כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח:האם יש אמת בטענה ש'האלקשי' הוא חפרפרת?  (נקרא 4257 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
במהלך שיטוט ביוטוב נתקלתי בסרטון הזה:

יוצר הסרטון טוען ש'האלקשי' הוא שמאלני שמחבל בפורום וחוסם עשרות ואולי מאות גולשים שמנסים ורוצים לחבור ל'ימין האמיתי'

אם הטענה נכונה הרי מדובר בהונאה אדירה של אנשי השמאל ששתלו חפרפרת בתוכינו שהגיעה לדרגת 'מנהל' ולמעשה מונעת את
התפתחות התנועה שלנו.

האם יכול ליהיות שהפורום שלנו לא הפך לתנועה המונית רק משום שהמוני העם נחסמו ע"י 'האלקשי' ולכן אתה חוושב שאין לנו מספיק
כח-אדם?

אשמח מאד אם תענה לי בהקדם-שלך גור-אריה

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
זה שקר של רוני הנאצי!
יש אמת בטענה הזותי בדיוק כמו שיש א6מת בטענה שאני אימתי על חייהם של רוב המנהלים בימין האמיתי לרבות חיים בן פסח.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
במהלך שיטוט ביוטוב נתקלתי בסרטון הזה:

יוצר הסרטון טוען ש'האלקשי' הוא שמאלני שמחבל בפורום וחוסם עשרות ואולי מאות גולשים שמנסים ורוצים לחבור ל'ימין האמיתי'

אם הטענה נכונה הרי מדובר בהונאה אדירה של אנשי השמאל ששתלו חפרפרת בתוכינו שהגיעה לדרגת 'מנהל' ולמעשה מונעת את
התפתחות התנועה שלנו.

האם יכול ליהיות שהפורום שלנו לא הפך לתנועה המונית רק משום שהמוני העם נחסמו ע"י 'האלקשי' ולכן אתה חוושב שאין לנו מספיק
כח-אדם?

אשמח מאד אם תענה לי בהקדם-שלך גור-אריה
גור-אריה האלקשי הוא לא חפרפרת,זאת סתם המצאה של יהודי חולה נפש בשם רוני שהוא בעל שנאה נגד יהודים אשכנזים והוא בעד להשמיד את כל האשכנזים.
זאת סתם עלילת שקר שאותו נאצי בשם רוני יימח שמו המציא,אתה תמצא עוד סרטונים שכאילו  חיים בעד עוד שואה לאשכנזים ח"ו.
למה זה קורה??  סיפור די ארוך.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גור-אריה האלקשי הוא לא חפרפרת,זאת סתם המצאה של יהודי חולה נפש בשם רוני שהוא בעל שנאה נגד יהודים אשכנזים והוא בעד להשמיד את כל האשכנזים.
זאת סתם עלילת שקר שאותו נאצי בשם רוני יימח שמו המציא,אתה תמצא עוד סרטונים שכאילו  חיים בעד עוד שואה לאשכנזים ח"ו.
למה זה קורה??  סיפור די ארוך.
אם כך זה באמת משונה מדוע הרבה אנשים שקוראים בפורום לא חברים בו? בפעם האחרונה שבדקתי היו בפורום 29 חברים מחוברים
מול 77 אורחים מחוברים למה הם לא רוצים לכתוב ולהביע את דעתם?

ומה זה סיפור ארוך,למה הוא שונא את 'האלקשי'? מה יש לו נגדו? ומדוע הוא משמיץ אותו קבל עם ועולם באתר בינלאומי?
ובאמת שאנחנו לא עושים מספיק כדי להפיץ את התנועה שלנו,אני שוב קורא לחיים לחשוב בכיוון של פעילות שטח פוליטית שתכלול בין
השאר נאומי כיכר כפי שעשה מורינו ורבינו וסחף המונים.

מה דעתך שפעילים שלנו שחברים בפורום יצאו לרחוב עם עלוני הסברה שיפיצו את התנועה שלנו?
« עריכה אחרונה: פברואר 24, 2008, 16:21:55 על ידי גור-אריה »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אם כך זה באמת משונה מדוע הרבה אנשים שקוראים בפורום לא חברים בו? בפעם האחרונה שבדקתי היו בפורום 29 חברים מחוברים
מול 77 אורחים מחוברים למה הם לא רוצים לכתוב ולהביע את דעתם?

ומה זה סיפור ארוך,למה הוא שונא את 'האלקשי'? מה יש לו נגדו? ומדוע הוא משמיץ אותו קבל עם ועולם באתר בינלאומי?
ובאמת שאנחנו לא עושים מספיק כדי להפיץ את התנועה שלנו,אני שוב קורא לחיים לחשוב בכיוון של פעילות שטח פוליטית שתכלול בין
השאר נאומי כיכר כפי שעשה מורינו ורבינו וסחף המונים.

מה דעתך שפעילים שלנו שחברים בפורום יצאו לרחוב עם עלוני הסברה שיפיצו את התנועה שלנו?
גור-אריה כל הסיפור נמצא בפורום,תעיין קצת בפורום ותדע.
אותו בן אדם שמשמיץ את האלקשי הוא היה  מנהל באתר הזה אבל הוא לא היה מוכן לקבל עוד מנהלים,הוא אהב כוחנות.
הוא התחיל לעשות ברדק,חיים העיף אותו מהפורום והוא התחיל במסע השמצות נגד הימין האמיתי.
הוא עבר לנהל איזה פורום קטן של ברוך מרזל ואימתר בן גביר והוא עף משם גם כי הוא תומך במה שהיטלר יש"ו עשה ליהודים הי"ד.
תעיין קצת בפורום ותראה במי מדובר,מדובר בחולה נפש בעל סטיות סאדו-מאזוכסטיות.
אין מילים לתאר את אותו יצור שפל.גור-אריה זה ידוע שמספר האורחים גדול ממספר הרשומים,הישראלי הממוצע הוא בעל אופי עצלני.
מה שחיים אומר אנחנו נעשה,אני גם חושב שפעילות שטח לא תועיל לנו אבל חיים בעד להצטרף לפעילות שטח שקיימות כבר עכשיו מאשר להשקיע זמן בפורום.
« עריכה אחרונה: פברואר 24, 2008, 16:35:26 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
אם זה באמת נכון ח"ו זה מזכיר לי את הסיפור של המרגל אלי כהן הי"ד

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גור-אריה כל הסיפור נמצא בפורום,תעיין קצת בפורום ותדע.
אותו בן אדם שמשמיץ את האלקשי הוא היה  מנהל באתר הזה אבל הוא לא היה מוכן לקבל עוד מנהלים,הוא אהב כוחנות.
הוא התחיל לעשות ברדק,חיים העיף אותו מהפורום והוא התחיל במסע השמצות נגד הימין האמיתי.
הוא עבר לנהל איזה פורום קטן של ברוך מרזל ואימתר בן גביר והוא עף משם גם כי הוא תומך במה שהיטלר יש"ו עשה ליהודים הי"ד.
תעיין קצת בפורום ותראה במי מדובר,מדובר בחולה נפש בעל סטיות סאדו-מאזוכסטיות.
אין מילים לתאר את אותו יצור שפל.גור-אריה זה ידוע שמספר האורחים גדול ממספר הרשומים,הישראלי הממוצע הוא בעל אופי עצלני.
מה שחיים אומר אנחנו נעשה,אני גם חושב שפעילות שטח לא תועיל לנו אבל חיים בעד להצטרף לפעילות שטח שקיימות כבר עכשיו מאשר להשקיע זמן בפורום.

תודה איתן!
לפעמים יש טרולים מוזרים ברשת.....

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

גור-אריה מי בדיוק התכוונת שיינאם בכיכרות?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

גור-אריה מי בדיוק התכוונת שיינאם בכיכרות?
כל אדם בעל השפעה שמסוגל לדבר בצורה משכנעת:גיל אברהם,נעם פדרמן,השמעת קלטות של "הגול בארץ",חיים בן פסח
במידה והוא וכל לעלות לארץ(הלוואי) או כל אם אחר שמסוגל לנאום בצורה משכנעת כמו שעשה הרב כהנא.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברצוני להתנצל בפני ידידינו מר 'האלקשי' על פתיחת האשכול ולבקש את סליחתו אני מקווה שהוא מבין
שמטרתי היתה שמירה על הערכים שהוא עצמו מאמין בהם ופועל לטובתם,לאחר שהתברר לי שיוצרי הסרטון הם מס' מחרחרי ריב
לדעתי אנשי שלום-עכשיו שמזדהים בשם "אנשי כהנא האמיתיים" אני מבקש את סליחתו על שהעלתי את הנושא.ברצוני
לחקור אחר הגופים שמנסים לפלג לחרחר ריב בין ידידינו מר חיים בן פסח לבין "חזית" של ברוך מרזל ואיתמר בן גביר.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אין לך על מה להתנצל, גור אריה, אני באמת חפרפרת של השמאל הקיצוני -
רק עכשיו חזרתי מישיבה סודית בה השתתפו יוסי ביילין, אחמד טיבי ואורי אבנרי.  ;D

ועכשיו ברצינות:
יוצר הסרטון הוא בחור נאו נאצי, סוטה ומעורער בנפשו שנחסם מהפורום הזה לפני כשנה.
עוד פרטים -
רוני מלך הספות בוידאו שהוא עצמו פרסם: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1597909&SourceId=1678311
רוני הנאצי משמש את עורכי הארץ כדי להאשים את הימין בהסתה נגד אשכנזים: http://www.haaretz.co.il/hasite/objects/pages/PrintArticle.jhtml?itemNo=913910

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

גור, האלקשי הוא צדיק שעוזר לנו הרבה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

גור, האלקשי הוא צדיק שעוזר לנו הרבה.

עכשיו אני יודע זאת כשפתחתי את האשכול לא ידעתי.
ביצעתי "חקירה קטנה" שהעלתי בי תמיהות בהתחלה אבל שקיבלתי חלקי פאזל נוספים הכל התבהר.
שמתי לב שיש כמה כינויים של יוצרי סירטונים שלמעשה משדרים אותו הדבר ובאותו הסגנון! כך שאני
כמעט בטוח ב100% שמדובר באותו גוף יוצר.(להלן "היוצרים")

היוצרים מנסים לתת את התחושה שארגון "חזית" של ברוך מרזל עומד מאחורי ההשמצות נגד התנועה שלנו ונגד חברי התנועה כגון:
האלקשי,שלמה,אתה וכדו' הם לעומת זאת המציאות היא שאף מילה רעה לא שומעים באמת ממך על "חזית" או מ"חזית" נגדך.
הם מנסים ליצור אשליה כאילו איתמר בן גביר יוצא נגדך בעוד שכולם יודעים כמה מאמצים השקעת לגיוס פעילים לתנועה של נעם פדרמן ואיתמר
בן גביר.(ונעם פדרמן אף משדר באתר....)

היוצרים מכנים את עצמם "אנשי כהנא האמיתיים" בעוד שלאף מילה שלהם אין קשר לדרכו או לספריו של הרב כהנא הי"ד.(זו היתה דרכו של אבישי רביב
"השמפניה")מטרתם ככל הנראה היא מטרתו של ה"שמפניה" המקורית:הוצאת דיבה לתנועות הכהניסטיות ויצירת פילוג בתנועות אלו!(אחרת,מדוע הם
מסתתרים מאחורי תנועת 'חזית' בעוד שהם כלל אינם חברים בה?
מי שיעקוב אחרי כל הסרטונים מסוג זה יגלה ששלל ה'ניקים' שייכים למעשה לאותו משתמש ביוטוב.
« עריכה אחרונה: פברואר 26, 2008, 14:53:41 על ידי גור-אריה »