אם הבנתי נכון, פורום זה מגדיר את כל הערבים כמוסלמים טרוריסטים נאצים שצריך להרוג/לגרש אותם מהארץ(את אלו שחיים כאן לפחות..) לא שאני לא תומך בכך, אבל יש משהו שקצת מעניין/מטריד אותי: ראיתי סיפור בחדשות ערוץ 2(התקשורת השמאלנית אני יודע..) על שייח ערבי מהעיר חברון שהגן בגופו מפני פורעים ערבים אשר רצו להרוס בית כנסת יהודי, מה אנו יכולים להבין מזאת?האם בכל זאת לא צריך לשנוא את כולם, הרי אחד מהם אפילו הקריב את חייו למען היהודים..
תודה לעונים! 
א.השיח הגן מפני הפורעים מפני שידע את התוצאות.....מאז רצח זר הערים מפחדים לפגוע באנשי הישוב היהודי בחברון!
אז הם חטפו חתיכת פוגרום ומאז אתה יכול להסתובב שם חופשי ואף ערבי לא יעז לגעת בך.השיח הערבי ידע מה יהיה גורלו אם
בני משפחתו ישרפו בית כנסת.....הוא דאג לשלומו ולשלום בני משפחתו זה הכל!
ב.ונניח שיש פה ושם איזה ערבי טוב(יש כמה,אני אפילו יודע היכן הם קבורים.....)האם זה אומר שבשבילו אנו נאבד את כל מדינתינו?
הרי ברור שללא הגירה ערבית המונית מארץ ישראל תיהיה ח"ו שואה נוספת!(צפה בסרטוניו של חיים בן פסח "לקחי קוסובו")אז האם בשביל
ערבי אחד או שתיים שלא רוצח אנו צריכים להשאיר את כולם? כיצד נוכל לדעת מי מבינהם בוגד בעמו? הערבים הם אוייב! וכשמדינה יוצאת למלחמה באוייב
היא לא מחכה שכל חיילי האוייב יירו יריה ראשונה ואז מתחילים לירות....מספיק שצבא האוייב בחלקו תוקף בשביל להכריז מלחמה!
לסיכום יתכן שיש איזה ערבי "משחק אותה" מוסלמי ולמעשה הוא לא שונא יהודים כלל,יכול ליהיות אבל האם בשל כך עלינו להסתכן בשואה עלינו להשאיר
אותם פה ולהסתכן בשואה נוספת וברצח מיליוני יהודים?
אני חושב שתשובתי שבאה בשאלה ענתה לשאלותיך....