עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך תענו לטענה השמאלנית הבאה כנסו...

<< < (3/8) > >>

למדיהו:
להשמיד את המוסלמים ? להשמיד את האסלאם זה לדעתי הרבה יותר הגיוני. מה שגם השמדה של 1.5 מיליארד איש (רבע מאוכלוסיית העולם) לא נשמע לי הגיוני במיוחד ומוסרי.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 16:20:37 ---להשמיד את המוסלמים ? להשמיד את האסלאם זה לדעתי הרבה יותר הגיוני. מה שגם השמדה של 1.5 מיליארד איש (רבע מאוכלוסיית העולם) לא נשמע לי הגיוני במיוחד ומוסרי.

--- סוף ציטוט ---
לא אמרתי את כולם, זה באמת לא הגיוני, אבל מוסרי, בוודאי שזה מוסרי, לא יודע מה אמות המידה המוסריות שלך, אבל שלי רשומות  על פני די והותר ספרים המכסים את כל ההסטוריה של העם היהודי.
אבל, כדי לפגוע באיסלם עד כדי כך שהגי'האד יהיה חלק מההיסטוריה ותו לא, ישנו ורך לדלל מהם כמה עשרות מליונים בדיוק כמו שעשה ג'ינגס חאן  וכן גם נכדיו קובלאי והולגו.

Aaron:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 16:20:37 ---להשמיד את המוסלמים ? להשמיד את האסלאם זה לדעתי הרבה יותר הגיוני. מה שגם השמדה של 1.5 מיליארד איש (רבע מאוכלוסיית העולם) לא נשמע לי הגיוני במיוחד ומוסרי.

--- סוף ציטוט ---
אחרי שתשמיד כמה מיליון מוסלמים עם טילים גרעיניים כל השאר ירדו על ארבע ויפסק הג'יהאד.

למדיהו:

--- ציטוט של: אהרֹן על פברואר 25, 2008, 18:07:01 ---אחרי שתשמיד כמה מיליון מוסלמים עם טילים גרעיניים כל השאר ירדו על ארבע ויפסק הג'יהאד.

--- סוף ציטוט ---
אני בספק. כמו שהאיראנים הסכימו להקריב מאות אלפי מוסלמים מתוך מיליונים, לא יפריע ל-1.5 מיליארד איש לאבד איזה מיליון.

Aaron:

--- ציטוט של: למדיהו על פברואר 25, 2008, 18:15:15 ---אני בספק. כמו שהאיראנים הסכימו להקריב מאות אלפי מוסלמים מתוך מיליונים, לא יפריע ל-1.5 מיליארד איש לאבד איזה מיליון.

--- סוף ציטוט ---
כמה שזה נשמע אכזרי, הפתרון הוא השמדה המונית של מחבלים, והשמדתם של כל המקומות הקדושים לאיסלאם... סה"כ אנחנו מגיבים לטרור שלהם, זה לא שפתאום החלטנו להשמיד אותם סתם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה