עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך תענו לטענה השמאלנית הבאה כנסו...

<< < (2/8) > >>

למדיהו:
מצוות הג'יהאד הועברה לידי אחריותו של האינדבידואל, אבל כמה מוסלמים היו באמת עושים ג'יהאד ללא עידוד מצד השילטונות, סמכויות הדת והמון זועם המחזיק שלטים, צורח ושורף דגלים של ישראל וארה"ב ? לדעתי, הרבה פחות מאשר כיום.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 14:57:33 ---מצוות הג'יהאד הועברה לידי אחריותו של האינדבידואל, אבל כמה מוסלמים היו באמת עושים ג'יהאד ללא עידוד מצד השילטונות, סמכויות הדת והמון זועם המחזיק שלטים, צורח ושורף דגלים של ישראל וארה"ב ? לדעתי, הרבה פחות מאשר כיום.

--- סוף ציטוט ---
שכחת תנועות שקידמו את התפיסה הזו ובהם משפחת עבד אל וואהב, וכן תנועת ה"אחים המוסלמים".
ובכל אופן אתה שואל כאן שאלה היפוטתית שאיננה ממין העניין, אין לי אלא מה שהמציאות מראה לי, והיא מראה באופן ברור ומוחץ שרוב מיניינה וביניינה של הציויליזציה האיסלמית מצוי במצב מלחמת השמד ואסלם בכח את שאר העולם (ולא רק המערב וישראל).

IRON_MAN:
בס"ד

1.מה תענו לשמאלנים שאומרים:אם תהרוג אותם הם יהרגו בנו ואז זה מעגל שלא-נגמר...ולא ייגמר לעולם....

2.בזה שאתה מציע להשמיד את הערבים אז במה אתה שונה מהחמאס?

3.גם בעזה יש אנשים שלא מעונינים בעימות בינינו והם רק רוצים לחיות-בכבוד...

למדיהו:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על פברואר 25, 2008, 15:49:49 ---בס"ד

1.מה תענו לשמאלנים שאומרים:אם תהרוג אותם הם יהרגו בנו ואז זה מעגל שלא-נגמר...ולא ייגמר לעולם....

2.בזה שאתה מציע להשמיד את הערבים אז במה אתה שונה מהחמאס?

3.גם בעזה יש אנשים שלא מעונינים בעימות בינינו והם רק רוצים לחיות-בכבוד...

--- סוף ציטוט ---
1. לכן אנחנו צריכים להפסיק להילחם כך שישמידו אותנו ואז המעגל ייפסק.

2. אני לא מציע להשמיד את הערבים.

3. אז..? בגלל שיש כמה אנשים שרוצים את זה אני צריך להענש, אני צריך לשלם בדם ואדמה ?

נץ וגאה בזה:
מסכים חוץ מסעיף-2.

אני לא מציע להשמיד ערבים על רקע אתני, אלא מוסלמים בכלל על רקע דתי, צריך רק להמתין ל"אל מלעון" הבא.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה