בחרתי באפשרות השנייה אבל אני רוצה לסייג את דברי:
א."מודה ועוזב ירוחם" כלומר אפילו שגירש ובגד במולדתו,יוכל לחזו בו ע"י סירוב בפעמים הבאות+פעולות ועשייה למען ישוב ארץ-ישראל
ונגד האוייב הערבי הנאצי ימ"ש. כפי שפסק הרמב"ם בהלכות תשובה שכדי לחזור מדרך רעה יש לפעול ולעשות בדרך ההפוכה הטובה,
ולא מספיק לסור מרע בלבד,אלא לעשות טוב שנאמר:"סור מרע,ועשה טוב"
ב.יש להבדיל בין שלושה סוגי שוטרים:
1.'שוטרים כחולים'
2.שוטרי 'מג"ב'
3.אנשי יחידת הס"מ (היס"מ)
בעוד השוטרים הכחולים בדרך כלל,אני מדגיש בדרך כלל לא יעילים ממילא בפינויים וגם לא משקיעים מאמצים כדי ליהיות פעילים,אבל
עדיין הם שותפים ומסייעים לפשע!
המג"בניקים מגיעים לפינויים בדרך כלל(!!) משולהבים ומותססים כך שהם כן בעלי מוטיבציה ואפילו אלימים מאד אבל מתוך שטיפת מוח
שהם עוברים בסיסים,שמספרים להם "סיפורי סבתא" שה'מתנחלים' מתכוונים לפגוע בהם....ואם הם לא יכו אותם אז אוי ואבוי מה
שה'מתנחלים' יעשו להם....רואים את זה בעיינים שלהם,הם מגיעים לעיתים רבות לפינויים אם עיניים מלאות אימה.....פשוט מעורר רחמים....
וכאן אנו מגיעים ליס"מ..... פה חברים זוהי פאזה אחרת לחלוטין,מדובר באנשים שבחרו להתפרנס מגירוש יהודים ופיצוח גוגולות! האנשים הרשעים האלו
צמאי דם ובעלי סטיות מיניות קשות!(אם להתחשב בסיפורים שמגיעים למח"ש על התעללויות שלהם בבנות,ומה אם כל הסיפורים שלא הגיעו......?)
אלה אנשים שנהנים להכות בני אדם,ומחכים יום יום מתי יבוא הגירוש הבא ואני מצטט מדבריו של פרש הס"מ מבאתר זכויות האדם ביש"ע:
"איזה כיף,צילמו אותי רגע לפני שפיצחתי את גוגולתו של 'מתנחבל' (כך הם מכנים אותנו....) מתי הפינוי הבא? אני והסוס כבר מחכים" סוף ציטוט.
לאנשים האלה אין סליחה ואין מחילה מכיוון שפושעים הם להכעיס ורשעותם נובעת מרשעות בלבד! אחרת מדוע בחרו ליהיות יס"מניקים דווקא?
חסר תחומים בהם אפשר להתפרנס במשטרה? והפרשים כמוהם כיס"מ!
ולגבי שאר השוטרים,צריך לזכור שלמרות כל ה'נסיבות המיקלות' שהזכרתי לעיל מדובר בפשע כנגד העם היהודי,בגידה באדמות מולדת,
וסיוע לאוייב בזמן מלחמה! ופשע כזה לא יסלח במתק שפתיים! פושע כזה יהיה חייב להוכיח את עצמו כנאמן למולדת ע"י סירוב לגירוש יהודים+עשייה אמיתית למען עמו וארצו ולמען ישוב ארץ ישראל כפי שהזכרתי לעיל וכמאמר הגמרא במסכת בבא בתרא:
"מי שכיבה אורו של עולם,ילך ויעסוק באורו של עולם"