עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
סקר: נצחון האיסלם באירופה או שואה מוסלמית על אדמת אירופה?
שלמה:
אני לא רואה את צרפת קמה נגד המוסלמים.
בצרפת יש 7-8 מליון (המספרים הרשמיים) מוסלמים שהם כ-10% מהאכלסיה.
אבל בגגל הילודה הטבעית הגבוה שלהם הם כימאת רבע מהילדים בני ה-0-14.
וזה בדור הזה מה יהיה בדור הבא?
אם צרפת תתחיל במלחמה נגד המוסלמים בעוד 20-30 שנה פירוש הדבר יהיה להלחם ב-20% מאכלסית המדינה ובמחצית מהאכלסיה הצעירה.
יש מדינות שינצלו שלא הכניסו מוסלמים כמו פולין גם לגרמניה יש תקווה יש שם רק כ-2.2 מליון מוסלמים שהם רק כ-3% מהאכלסיה.
חשוב לצין שדוקא שלמדינות בנלוכס+צרפת+אנגליה+סקנדינביה העשירות והמפותחות (לא ליטא,לטביה ואסטונה) אין תקווה חוששני כלל.
בדנמרק כבר יש כ-300,000 מוסלמים שהם כ-7% מהאכלסיה ובאים עוד ועוד בקצב לא יאומן (באטלס שהיה לי ב-1994 היה כתוב שבדנמרק יש 0.5% מוסלמים).
הערת הנץ- מאז 1994 עברו הרבה מים בירדן.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מרץ 06, 2008, 03:39:22 ---DJ Luminus,
א.) הרשה לי להחמיא לך, ניתוח מבריק, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.
ב.) מסכים בהחלט עם המשפט האחרון.
ג.) אבל כפי שכבר הבנת, יסוד המחלוקת בינינו הוא שאני לא רואה את השואה המוסלמית הזו קוראת, ואני בהחלט רואה את ההוכחה לכך מההסטוריה, דוגמא ראשונה זה כל העמים שמעבר לטורקיה גופה באירופה, שלמעט יוון (שמאוחר יותר גם נלחמה את מלחמת העצמאות שלה מול העות'מאנים) כולם הוכנעו במהירות וביעילות, ורק נצחונות של צבאות אירופאים (פולנים, רוסים, גרמנים,איטלקים צרפתים ואוסטרים) גרמו לכך שהם נצלו ברובם מאיסלום בכוח הזרוע.
כן הדבר נכון בספרד המאורית שתחת שלטון הח'ליפות המוסלמית, שעד הגעת צבאות אירופה מבחוץ ובעיקר הצבא של פרדיננד ואיזבלה, עם ה"ריקונקיסטה" (כיבוש מחדש) כל הנוצרים תחת השלטון המוסלמי חיו בפחד אימים ולא עשו כלום מבפנים, רק אחרי שהשלטון האיסלמי גורש מאדמת אירופה הגיעו האינקויזיציה, הפוגרומים (הן כנגד יהודים והן כנגד מוסלמים), תופעת האנוסים (יהודים ומוסלמים כאחד) וכו'.
ושלא יובן לא נכון, אני הראשון שרוצה שהשואה הזו תקרה, לבקטריה המזוהמת הזו, ששמה מוסלמים.
--- סוף ציטוט ---
השואה הזאת לא תקרה היום או מחר, אלא בעוד מספר שנים. האירופאים עדיין חיים טוב, ואין להם כל כוונה לצאת למלחמה נגד האסלאם. המשבר הכלכלי העולמי שיבוא בעקבות הטרור האסלאמי ישנה זאת.
זה לא נכון שכל עמי מזרח אירופה נכנעו לעות'מאנים. הרומנים (ולאכים באותה תקופה) והסרבים נלחמו בכובשים המוסלמים בגבורה עד הרגע האחרון. הבוסנים והאלבנים לעומתם נכנעו והתאסלמו.
צרפת בטוח תיכבש בסוף על ידי המוסלמים. הצרפתים הם פחדנים, והם לעולם לא יילחמו על עצמאותם. ייתכן שבריטניה ומדינות סקנדינביה, חוץ מפינלנד, ייכבשו גם כן. חלק נכבד ממדינות אירופה ביניהן פולין, רומניה, הונגריה, לטביה, אסטוניה, אוקראינה, ליטואניה (ליטא), סלובקיה וצ'כיה אינן סובלות מהבקטריה המוסלמית. אמנם יש מוסלמים במדינות אלה, אך מספרם כל כך קטן, שלא תהיה בעיה לטפל בהם כשהמלחמה הכוללת עם המוסלמים תפרוץ. גרמניה, אוסטריה, איטליה, ספרד ופורטוגל אולי יצליחו לדכא את הסרטן המוסלמי גם כן.
אֵיתָן:
אירופה מוסלמית (אירביה) ואחריה תבוא שואה מוסלמית על אדמת אירופה.
מלחמה בלתי נמנעת בין עשו ישמעאל שכבר הייתה ידוע לנו עוד מאבות אבותינו.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: DJ Luminus על מרץ 07, 2008, 14:59:11 ---השואה הזאת לא תקרה היום או מחר, אלא בעוד מספר שנים. האירופאים עדיין חיים טוב, ואין להם כל כוונה לצאת למלחמה נגד האסלאם. המשבר הכלכלי העולמי שיבוא בעקבות הטרור האסלאמי ישנה זאת.
זה לא נכון שכל עמי מזרח אירופה נכנעו לעות'מאנים. הרומנים (ולאכים באותה תקופה) והסרבים נלחמו בכובשים המוסלמים בגבורה עד הרגע האחרון. הבוסנים והאלבנים לעומתם נכנעו והתאסלמו.
צרפת בטוח תיכבש בסוף על ידי המוסלמים. הצרפתים הם פחדנים, והם לעולם לא יילחמו על עצמאותם. ייתכן שבריטניה ומדינות סקנדינביה, חוץ מפינלנד, ייכבשו גם כן. חלק נכבד ממדינות אירופה ביניהן פולין, רומניה, הונגריה, לטביה, אסטוניה, אוקראינה, ליטואניה (ליטא), סלובקיה וצ'כיה אינן סובלות מהבקטריה המוסלמית. אמנם יש מוסלמים במדינות אלה, אך מספרם כל כך קטן, שלא תהיה בעיה לטפל בהם כשהמלחמה הכוללת עם המוסלמים תפרוץ. גרמניה, אוסטריה, איטליה, ספרד ופורטוגל אולי יצליחו לדכא את הסרטן המוסלמי גם כן.
--- סוף ציטוט ---
א.) לא אמרתי שכל עמי מזרח אירופה נכנעו לעות'מאנים, הצבעתי בסך הכל על אלה שכן נפלו תחת שלטונם, פולין, צ'כיה, סלובקיה, המדינות הבלטיות, צפון אוקריאנה, חלקים מבילורוסיה לא נפלו תחת שלטונם, והם מוגדרים מזרח אירופה.
ב.) עכשיו אני רואה שקצת עידכנת את הניתוח שלך, לניתוח העכשווי שלך אני מסכים באופן חלקי, תראה, ברי לי שישנה חלוקה ברורה בין מרזח ומערב אירופה, זה ברור.
אבל ברגע שייפלו המדינות החזקות והמרכזיות של האיחוד האירופי, אלא אם כן לא תהיה התנתקות מהירה ואולי אפילו מוקדמת של מדינות שעדיין לא סובלות מבעיה מוסלמית, גם הם ייפלו אחריהם כמו אבני דומינו.
Juda-Yoda:
מה שסביר להניח יקרה זה גירוש הערבים מאירופה ואז חיסולם בארצות ערב,כרגע לכל העולם נפל האסימון שהאיסלם מהווה סכנה לעולם המערבי,ואנחנו שמרנו על התחת שלהם במשך 60 שנה ועוד קיבלנו האשמות מהם וכו',אז הם היו חייבים לפצות אותנו אחרי כל החרא שאכלנו בשביל העולם המערבי.
ישראל,אירופה ואהר"ב +חיילי האו"ם נגד הליגה הערבית ברזיל וקובה
ולך תדע איפה תיהיה רוסיה במאבק הזה.
למרות שיש מצב שהאירופאים יבינו שבכך שהם יגרשו את הערבים הם בעצם נותנים עוד חיילים לאויב,ובמקרה כזה הם יכולים לייצר מחנות פליטים\גטאות ומשם אי אפשר לדעת כבר איך זה יתפתח....
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה