כתב נושא: איזה תענוג  (נקרא 3234 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק beitar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
איזה תענוג
« ב- : פברואר 24, 2008, 22:04:20 »
איזה תענוג היה לי בשיעור היסטוריה לפניי כמה ימים. בד"כ בישעורים אלה אני מתווכח עם המורה על "העובדות " אבל הפעם לא היה לי מילה להגיד אנחנו לומדים על היהודים בארצות האיסלאם ובשיערו האחרון המורה דיברה על הסכנות שהיו ליהודים שם בתחילת שנות השלושים ואז הגענו לחאג אמין אל חוסייני והיא לא הסתריה כלום אמרה שהוא נפגש עם היטלר תמך בנאצים פירסם תעמולה נאצית וקרא להשמדה של היהודים למאבק נגדם. ואני ישבתי ופשוט נהינתי  :coolsmiley:
יותר משאני שונא ערבים אני אוהב את ישראל

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
איזה תענוג
« להגיב #1 ב- : פברואר 24, 2008, 22:27:36 »
המורה שלך היא/הוא(אני לא יודע,תגיד לי אתה אם זה זכר או נקבה) ימני?

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איזה תענוג
« להגיב #2 ב- : פברואר 24, 2008, 22:35:28 »
זה לא קשור ממש לימנים שמאלנים, זה מופיע בכל ספרי הלימוד ואף אחד לא מטייח את זה בשביל הערבים.

מנותק beitar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
איזה תענוג
« להגיב #3 ב- : פברואר 24, 2008, 23:30:08 »
המורה שלך היא/הוא(אני לא יודע,תגיד לי אתה אם זה זכר או נקבה) ימני?

אמממ...אני לא ממש בטוח כאילו אני מתווכח איתה הרבה בכיתה על מה שהיא מלמדת אבל יכול להיות שהיא פשוט פוחדת שיפטרו אותה אם היא תגיד את דעותיה לכן אני לא בטוח

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
איזה תענוג
« להגיב #4 ב- : פברואר 24, 2008, 23:33:17 »
בס"ד

תכניס בא את מורשתו של גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצ"ל-הי"ד.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איזה תענוג
« להגיב #5 ב- : פברואר 25, 2008, 00:22:17 »
איזה תענוג היה לי בשיעור היסטוריה לפניי כמה ימים. בד"כ בישעורים אלה אני מתווכח עם המורה על "העובדות " אבל הפעם לא היה לי מילה להגיד אנחנו לומדים על היהודים בארצות האיסלאם ובשיערו האחרון המורה דיברה על הסכנות שהיו ליהודים שם בתחילת שנות השלושים ואז הגענו לחאג אמין אל חוסייני והיא לא הסתריה כלום אמרה שהוא נפגש עם היטלר תמך בנאצים פירסם תעמולה נאצית וקרא להשמדה של היהודים למאבק נגדם. ואני ישבתי ופשוט נהינתי  :coolsmiley:
זה לא קשור ממש לימנים שמאלנים, זה מופיע בכל ספרי הלימוד ואף אחד לא מטייח את זה בשביל הערבים.
צר לי לאכזב אתכם, אבל מה שמלמדים בבתי הספר על חאג' אמין אל חוסייני הוא אפילו לא פרומיל מהמידע ההסטורי והרלוונטי גם לימינו אנו שיש עליו, מה שמלמדים בבתי הספר הוא עלבון לאינטלגנציה, מי שבאמת רוצה ללמוד על חאג' אמין אל חוסייני בלי הטיה פוליטית, בלי טיוח, את כל העובדות, וגם הרבה דברים מסמרי שיער, אזי אני ממליץ בחום לכולם פה לקרוא את הספר של אישה מאוד חכמה העונה לשם- ג'ני לבל ושם ספרה הוא: "חאג' אמין וברלין".
דוגמית למי שלא מאמין:
http://kfarvradim.simania.co.il/bookdetails.php/?item_id=26885
« עריכה אחרונה: פברואר 25, 2008, 00:25:29 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

Aaron

• אורח
איזה תענוג
« להגיב #6 ב- : פברואר 25, 2008, 13:15:34 »
חבל שלא מלמדים שעד עכשיו הערבים מעריצים את היטלר ועושים הצדעות נאציות.

מנותק ShalomRan

• חבר(ה) V.I.P
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • בסיעתא דשמיא
איזה תענוג
« להגיב #7 ב- : פברואר 25, 2008, 15:15:58 »
חחח אתה יודע מה לי קרה בבית ספר היום חחחחחחחחחח.....
הלכתי עם חברים ועברנו דרך קיר שבו יש את כל ראשי הממשלה בתמונות...ויצחק רבין בגדול באמצע...חח
עשיתי כזה טפו כוסעמק איזה גדול שמו אותו פה...וצעקתי את זה והמורה שלי היה מאחוריי נבהל :)
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין

מנותק beitar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
איזה תענוג
« להגיב #8 ב- : פברואר 25, 2008, 19:34:27 »
חחח אתה יודע מה לי קרה בבית ספר היום חחחחחחחחחח.....
הלכתי עם חברים ועברנו דרך קיר שבו יש את כל ראשי הממשלה בתמונות...ויצחק רבין בגדול באמצע...חח
עשיתי כזה טפו כוסעמק איזה גדול שמו אותו פה...וצעקתי את זה והמורה שלי היה מאחוריי נבהל :)

חחח...עשו לך משהו???