בדיוק יש ויש רובם דווקא טובים הם משרתים בצה"ל ואפילו אם הם לא משרתים מתוך אהבה מה הם חייבים לאהוב אותנו?
הם עדיין מועילים למדינה
אושרי:אתה שטוף מוח מטומטם ואתה אומר שטויות,מה בגלל מה שהם עשו בפקיעין אז זה אומר שכל הדרוזים כאלה?
איך אתה משווה את האנשים האלה שתורמים למדינה(וגם מקבלים לא אמרתי שלא)
לערבים שרק מקבלים וממשיכים להרוס את המדינה?
אתה לא מתבייש?
תחשבו דרוזי מצטרף לימין האמיתי ואומר שגם הוא שונא ערבים ויודע שהם נזק לכל סביבה!
ומסכים עם הדעות שלנו שצריך טרנספר לערבים ואז מגלה שיש פה אנשים שאומרים דברים כאלה נגד הדת והעם שלו!
אלון זה שאושרי לא באותו דעה כמו שלך לא עושה אותו שטוף מוח.
מנהיגי העדה הדרוזית פנו בעבר לרבנים על זה שיהודיות תופסות בחורים דרוזים והבחורים גורמים להתבוללות בקרב העדה הדרוזית-אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון.
עם ישראל צריך להיות מובדל משאר העמים,הרבה יהודיות הולכות עם דרוזים שעושים צבא ואתה אומר שהם בעד היהודים באותו זמן שהם גורמים לשואה רוחנית?(לא ממש מעניין אם היהודיה עשתה זאת מרצונה או לא.)
אתם כל הזמן מקשקשים על לא יהודים נאמנים למדינת הישראלים אבל הצד"לינקים זה נושא שולי אני מבין.
הצד"לניקים היו בני בריתנו הפקרנו אותם והיום חלקם הם פעילים בארגון הטרור חיזבאללה וחלקם פשוט שונאים את ישראל.
הדרוזים הם לא יהיו נאמנים כשאנחנו נהיה חלשים,מה שאני מבין ממכם שבינתיים הם נאמנים כלומר אנחנו ננצל אותם למטרות שלנו? אז כלומר אתם משחקים אותה כאילו אתם אוהבים אותם כי הם משרתים את המטרות שלכם,תכונה די נפוצה של הישראלי המכוער.
אני רואה פה חברה איך שהם מדברים על שמלאנים יהודים שגם הם השמלאנים שירתו בצבא בקרבי והם לא זוכים ליחס כזה נלהב כמו לדרוזים ממשתמשים פה,אל תהיו כל כך יפי נפש.
מי שתמגייס לצה"ל לא אומר שהוא בעד ארץ ישראל ועם ישראל וגם מי ששונא ערבים לא חייב לאהוב את היהודים.
זה די מזכיר לי כל מיני יהודים בשלטון שחושבים שע"י כסף והשכלה היה ניתן לקנות הערבים אבל האמת היא אמת שהערבים נעשו יותר לאומניים וכך גם יהיה עם הדרוזים ומה שיש לי לומר זה "כהנא צדק".