שונות > מה שבראש
סקר: הייתם אי פעם ביהודה ושומרון?
אילן208:
אם התשובות שלך היו מבחן הייתי נותן לך 60(אבל בכל זאת משבץ אותך למב"ר ;D)
1.יגאל הוא לא מאבטח הוא שומר בבית ספר
2.כיף בטיולים ואין בלאגן
3.אין צורך לפחד מחיזבאללה לא מטיילים בגבוול של הצפון בגבול עם סוריה או לבנון מטיילים בסתם מקום בצפון במקום טבעי לא עירוני חיזבאללה יורים רק על ערים!
4.דבורה לא יודעת איך להפעיל נשק
5.אל תדאג הם לא עד כדי כך דפוקים הם לא דוחפים מצוק וזה וג'ק יצא עם צ'ק כי הוא מופרע היי זה נשמע כמו הפירסומ לביטוח :D :D
6.זה הכי עיצבן אותי
המאבטחים לא מקבלים M-16 זה יקר! :tickedoff:
הם מקבלים M-14! או M1 קרבין!!!!!!
אושרי:
--- ציטוט של: אלון על פברואר 28, 2008, 22:14:32 ---אם התשובות שלך היו מבחן הייתי נותן לך 60(אבל בכל זאת משבץ אותך למב"ר ;D)
1.יגאל הוא לא מאבטח הוא שומר בבית ספר
2.כיף בטיולים ואין בלאגן
3.אין צורך לפחד מחיזבאללה לא מטיילים בגבוול של הצפון בגבול עם סוריה או לבנון מטיילים בסתם מקום בצפון במקום טבעי לא עירוני חיזבאללה יורים רק על ערים!
4.דבורה לא יודעת איך להפעיל נשק
5.אל תדאג הם לא עד כדי כך דפוקים הם לא דוחפים מצוק וזה וג'ק יצא עם צ'ק כי הוא מופרע היי זה נשמע כמו הפירסומ לביטוח :D :D
6.זה הכי עיצבן אותי
המאבטחים לא מקבלים M-16 זה יקר! :tickedoff:
הם מקבלים M-14! או M1 קרבין!!!!!!
--- סוף ציטוט ---
בקטע של יגאל רמבו סתם צחקתי איתך ;D
ואתם מטיילים בצפון,הקטיושות של חיזבאאלה הגיעו עד לחדרה במלחמה האחרונה...וחיזבאאלה מכוונת ת'טילים אבל זה לא כיוון מדיוק,זה פשוט עובר ת'גבול ונוחת בישרא,עובדה שזה נחת גם בשטחים פתוחים ובמקומות שמטיילים בהם וביערות וכדומה ופשוט שרף שם את כל המקום במלחמת לבנון ה-II.
וחוץ מזה אני הולך לעיונית רגילה,ככה דבורה אמרה לי.
ננה ננה בננה!!! ;D ;D ;D
אילן208:
--- ציטוט של: אושרי על פברואר 28, 2008, 22:20:22 ---בקטע של יגאל רמבו סתם צחקתי איתך ;D
ואתם מטיילים בצפון,הקטיושות של חיזבאאלה הגיעו עד לחדרה במלחמה האחרונה...וחיזבאאלה מכוונת ת'טילים אבל זה לא כיוון מדיוק,זה פשוט עובר ת'גבול ונוחת בישרא,עובדה שזה נחת גם בשטחים פתוחים ובמקומות שמטיילים בהם וביערות וכדומה ופשוט שרף שם את כל המקום במלחמת לבנון ה-II.
וחוץ מזה אני הולך לעיונית רגילה,ככה דבורה אמרה לי.
ננה ננה בננה!!! ;D ;D ;D
--- סוף ציטוט ---
רגילה זה מב"ר מה אתה שמח. :???:
מב"ר=מפגרים בלי רצון
יקיר:
אני גר שם באדם (גבע בנימין)
וחוץ מזה עוד לפני שגרתי יצא לי הרבה לטייל באזורים האלה
מה שחסר שסגרו את כביש קלנדיה לתנועה ישראלית חבל
זה היה חוסך לי חצי שעה של פקקים כל בוקר
orel.z:
אני גר ביהודה ושומרון, באלפי מנשה, אני מוקף כפרים ערביים אבל אני לא מפחד כי אני יודע שהם לא יכולים לעשות כלום.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה