שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?

<< < (14/30) > >>

ניר:

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 07, 2008, 14:27:55 ---אז למה לכם לייצג  את הימין אם אתה לא מעוניינים "פוליטיקה" ביציע.
מצד אחד אתם מניפים דגלי כ"ך ולא רוצים פעילי ימין שלא קשורים לבית"ר שיטיפו על אהבת ישראל.

הבנתי אותך אבל קשה לי לקבל את הדעה שלך.

--- סוף ציטוט ---
שמע חבל שתקשיב לבן אדם הזה,זה בסה"כ עוד ילד שחושב שהוא המנהיג של הקהל
אני בטוח שיש כמה שחושבים כמוהו,אבל תאמין לי שלאף אחד אין בעיה עם פעילי ימין שיבואו למשחק.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 07, 2008, 14:34:30 ---שמע חבל שתקשיב לבן אדם הזה,זה בסה"כ עוד ילד שחושב שהוא המנהיג של הקהל
אני בטוח שיש כמה שחושבים כמוהו,אבל תאמין לי שלאף אחד אין בעיה עם פעילי ימין שיבואו למשחק.

--- סוף ציטוט ---
אני גם חושב כמוך.אני חושב שאוהדי בית"ר די שמחים לראות פעילי ארץ ישראל מינהם ביציע.

fcbj:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 07, 2008, 14:34:30 ---שמע חבל שתקשיב לבן אדם הזה,זה בסה"כ עוד ילד שחושב שהוא המנהיג של הקהל

--- סוף ציטוט ---
שכחתי שאתה זה המנהיג של בית"ר
באת לעשות פוזות פה בפורום שיראו איזה גבר אתה כאילו אתה קשור לאחד מהדברים שהאוהדים שלנו עשו .

ואתה יודע מה ?? אם אתה חושב שהקהל חושב כמוך .
תפתח סקר בביתר נט..אם האוהדים רוצים לראות פעילי ימין קיצוני ביציע ותראה בעצמך את התוצאות .

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 07, 2008, 14:27:55 ---אז למה לכם לייצג  את הימין אם אתה לא מעוניינים "פוליטיקה" ביציע.
מצד אחד אתם מניפים דגלי כ"ך ולא רוצים פעילי ימין שלא קשורים לבית"ר שיטיפו על אהבת ישראל.

הבנתי אותך אבל קשה לי לקבל את הדעה שלך.

--- סוף ציטוט ---

תשמע אנחנו מייצגים את הימין כי 90 אחוז מהקהל שלנו הוא ימני ואין עם זה שום בעיה .
אני לא מתכחש לזה ואני בעצמי ימני פשוט יש הבדל בין זה שאנחנו ימנים לבין זה שנהפוך את הקבוצה שלנו למפלגה .

ניר:

--- ציטוט של: fcbj על מרץ 07, 2008, 15:38:49 ---שכחתי שאתה זה המנהיג של בית"ר
באת לעשות פוזות פה בפורום שיראו איזה גבר אתה כאילו אתה קשור לאחד מהדברים שהאוהדים שלנו עשו .

ואתה יודע מה ?? אם אתה חושב שהקהל חושב כמוך .
תפתח סקר בביתר נט..אם האוהדים רוצים לראות פעילי ימין קיצוני ביציע ותראה בעצמך את התוצאות .

תשמע אנחנו מייצגים את הימין כי 90 אחוז מהקהל שלנו הוא ימני ואין עם זה שום בעיה .
אני לא מתכחש לזה ואני בעצמי ימני פשוט יש הבדל בין זה שאנחנו ימנים לבין זה שהיפוך את הקבוצה שלנו למפלגה .

--- סוף ציטוט ---
חחחחחח בית"ר נט זה אומר הכול.

fcbj:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 07, 2008, 15:42:42 ---חחחחחח בית"ר נט זה אומר הכול.

--- סוף ציטוט ---
בטח אתה רוצה לפתוח בפורום של לה פאמיליה לא ??
אני יגיד לך למה אמרתי לך בביתר נט..מהסיבה שבפורום ביתר נט יש הרבה מבוגרים אנשים רציינים
שאומרים את מה שהם עצמם חושבים ואוהדים שביתר באמת חשובה להם
ובמחנה  האוהדים \הפורום של לה פאמיליה 90 אחוז מהפורום זה ילדים בני 14 שמושפעים ממה שתגיד להם ..
אפילו אם יתחילו לשיר שלום עכשיו הם יצטרפו מהסיבה שהם נגררים אחרי הרוב .
אתה יכול להתכחש לזה אבל זאת המציאות,חוץ מזה שבפורום הזה רק מקללים מי שלא חושב כמוהם ישר קללות
בביתר נט אפשר לפתח דיון רציני.

ושוב אני יציין למען הסר ספק..אני ימני אפשר להגיד אפילו קיצוני אז לא כל מי שבביתר נט הוא שמאלני (זה מה שרמזת)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה