שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סקר: מה אתם מרגישים כשאוהדי בית''ר צועקים נגד ערבים ושמאלניים?
פּז:
--- ציטוט של: ניר על מרץ 04, 2008, 23:04:14 ---מעניין שזה בעיות בלי ערבים אפשר לפתור בעיות בלי אלימות,אתה מבין כמה אתה צבוע?!
אתה מקשר בין שני דברים שונים...
אתה מקשיב למה שהתקשורת אומרת
שאוהדי סכנין\הפועל\לא משנה איזה קבוצה,קיבלו מכות מאוהדי בית"ר סתם.
יש דברים שאתה לא יודע ואתה סתם פותח דיון עליהם.
אתה מעדיף להאמין לתקשורת מאשר להאמין לאוהדי בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
ניר, קודם כל אתה צריך להבין שאין לי בעיה אישית איתך, או עם אף אחד אחר. אנחנו רק מנהלים כאן דיון, שממנו אנחנו אמורים רק להתפתח, ולא להתעצבן.
אני טוען שאנחנו במלחמה עם הערבים, ומכיוון שהם משתמשים בדרכים של אלימות וטרור, אין מנוס מלהציל את עצמנו ע"י כוח. ניסינו את ההידברות וזה לא הצליח.
אמרתי לך שאני מקשיב לתקשורת רק ברמה של ידיעה, בלי פרשנות. אני לא חושב שהתקשורת בישראל הגיעה למצב שבו היא פשוט תמציא דבר שבכלל לא היה.
כשאתה מאיים ומקלל, אתה חושב שאתה משכנע אותי שהתקשורת סתם נטפלת אל אוהדי בית"ר? לא הכחשת שום עובדה שהבאתי בהודעה המקורית, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.
לסיכום, לא אני פתחתי את הדיון, אני רק הגבתי בסקר, ונכון, אני לא מבין הרבה בכדורגל, אבל יש לי דעה יחסית מבוססת בנושא.
אושרי:
--- ציטוט של: שלמה על מרץ 04, 2008, 23:15:04 ---מגמת תיקשורת.
זה היה הפרויקט שנתן לי את היחידה היחדיה של בתקשורת.
אז הלכתי לכימיה.
--- סוף ציטוט ---
ומה עשיתם בעיר הקודש?
שלמה:
--- ציטוט של: אושרי על מרץ 04, 2008, 23:17:59 ---ומה עשיתם בעיר הקודש?
--- סוף ציטוט ---
בעיר הקודש ידידי הטוב צילמנו חלקים בשביל הסרט הקצר/קליפ שלנו בעריכה זהוא חלק מהמקצוע תיקשורת.
אושרי:
--- ציטוט של: שלמה על מרץ 04, 2008, 23:19:15 ---בעיר הקודש ידידי הטוב צילמנו חלקים בשביל הסרט הקצר/קליפ שלנו בעריכה זהוא חלק מהמקצוע תיקשורת.
--- סוף ציטוט ---
מה צילמתם?
ערבים צועקים "ג'יהד ג'יהד" או "איטבח אל יהוד" XD :D
ניר:
--- ציטוט של: פּז על מרץ 04, 2008, 23:15:44 ---ניר, קודם כל אתה צריך להבין שאין לי בעיה אישית איתך, או עם אף אחד אחר. אנחנו רק מנהלים כאן דיון, שממנו אנחנו אמורים רק להתפתח, ולא להתעצבן.
אני טוען שאנחנו במלחמה עם הערבים, ומכיוון שהם משתמשים בדרכים של אלימות וטרור, אין מנוס מלהציל את עצמנו ע"י כוח. ניסינו את ההידברות וזה לא הצליח.
אמרתי לך שאני מקשיב לתקשורת רק ברמה של ידיעה, בלי פרשנות. אני לא חושב שהתקשורת בישראל הגיעה למצב שבו היא פשוט תמציא דבר שבכלל לא היה.
כשאתה מאיים ומקלל, אתה חושב שאתה משכנע אותי שהתקשורת סתם נטפלת אל אוהדי בית"ר? לא הכחשת שום עובדה שהבאתי בהודעה המקורית, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר.
לסיכום, לא אני פתחתי את הדיון, אני רק הגבתי בסקר, ונכון, אני לא מבין הרבה בכדורגל, אבל יש לי דעה יחסית מבוססת בנושא.
--- סוף ציטוט ---
שמע עכשיו יש ליגת אלופות,עוד מעט אני יביא לך כתבות שהתקשורת המציאה ותבחר אם להאמין או לא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה