאלה ערכית ואני מדבר על תהליך טבעי ונורמלי על עובדות על דברים שקורים.
הבא להורגך השכם להורגו