שונות > מה שבראש

סקר: הייתם אי פעם ביהודה ושומרון?

<< < (4/5) > >>

oferst:
לא יצא לי להיות שם אבל הייתי מאד רוצה לטייל/לבקר שם פעם אחת.
אף על פי שודאי רעיון זה לא היה מוצא בעיני ההורים שלי...

Roma:
אריאל זה יהודה ושומרון?

עם כן אז אני מדי פעם נמצא שם כי גרים שם קרובי משפחה

אושרי:

--- ציטוט של: Roma על פברואר 28, 2008, 07:42:39 ---אריאל זה יהודה ושומרון?

עם כן אז אני מדי פעם נמצא שם כי גרים שם קרובי משפחה

--- סוף ציטוט ---
כן זה בתוך יו''ש
זה צפונית לירושלים
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C

אילן208:
הייתי בשנה שעברה בטיול ליהודה זה נחשב?
 :???:

אושרי מה אתה מגיב פה בכלל אתה לא רוצה ללכת לטיול קטן של יומיים מסכנים בוא נגיד ככה:

אתה בחיים לא תהיה מתנחל!
מה אתה מדבר על יהודים אחרים בכלל אתה לא יכול לצאת לטיול עם השגחה ביטחונית ובית ספר לצפון הארץ(ולא בהתנחלות אפילו) ואז צועק בשיעור "לא רוצה שהחיזבאללה תחטוף אותי"

אושרי:

--- ציטוט של: אלון על פברואר 28, 2008, 08:58:29 ---הייתי בשנה שעברה בטיול ליהודה זה נחשב?
 :???:

אושרי מה אתה מגיב פה בכלל אתה לא רוצה ללכת לטיול קטן של יומיים מסכנים בוא נגיד ככה:

אתה בחיים לא תהיה מתנחל!
מה אתה מדבר על יהודים אחרים בכלל אתה לא יכול לצאת לטיול עם השגחה ביטחונית ובית ספר לצפון הארץ(ולא בהתנחלות אפילו) ואז צועק בשיעור "לא רוצה שהחיזבאללה תחטוף אותי"

--- סוף ציטוט ---
א.קודם כל בטיול הזה שהיית בו שנה שעברה ביהודה(עין גדי)ואתה יודע שזה נחשב הרי על זה מדברים בסקר הזה,אז למה אתה כותב אם זה נחשב?

ב.אני לא שואל אותך אם להגיב או לא!

ג.לא אמרתי שאני רוצה להיות מתנחל,אל תיהיה מטומטם!

ד.תאמין לי שתיהיה מלחמה בצפון במוקדם או במאוחר אחרי התנקשות מוריינה,זה כתוב בעיתונים ערבים ממדינות ערב בחצי האי ערב ואפילו דיברו על זה בארץ שתיהיה התחממות ותראה את תגובתהם של חיזבבאלה ךהתנקות "הישראלית" כפי שהם מכנים את זה,הם אמרו שהם יכו בישראל בדרך זו או אחרת,אז בזמן שקטיושות ינחתו עליכם אז אני ישב בבית וישחק במחשב :D

ה.ומי תיהיה השגחה ביטחונית?יגאל רמבו(השומר)?
או אולי דבורה,היא תבוא עם M-16 וגדוד ותבוא לשמור עלינוXD
באמת הצחקת אותי

ו.והסיבה שאני לא יוצא לטיול כי זה יומיים ויצא הרבה בלאגן מזה ולא יהיה כיף, והסיבה שאני לא יוצא לטיולים עם כיתה כי זה עם הכיתה וזה יכול רק לעצבן אותי ויש ילדים שעושים שטיות כל הזמן ו"בטעות" אתה תיפול מאיזה צוק בגלל ג'ק  או סטיבן יש''ו שר''י

אז אל תחרטט לי על כל מיני דברים,אוקי?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה