שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?

<< < (9/30) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: אושרי על מרץ 04, 2008, 23:20:34 ---מה צילמתם?
ערבים צועקים "ג'יהד ג'יהד" או  "איטבח אל יהוד" XD :D 

--- סוף ציטוט ---

לא את הכותל את העיר העתיקה וקצת מהעיר החדשה יותר.
זה הנושא הנדוש שכבר מעבירים אותו כבר הרבה הרבה שנים טובות  ;)

פּז:

--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 23:21:20 ---שמע עכשיו יש ליגת אלופות,עוד מעט אני יביא לך כתבות שהתקשורת המציאה ותבחר אם להאמין או לא.

--- סוף ציטוט ---
בסדר גמור.
אני בטח אגיב על הדברים מחר.

חיים בן_פסח:
בס''ד

ניר, אתה תקפת את הפורום שלנו כפורום של שלום עכשיו. אתה לא רואה שהרוב המכריע של חברינו בפורום אוהבים את אוהדי בית''ר? תראה את תוצאות הסקר למעלה: 16 הצביעו שהם מרגישים גאווה על ההתנהגות של אוהדי בית''ר, ורק 2 הצביעו שהם מרגישים בושה. והנהגת התנועה תומכת באוהדי בית''ר באופן ברור. אז אתה תוקף את כל הפורום כי 2 חברים לא מסכימים עם זה? בגלל זאת, אתה לא רוצה שימניים יעבדו ביחד?

ניר:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מרץ 04, 2008, 23:28:56 ---בס''ד

ניר, אתה תקפת את הפורום שלנו כפורום של שלום עכשיו. אתה לא רואה שהרוב המכריע של חברינו בפורום אוהבים את אוהדי בית''ר? תראה את תוצאות הסקר למעלה: 16 הצביעו שהם מרגישים גאווה על ההתנהגות של אוהדי בית''ר, ורק 2 הצביעו שהם מרגישים בושה. והנהגת התנועה תומכת באוהדי בית''ר באופן ברור. אז אתה תוקף את כל הפורום כי 2 חברים לא מסכימים עם זה? בגלל זאת, אתה לא רוצה שימניים יעבדו ביחד?

--- סוף ציטוט ---
חס ושלום לא השוואתי את הפורום,השוואתי את שלמה כמשתמש יחיד.

חיים בן_פסח:
בס''ד

פז, אתה לא יודע שהתשקורת משקרת? כן משקרת וממציאה. והם עושים זאת כל הזמן. התשקורת מעוותת בזדון את כל החדשות.

אני גם לא מאמין שאוהדי בית''ר מגיבים באלימות ללא סיבה. פה ושם אולי יש אוהד בודד שעושה זאת. אולם בתור קבוצה, אני לא מאמין שזה קורה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה