שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
אֵיתָן:
fcbj אוהדי בית"ר לא מניפים דגלי כ"ך בלי קשר לפעילי ארץ ישראל שבאו לתפוס "טרמפ".
כמו שאתם משתמשים בדגל כ"ך גם להם מותר "להשתמש" בבית"ר ירושלים כי זה טוב לראות יהודים נאמנים.
shimonoם:
בית"ר זה הסמל של המדינה ירושלים זה גאוה
:V: O0
shimonoם:
לא משיחקים בשבת ולא מחזיקים ערבים מזיקים זה סוד ההצלחה
בית"ר בלב ובנשמה
fcbj:
--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 07, 2008, 04:48:31 ---fcbj אוהדי בית"ר לא מניפים דגלי כ"ך בלי קשר לפעילי ארץ ישראל שבאו לתפוס "טרמפ".
כמו שאתם משתמשים בדגל כ"ך גם להם מותר "להשתמש" בבית"ר ירושלים כי זה טוב לראות יהודים נאמנים.
--- סוף ציטוט ---
אנחנו הנפנו את הדגל של כ"ך מול סכנין בכדי לעצבן את סכנין והתקשורת...נגד כל יריבה אנחנו עושים משהו נגדם
למשל אם היינו משחקים מול מכבי או הפועל תל אביב היינו שרים להם "תל אביב עולה באש" ושלטים כנגדם
מה שאני מנסה להסביר זה שנגד כל יריבה יש איזשהוא משהו שאפשר לרדת עליהם אז במקרה הזה על סכנין היה
מאוד יפה לשים דגל כ"ך (אנחנו גם תומכים בימין הקיצוני אבל המטרה היא קודם כל להשפיל את סכנין) ,ולשיר שירים נגד הערבים
כנראה שאתה לא כל כך מבין בכדורגל ובתרבות הספורט כי קשה לי מאוד להסביר לך אבל כל יריבה עושה משהו
נגד מי שהיא משחקת למשל זה מה שאוהדי הפועל עשו נגדנו ב-2 משחקים שונים
http://www.ultrashapoel.com/gallery/albums/bj_hta0-2/1_G.jpg
http://www.ultrashapoel.com/gallery/albums/beitar_hapoel06-07/2_G.jpg
בתמונות האלו יש דברים שכביכול מבזים את ירושלים כמו צביעת סמל ירושלים באדום וכו' .
הדברים הללו נעשים בכדי לעצבן אותנו וכך גם אנחנו עושים כלפי יריבות.
אני מסביר את כל זה שתבין שהסיבה שהניפו את הדגל היא לא רק בגלל הדעות הימניות של הקהל שלנו .
למרות זאת אני לא ישקר יש פה מידה של הזדהות עם התנועה(שאגב גם אני מזדהה איתה אבל לא על חשבון ביתר)
ובקשר למשפט האחרון שלך..לימין הקיצוני אין זכות להשתמש בביתר למטרות שלהם ותהיה בטוח שגם הקהל שלנו לא יתן להם
כי אנחנו באים למשחקי כדורגל בשביל ביתר ולא בשביל דעה פוליטית כזאת או אחרת .
אֵיתָן:
אז למה לכם לייצג את הימין אם אתה לא מעוניינים "פוליטיקה" ביציע.
מצד אחד אתם מניפים דגלי כ"ך ולא רוצים פעילי ימין שלא קשורים לבית"ר שיטיפו על אהבת ישראל.
הבנתי אותך אבל קשה לי לקבל את הדעה שלך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה