עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
hebraic:
העניין הוא , שהמוסלמים לא בדיוק פריארים , אם הנוצרים ינסו לחסל אותם,הם ילחמו .
העניין הוא , מה יקרה אם חלק מאירופה כבר תהפוך למוסלמית, לפני שהאירופאים הלבנים יתעשתו
אם צרפת ואיטליה יהפכו למוסלמיות . זה יתן בידי המוסלמים יכולת של טכנולוגיה צבאית גבוהה, הם עלולים פשוט לפלוש למדינות שינסו לעשות דבר כזה
כמו כן ,ברגע שיהיה להם יכולות כאלה, הם פשוט מסוגלים לעשות "איחוד" סוני כלל עולמי ,יפסיקו לנסות להתחנף למערב(כי לא יהיה למערב שום דבר להציע להם) ,ועלולים אפילו להתנות מכירת נפט בהתחנפות מערבית ... סביר להניח שהעולם הנוצרי ינסה "להתחנף" כי לא ירצה להתעמת איתם , ולאט לאט הם יוכלו להשתלט על כל אירופה
Juda-Yoda:
האיסלמים באירופה הם עם,אל תוכאל את הסרט,עם באדמת אירופה לא ינצח את צבאות אירופה,ואם עם מפיל צבא זה סימן שאין יכולת צבאים גדולה כ"כ,ככה שההשטלתות לא תיהיה דראסטית,תיראה לא הייתה מהפכה במהלך ההיסטוריה שהצליחה ללא עזרה מבחוץ חות מאחת אני חושב שהצרפתית,ושום מדינה מאירופה לא תעזור למוסלמים כמובן,לא אנחנו ולא אמריקה,ויהיה דיי קשה למדינות ערב להבריח לשם נשק,וכנ"ל לגבי רוסיה עם הקלאצ'ים שלהם...
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Juda-Yoda על מרץ 24, 2008, 01:39:16 ---האיסלמים באירופה הם עם,אל תוכאל את הסרט,עם באדמת אירופה לא ינצח את צבאות אירופה,ואם עם מפיל צבא זה סימן שאין יכולת צבאים גדולה כ"כ,ככה שההשטלתות לא תיהיה דראסטית,תיראה לא הייתה מהפכה במהלך ההיסטוריה שהצליחה ללא עזרה מבחוץ חות מאחת אני חושב שהצרפתית,ושום מדינה מאירופה לא תעזור למוסלמים כמובן,לא אנחנו ולא אמריקה,ויהיה דיי קשה למדינות ערב להבריח לשם נשק,וכנ"ל לגבי רוסיה עם הקלאצ'ים שלהם...
--- סוף ציטוט ---
המוסלמים פועלים בקווים תת קונבנציונליים ועל קונבנציונליים כי הם גילו את הבטן הרכה של המערב וישראל ושם הם מכים, הם מבינים כרגע, מבחינתם, שמלחמה קונבנציונלית איננה רלוונטית.
Juda-Yoda:
בדיוק ביגלל זה אני חושב שיקרה מה שאמרתי למעלה ולא מה שאמרתי אחרי זה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: Juda-Yoda על מרץ 24, 2008, 02:11:29 ---בדיוק ביגלל זה אני חושב שיקרה מה שאמרתי למעלה ולא מה שאמרתי אחרי זה.
--- סוף ציטוט ---
אל תזלזל בנשק הדמוגרפי רב העוצמה של הישמעאלים יש"ו, והוא רחמה של האשה הישמעאלית. בעוד שאנשי המערב זנחו את הנצרות ומטרתם להנות מכל רגע בחייהם, והם אינם מוכנים להקריב למען הבאת ילדים לעולם וחינוכם, הישמעאלים מתרבים בקצב מדהים, וכמו כן יש לישמעאלים סבלנות קולקטיבית אגדית. הם מוכנים לחכות במשך דורות(!) עד הגיע שעת הכושר, וחשוב לדעת שהם לא צריכים להפוך לרוב כדי להפוך את אירופה ל-Eurabia. מספיק שיגיעו ל-30 או 40 אחוזים מהאוכלוסיה ואז זה הסוף של אירופה כפי שאנו הכרנו אותה. הרי המוסלמים לא רק מרוכזים במובלעות מוסלמיות בערים הראשיות של אירופה (אזורים שלתוכם אפילו שוטרים מפחדים כעת להכנס, מובלעות "נקיות" מכופרים) --- הם חדרו לכל תחום ולכל מגזר באירופה, הם חיילים ומפקדים בצבאות וחילות האוויר של מדינות אירופה, הם רופאים, מהנדסים, פועלים, נהגי מוניות, שוטרים, מתכנתים, פוליטיקאים, אסירים (שמשפיעים על אסירים אחרים להתאסלם בבתי הסוהר באירופה), בני ברית של קבוצות כמו סוציאליסטים, אנרכיסטים, ונאו-נאצים, עובדים סוציאליים, פקידים, פקחים, רואי-חשבון, ובעלי עסקים. האליטות האירופאים מפחדים שאם הם יגרשו את כל המוסלמים, כל הכלכלות האירופאיות יתמוטטו, ולכן הם ממשיכים במדיניות הגירה (מאפשרים לעוד מוסלמים לקבל ויזות לאירופה) ומדיניות פנים (הענקת סיוע כלכלי כגון דמי אבטלה) מטורפות שמעודדות את גידול האוכלוסיה המוסלמית. לכן אני מבין את נץ כשהוא מאמין שסופה של אירופה כפי שאנו הכרנו אותה הוא בלתי נמנע. זה נכון שבאירופאים עדיין טמון פוטנציאל לאכזריות כפי שהתגלה בזמן מלחמת העולם השניה, אולם קרבנותיהם אז היו יהודים שקטים רודפי שלום שהובלו כצאן לטבח ללא התנגדות, בעוד שהישמעאלים אינם פראיירים, והם כבר עכשיו מראים אכזריות ומרדנות, ומספריהם הרבה יותר משמעותיים (עשרות מליונים) מאשר המספר הזעום (יחסית) של יהודי אירופה דאז.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה