כתב נושא: שאלה:לחיים בן פסח ולשאר גולשי הפורום  (נקרא 11164 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה:לחיים בן פסח ולשאר גולשי הפורום
« ב- : פברואר 27, 2008, 07:58:13 »
אם הבנתי נכון, פורום זה מגדיר את כל הערבים כמוסלמים טרוריסטים נאצים שצריך להרוג/לגרש אותם מהארץ(את אלו שחיים כאן לפחות..) לא שאני לא תומך בכך, אבל יש משהו שקצת מעניין/מטריד אותי: ראיתי סיפור בחדשות ערוץ 2(התקשורת השמאלנית אני יודע..) על שייח ערבי מהעיר חברון שהגן בגופו מפני פורעים ערבים אשר רצו להרוס בית כנסת יהודי, מה אנו יכולים להבין מזאת?האם בכל זאת לא צריך לשנוא את כולם, הרי אחד מהם אפילו הקריב את חייו למען היהודים..
תודה לעונים! ;)

מנותק joni4ce

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 27, 2008, 10:42:08 »
תראה, חיים בן פסח צודק!
צריך לגרשם מפה מכיוון  שאי אפשר להגיע איתם להסדרי שלום כפי שחווינו זאת על בשרינו לאורך כל ההיסטוריה.
בנוסף , כאדם מאמין, כבר נאמר לנו בת"נך  שאי אפשר לעשות שלום עם יושבי הארץ ואם תשאירם פה הם תמיד יקומו עליך להרע לך. 

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : פברואר 27, 2008, 13:26:29 »
אם הבנתי נכון, פורום זה מגדיר את כל הערבים כמוסלמים טרוריסטים נאצים שצריך להרוג/לגרש אותם מהארץ(את אלו שחיים כאן לפחות..) לא שאני לא תומך בכך, אבל יש משהו שקצת מעניין/מטריד אותי: ראיתי סיפור בחדשות ערוץ 2(התקשורת השמאלנית אני יודע..) על שייח ערבי מהעיר חברון שהגן בגופו מפני פורעים ערבים אשר רצו להרוס בית כנסת יהודי, מה אנו יכולים להבין מזאת?האם בכל זאת לא צריך לשנוא את כולם, הרי אחד מהם אפילו הקריב את חייו למען היהודים..
תודה לעונים! ;)
א.השיח הגן מפני הפורעים מפני שידע את התוצאות.....מאז רצח זר הערים מפחדים לפגוע באנשי הישוב היהודי בחברון!
אז הם חטפו חתיכת פוגרום ומאז אתה יכול להסתובב שם חופשי ואף ערבי לא יעז לגעת בך.השיח הערבי ידע מה יהיה גורלו אם
בני משפחתו ישרפו בית כנסת.....הוא דאג לשלומו ולשלום בני משפחתו זה הכל!

ב.ונניח שיש פה ושם איזה ערבי טוב(יש כמה,אני אפילו יודע היכן הם קבורים.....)האם זה אומר שבשבילו אנו נאבד את כל מדינתינו?
הרי ברור שללא הגירה ערבית המונית מארץ ישראל תיהיה ח"ו שואה נוספת!(צפה בסרטוניו של חיים בן פסח "לקחי קוסובו")אז האם בשביל
ערבי אחד או שתיים שלא רוצח אנו צריכים להשאיר את כולם? כיצד נוכל לדעת מי מבינהם בוגד בעמו?  הערבים הם אוייב! וכשמדינה יוצאת למלחמה באוייב
היא לא מחכה שכל חיילי האוייב יירו יריה ראשונה ואז מתחילים לירות....מספיק שצבא האוייב בחלקו תוקף בשביל להכריז מלחמה!

לסיכום יתכן שיש איזה ערבי "משחק אותה" מוסלמי ולמעשה הוא לא שונא יהודים כלל,יכול ליהיות אבל האם בשל כך עלינו להסתכן בשואה עלינו להשאיר
אותם פה ולהסתכן בשואה נוספת וברצח מיליוני יהודים?

אני חושב שתשובתי שבאה בשאלה ענתה לשאלותיך....

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #3 ב- : פברואר 27, 2008, 13:41:58 »
א.השיח הגן מפני הפורעים מפני שידע את התוצאות.....מאז רצח זר הערים מפחדים לפגוע באנשי הישוב היהודי בחברון!
אז הם חטפו חתיכת פוגרום ומאז אתה יכול להסתובב שם חופשי ואף ערבי לא יעז לגעת בך.השיח הערבי ידע מה יהיה גורלו אם
בני משפחתו ישרפו בית כנסת.....הוא דאג לשלומו ולשלום בני משפחתו זה הכל!

ב.ונניח שיש פה ושם איזה ערבי טוב(יש כמה,אני אפילו יודע היכן הם קבורים.....)האם זה אומר שבשבילו אנו נאבד את כל מדינתינו?
הרי ברור שללא הגירה ערבית המונית מארץ ישראל תיהיה ח"ו שואה נוספת!(צפה בסרטוניו של חיים בן פסח "לקחי קוסובו")אז האם בשביל
ערבי אחד או שתיים שלא רוצח אנו צריכים להשאיר את כולם? כיצד נוכל לדעת מי מבינהם בוגד בעמו?  הערבים הם אוייב! וכשמדינה יוצאת למלחמה באוייב
היא לא מחכה שכל חיילי האוייב יירו יריה ראשונה ואז מתחילים לירות....מספיק שצבא האוייב בחלקו תוקף בשביל להכריז מלחמה!

לסיכום יתכן שיש איזה ערבי "משחק אותה" מוסלמי ולמעשה הוא לא שונא יהודים כלל,יכול ליהיות אבל האם בשל כך עלינו להסתכן בשואה עלינו להשאיר
אותם פה ולהסתכן בשואה נוספת וברצח מיליוני יהודים?

אני חושב שתשובתי שבאה בשאלה ענתה לשאלותיך....
וואלה צודק
ונניח שיש פה ושם איזה ערבי טוב(יש כמה,אני אפילו יודע היכן הם קבורים.....)
זה גמר אותי,אהבתי את הבדיחה ;D :D :2funny: :2funny:

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #4 ב- : פברואר 27, 2008, 13:47:25 »
יש מספר לא קטן של ערבים טובים בארץ.
אבל אנו לא צריכים כאן ערבים טובים או אף צרפתים טובים או בלגים טובים.
לכן אלה שהינם ערבים טובים או לפחות לא רעים (קבוצה גדולה הרבה יותר) פשוט יעזבו את הארץ וזהוא הם לא ימותו חלילה.
אלה שכתגובה לגירושם ירימו נשק ולחמו בנו זה כבר סיפור אחר.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 27, 2008, 13:47:48 »
ערבי גבר זה ערבי בקבר ;D

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 27, 2008, 13:55:03 »
ערבי גבר זה ערבי בקבר ;D
ערבי חמוד זה ערבי על שיפוד ;D

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #7 ב- : פברואר 27, 2008, 14:00:19 »
וואלה צודק
נשמע לך הגיוני שכל ערבי וערבי הם רעים?

זה לא נכון
רובם המוחלט הם רעים כן אבל יש ממש ממש ממש קצת ערבים טובים למה מאיפה אתה יודע שאין?

חוץ מזה תהיה רציני!!!

נגיד בפוגרום חברון היו איזה 19 ערבים שהחביאו יהודים ב 1929 מערבים אחרים כמובן שרוב הערבים השתתפו בפוגרום אבל זה היו מעט שהגנו על יהודים!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 27, 2008, 14:34:07 »

זה לא נכון
רובם המוחלט הם רעים כן אבל יש ממש ממש ממש קצת ערבים טובים למה מאיפה אתה יודע שאין?

חוץ מזה תהיה רציני!!!

נגיד בפוגרום חברון היו איזה 19 ערבים שהחביאו יהודים ב 1929 מערבים אחרים כמובן שרוב הערבים השתתפו בפוגרום אבל זה היו מעט שהגנו על יהודים!
מה אתה דפוק? :idiot2:איפה אני כתבתי שכל הערבי הוא רע? :idiot2:

אולי זה ישמע לך מוזר אבל יש ערבי אוהד בית''ר שכל החיים שלו זה בית''ר ירושלים והבית שלו זה בית''ר ודגלי ישראל.
ראיתי אותו בסרט הדוקומנטרי שעשו על בית''ר ששודר בערוץ 10 "אני אוהב אותך בית''ר" כך שיש ערבים טובים.
הנה הסרט דרך האגב,ממליץ לכם לראות אותו
http://hebtv.co.il/episodes/sport/soccer/i_love_you_betar.html

וחוץ מזה הנה אמרת שערבים הגנו על יהודים בפוגרום חרבון 1929
אגב יש איזה מקור שאני יכול לראות בפירוש שכתוב שזה קרה?

אותם ערבים טובים הם קצת,ויש כאלה שבטוח לא סובלים את אלה שתומכי טרור או מבצעי טרור.אבל אם הם יתמכו בטרור או יגעו בשיער ראשו של יהודי אז צריך לערוף להם את הראש ולזרוק אותו לדיר חזירים.

אבל ערבים טובים יש,ובטח אחרי התיהיה הגירה ערבית המונית מארץ ישראל בע''ה אז הם יוכלו להישאר(למרות שאני נגד זה,פה זה אמור להיות אך ורק מדינת היהודים!)
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2008, 14:37:48 על ידי אושרי »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : פברואר 27, 2008, 14:40:17 »

זה לא נכון

חוץ מזה תהיה רציני!!!

ידי,כבר הסברתי לך יתכן שיש פה ושם ערבים טובים,אבל אנו לא יכולים להתחשב בהם בדיוק כמו שהאוייב לא מתחשב בנו
ומפוצץ אוטובוסים בתל-אביב למרות שיש אלפי תל-אביבים שתומכים באוייב ומסייעים לו ר"ל כך אנחנו לא יכולים לברור קמח במחיר של מיליוני
יהודים נרצחים! אני מעדיף שימותו מיליארד ורבע מוסלמים,והעיקר שלא ימות יהודי אחד,נקודה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : פברואר 27, 2008, 14:43:22 »
וואלה צודק
זה מזכיר לי בדיחה נוספת:
יהודי וערבי מטיילים בגן-חיות לפתע הם מבחינים מרחוק שהאריה השתחרר ומתחיל לרוץ לכיוונם.
היהודי במקום שם נעלי-ספורט...שואל אותו הערבי:'מה יעזרו לך נעלי ספורט? האריה רץ כל כך מהר!'

עונה לו היהודי:'אני רק צריך לעקוף אותך זה הכל........'

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : פברואר 27, 2008, 14:48:27 »
זה מזכיר לי בדיחה נוספת:
יהודי וערבי מטיילים בגן-חיות לפתע הם מבחינים מרחוק שהאריה השתחרר ומתחיל לרוץ לכיוונם.
היהודי במקום שם נעלי-ספורט...שואל אותו הערבי:'מה יעזרו לך נעלי ספורט? האריה רץ כל כך מהר!'

בדיחה סוס :D :smil074:
 :smil046: :laugh: :smil092: :smil092: :smil092: :smil092: :smil092: :2funny: :2funny: ;D :D

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : פברואר 27, 2008, 15:18:52 »
תודה לעונים! ;)

אתה צריך לפשט את הראיה שלך. אף אחד לא אמר שאין ערבים בעלי אופי נינוח ונחמד, אך זה לא קשור לעניינינו.
יש סכסוך לאומי ודתי שאינו ניתן לפתרון אלא על ידי הכנעת האויב והפרדות מעליו. האמן לי שגם המוסלמים הכי מתונים
מאמינים שכל א"י צריכה להיות תחת שלטון ערבי והיהודים במקרה הטוב יכולים להיות בני חסות חסרי זכויות.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : פברואר 27, 2008, 16:56:59 »
בס"ד

מי זה השמאלן הזה שיעני הוא אוהד בית"ר?
מה הוא לא מודע לזה שהערבים רוצים לשחוט גם-אותו?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : פברואר 27, 2008, 17:52:31 »
בס"ד

מי זה השמאלן הזה שיעני הוא אוהד בית"ר?
מה הוא לא מודע לזה שהערבים רוצים לשחוט גם-אותו?
אם אתה מתכוון אליי אז לפעם הבאה תצוטט אותי
וזה לא "שמאלני" הערבי הזה הוא ערבי טוב
הוא באמת ערבי טוב
ולא נראה לי שהוא מאמין שצריך לשחות ת'יהודים

וחוץ מזה אני מכיר מוסלמי אחד שהוא חבר שלי ושל אבא שלי והוא כמו משפחה כזאת כי הוא קווקזי שעלה לארץ
אבל הוא ממש לא מאמין באיסלם(שמו יסמאל)

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : פברואר 27, 2008, 17:53:22 »
המשתמש גור-אריה הביא לי תשובה נאותה. בהחלט תודה, אתה צודק שזה פשוט עניין קיומי.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #16 ב- : פברואר 27, 2008, 17:58:09 »
בס"ד

התכוונתי לאוהד עם הזקן והמשקפיים....לא לערבוש....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : פברואר 27, 2008, 18:32:43 »
המשתמש גור-אריה הביא לי תשובה נאותה. בהחלט תודה, אתה צודק שזה פשוט עניין קיומי.
על לא דבר,זה חשוב לשאול,מפני שאם לא שואלים תמיד השאלה מציקה וגורמת לנקיפות מצפון מיותרות.
חברי הפורום מההיכרות הקצרה שלי איתם ישמחו לענות לך בטוב טעם ודעת על כל שאלה שמציקה לך.

:smil037:
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2008, 18:33:18 על ידי גור-אריה »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #18 ב- : פברואר 27, 2008, 19:44:18 »
תודה לעונים! ;)
בס''ד
והרי התשובה לאדם שנפל בשבי שטיפות-המוח במסגרת ''מערכת-החינוך'' השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית וכלי התשקורת שלה שהיטו את ליבו ותודעתו לצד בן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!
אותו  '' שיח' '' אם אכן עשה זאת ,ידע שההון הפוליטי שהוא יצבור מכך ,יתן לו את הפשרות להרוס  את אותו בית-כנסת ח''ו , וכן ישפיע הדבר על פרסומת שמאלנית ( כדבריך =ערוץ 2  הידוע לשימצה ) שתפיץ זאת ותגייס אנשים קלי-דעת מהסוג שלך להכות עד זוב-דם ,לקלל ,לחרף  ולגדף בתשקורת,וכן לגרש מבתיהם ומאדמתם  את אנשי גוש הימין-האמיתי שהם אותם יהודים קדושים ויקרים שמגנים בגופם ובגוף יקיריהם על הזכות של העם-היהודי על ארץ-הקודש ,ועל שלומו של העם היהודי היושב במרכזה ,בהיותם '' חגורה חוצצת '' בינם לבין האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!---ולכן גייס אותו ''שייח' '' של האוייב הערבי הנאצי יש''ו את הפורעים מאותה ''חמולה'' שלו בכדי לביים את מעשה ה ''התפרעות'' שבה הם יש''ו ''תקפו'' כבייכול את בית-הכנסת בהכינו '' סצינה תשקורתית מצויינת '' שבה קנה הרבה נשמות טועות של יהודים מסכנים שנשבו ברשתות החינוך והתשקורת שבהן שוטפים אנשי גרעין השמאל  הציוני-ממלכתי בולשביקי את המוח של יהודים מסכנים שכמותך שאיבדו את זהותם היהודית ונשמתםם משוועת לישועה !! ( טוב שהינך מודה שערוץ-2 הידוע לשימצה הוא שמאלני כזה ), כך מכין האויב הערבי הנאצי יש''ו הרבה '' סצינות מעוררות-רחמים '' שנתגלו לאחר מכן כשיקריות לחלוטין ( כגון של הילד הערבי שנורה על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו כאשר הוא מוחזק ע''י אביו ,והצד הישראלי הואשם בכך שהוא ירה בו לעיני המצלמות, אולם לאחר מכן נחקר העניין והתברר שהזווית הייתה בלתי אפשרית, ותרמילי הכדורים שנורו עליו נמצאו בצד הצלפים של האויב הערבי הנאצי יש''ו , שלא בחלו לרצוח ילד בזרועות אביו בכדי לטעון על ''יד רכה על ההדק מהצד הישראלי '' !!)האויב הערבי הנאצי השפל הזה יש''ו עושה הכל בכדי לכבוש את ליבכם המרוכך זה מכבר ע''י שטיפות-מוח שמאלניות שאותן הוא מנצל בכדי להטעותכם ולגרום לכם לפגוע למעשה באחיכם המגנים עליכם מפני אותו אויב ערבי נאצי יש''ו !!ובכך אתם למעשה מגוייסים לשורותיו !!!--זאת האמת בנוגע לאותה '' סצינה '' שציינת !!--ותוצאותיה ידועות לצערינו הרב !!, שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ,יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת ,אכן פעל להריסת אותו בית-כנסת !!--ויהי רצון שהקב''ה יתברך ויתעלה שמו יפרע מהם ומבן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו על הריסת אותו מקדש מעט, ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                  הגולה בארץ :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : פברואר 27, 2008, 21:02:18 »
בס''ד
והרי התשובה לאדם שנפל בשבי שטיפות-המוח במסגרת ''מערכת-החינוך'' השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית וכלי התשקורת שלה שהיטו את ליבו ותודעתו לצד בן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!
אותו  '' שיח' '' אם אכן עשה זאת ,ידע שההון הפוליטי שהוא יצבור מכך ,יתן לו את הפשרות להרוס  את אותו בית-כנסת ח''ו , וכן ישפיע הדבר על פרסומת שמאלנית ( כדבריך =ערוץ 2  הידוע לשימצה ) שתפיץ זאת ותגייס אנשים קלי-דעת מהסוג שלך להכות עד זוב-דם ,לקלל ,לחרף  ולגדף בתשקורת,וכן לגרש מבתיהם ומאדמתם  את אנשי גוש הימין-האמיתי שהם אותם יהודים קדושים ויקרים שמגנים בגופם ובגוף יקיריהם על הזכות של העם-היהודי על ארץ-הקודש ,ועל שלומו של העם היהודי היושב במרכזה ,בהיותם '' חגורה חוצצת '' בינם לבין האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!---ולכן גייס אותו ''שייח' '' של האוייב הערבי הנאצי יש''ו את הפורעים מאותה ''חמולה'' שלו בכדי לביים את מעשה ה ''התפרעות'' שבה הם יש''ו ''תקפו'' כבייכול את בית-הכנסת בהכינו '' סצינה תשקורתית מצויינת '' שבה קנה הרבה נשמות טועות של יהודים מסכנים שנשבו ברשתות החינוך והתשקורת שבהן שוטפים אנשי גרעין השמאל  הציוני-ממלכתי בולשביקי את המוח של יהודים מסכנים שכמותך שאיבדו את זהותם היהודית ונשמתםם משוועת לישועה !! ( טוב שהינך מודה שערוץ-2 הידוע לשימצה הוא שמאלני כזה ), כך מכין האויב הערבי הנאצי יש''ו הרבה '' סצינות מעוררות-רחמים '' שנתגלו לאחר מכן כשיקריות לחלוטין ( כגון של הילד הערבי שנורה על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו כאשר הוא מוחזק ע''י אביו ,והצד הישראלי הואשם בכך שהוא ירה בו לעיני המצלמות, אולם לאחר מכן נחקר העניין והתברר שהזווית הייתה בלתי אפשרית, ותרמילי הכדורים שנורו עליו נמצאו בצד הצלפים של האויב הערבי הנאצי יש''ו , שלא בחלו לרצוח ילד בזרועות אביו בכדי לטעון על ''יד רכה על ההדק מהצד הישראלי '' !!)האויב הערבי הנאצי השפל הזה יש''ו עושה הכל בכדי לכבוש את ליבכם המרוכך זה מכבר ע''י שטיפות-מוח שמאלניות שאותן הוא מנצל בכדי להטעותכם ולגרום לכם לפגוע למעשה באחיכם המגנים עליכם מפני אותו אויב ערבי נאצי יש''ו !!ובכך אתם למעשה מגוייסים לשורותיו !!!--זאת האמת בנוגע לאותה '' סצינה '' שציינת !!--ותוצאותיה ידועות לצערינו הרב !!, שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ,יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת ,אכן פעל להריסת אותו בית-כנסת !!--ויהי רצון שהקב''ה יתברך ויתעלה שמו יפרע מהם ומבן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו על הריסת אותו מקדש מעט, ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                  הגולה בארץ :smil037:
אכן כרגיל 'הגולה בארץ' כל מילה בסלע! O0

באמת איך לא חשבתי על זה? הרי אם הם באמת היו רוצים להרוס את בית הכנסת,איך בדיוק שיח זקן טיחו שבקושי עומד על הרגליים
היה יכול לעצור בגופו המוני ערבים צעירים וחמומי מוח? הרי אפילו אני בתור בחור צעיר וחזק יחסית לא מסוגל לכך! נקודה למחשבה.....

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #20 ב- : פברואר 27, 2008, 21:39:04 »
אכן כרגיל 'הגולה בארץ' כל מילה בסלע! O0

באמת איך לא חשבתי על זה? הרי אם הם באמת היו רוצים להרוס את בית הכנסת,איך בדיוק שיח זקן טיחו שבקושי עומד על הרגליים
היה יכול לעצור בגופו המוני ערבים צעירים וחמומי מוח? הרי אפילו אני בתור בחור צעיר וחזק יחסית לא מסוגל לכך! נקודה למחשבה.....
בס''ד

אנו שהיינו תחת שלטון של אויב ערבי נאצי יש''ו ,תחת השפלות וגזירות איומות יכולים לרדת להבנת המזימות  המרושעות הן של הערב-רב והן של בני בריתו  האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!--אולם, יהודי מסכן שנפל ל '' מערכת-החינוך '' השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית ומושפע מהתשקורת והטמבלביזי'ה ,יקשה עליו מאד להבחין בעניין ,וכפי שהערתי אתכם לאמת ,כך אתם אמורים להעיר כל יהודי באשר הוא !!, למען תהי'ה האמת נהירה לכולם , ואז כולם בע''ה יתברך ויתעלה שמו יתאחדו איתנו ויעשו אגודה אחת למיגור הערב-רב ובני-בריתו האויב הערבי הנאצי מארץ-הקודש תובב''א,אכן מתוחכמות דרכי הערב-רב ובני בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו !! שנאמר '' והנחש הי'ה ערום מכל חית השדה '' !!--והמסכנים הללו ,נשמות יהודים יקרים הנופלים ברשתות שהם פורשים לכל עבר ,אוי לנו שאנו יושבים ולא  מתאחדים למיגור  הערב-רב הזה !! לחשיפת האמת ה '' מצונזרת '' על-ידי התשקורת שלהם !!
                                                                                  הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2008, 21:44:48 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יקיר

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : פברואר 28, 2008, 00:17:31 »
לפי מה שהבנתי זה אנשי גוש שלום החולי רוח האלה ימח שימם וזכרם
באו לפרק בית כנסת אז הערבים גרשו אותם כי הם לא מחפשים בעיות
יש ערבי טוב אין ערבי נאמן וזה שתבינו כולכם
וערבי האוהד בית''ר הזה יש כמוהו עוד מניין של ערבים שבאים למשחק
בכל מקרה אנחנו מגנים אותם מצידי שילקקו לנו
לא נכיר בהם לעולם
וכמו הערבים יש עוד מניין של אנשי שמאל שאוהדי בית''ר
אפילו יוסי שריד (זרע עמלק) אוהד בית''ר, ואולמרט (רבין2)
הצילו את בית''ר מפירוקה

אבל שוב הם קומץ קטן שיכולים רק לברבר עד מחר
הרוב לא מכיר בם

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : פברואר 28, 2008, 06:57:54 »
לפי מה שהבנתי זה אנשי גוש שלום החולי רוח האלה ימח שימם וזכרם
באו לפרק בית כנסת אז הערבים גרשו אותם כי הם לא מחפשים בעיות
יש ערבי טוב אין ערבי נאמן וזה שתבינו כולכם
וערבי האוהד בית''ר הזה יש כמוהו עוד מניין של ערבים שבאים למשחק
בכל מקרה אנחנו מגנים אותם מצידי שילקקו לנו
לא נכיר בהם לעולם
וכמו הערבים יש עוד מניין של אנשי שמאל שאוהדי בית''ר
אפילו יוסי שריד (זרע עמלק) אוהד בית''ר, ואולמרט (רבין2)
הצילו את בית''ר מפירוקה

אבל שוב הם קומץ קטן שיכולים רק לברבר עד מחר
הרוב לא מכיר בם
אבל הערבי הזה מספר שהוא חולה על ישראל ובית'ר והתחיל לשיר עם חברים שלו "משיח משיח משיח"
ותבין הוא מוסלמי,לא יהודי! מ ו ס ל מ י !

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #23 ב- : פברואר 28, 2008, 09:16:55 »
מה אתה דפוק? :idiot2:איפה אני כתבתי שכל הערבי הוא רע? :idiot2:

אולי זה ישמע לך מוזר אבל יש ערבי אוהד בית''ר שכל החיים שלו זה בית''ר ירושלים והבית שלו זה בית''ר ודגלי ישראל.
ראיתי אותו בסרט הדוקומנטרי שעשו על בית''ר ששודר בערוץ 10 "אני אוהב אותך בית''ר" כך שיש ערבים טובים.
הנה הסרט דרך האגב,ממליץ לכם לראות אותו
http://hebtv.co.il/episodes/sport/soccer/i_love_you_betar.html

וחוץ מזה הנה אמרת שערבים הגנו על יהודים בפוגרום חרבון 1929
אגב יש איזה מקור שאני יכול לראות בפירוש שכתוב שזה קרה?

אותם ערבים טובים הם קצת,ויש כאלה שבטוח לא סובלים את אלה שתומכי טרור או מבצעי טרור.אבל אם הם יתמכו בטרור או יגעו בשיער ראשו של יהודי אז צריך לערוף להם את הראש ולזרוק אותו לדיר חזירים.

אבל ערבים טובים יש,ובטח אחרי התיהיה הגירה ערבית המונית מארץ ישראל בע''ה אז הם יוכלו להישאר(למרות שאני נגד זה,פה זה אמור להיות אך ורק מדינת היהודים!)

פשוט אמרת שזה בדיחה שיש ערבי טוב!

והמוען דיבר על ערבי ספציפי אחד!

וד"א
הפוגרום מחברון אין צורך בכתוב יש לי עדה

אחת בעבודה של אימא שלי זקנה כבר אמרה שהיא זוכרת עוד כשהייתה ילדה שערבים החביאו אותה ואת משפחתה בבית שערבים אחרים לא ימצאו אותה!
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #24 ב- : פברואר 28, 2008, 09:18:50 »
זה מזכיר לי בדיחה נוספת:

לא הבנתי!  :???:
לאסט אף אם:
יוטיוב: