שונות > מה שבראש

סקר: אזו מוסיקה אתם מעדיפים?

<< < (10/13) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ememy_of_god על מרץ 10, 2008, 10:45:00 ---אני שומע מטאל
אבל בין היתר גם רוק, מוזיקה קלאסית וכו'

לא שומע מוזיקה מזרחית ודיכאון.. זה כמו לשמוע מוזיקה ערבית.

--- סוף ציטוט ---
אני גם בעבר האזנתי למוזיקת מטאל ומוזיקת מטאל היא מוזיקה של גוים אז מה הקשר שמזרחית היא מוזיקה של ערבים(קצת צריכים להיות נייטרלים).
יש יהודים דתיים שעושים רוק כבד אבל הליריקה היא ליריקה מתורתנו הקדושה ויש יהודים שעושים מוזיקה מזרחית עם ליריקה מתורתנו הקדושה,אז מה ההבדל?
היום ההבדל בין המוזיקה המזרחית למוזיקת הרוק כבד במובן הכללי שפשוט אין הבדל בינהם,שניהם מייצגים את המילה "תאווה".
אני עדיין אוהב רוק כבד אבל בתנאי שהמסר שלו הוא יהיה מסר חיובי וכמובן יהודי וגם לגבי מוזיקה מזרחית שגם בה יהיה אידיאליזם יהודי.
אני גם חשבתי בעבר שמזרחית זו מוזיקה של "אפסים",סצינת המטאל היא משדרת אגו והתנשאות כלפי אחרים וגם הערסים משדרת את אותם דברים.

Aaron:

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 10, 2008, 15:07:27 ---אני גם בעבר האזנתי למוזיקת מטאל ומוזיקת מטאל היא מוזיקה של גוים אז מה הקשר שמזרחית היא מוזיקה של ערבים(קצת צריכים להיות נייטרלים).
יש יהודים דתיים שעושים רוק כבד אבל הליריקה היא ליריקה מתורתנו הקדושה ויש יהודים שעושים מוזיקה מזרחית עם ליריקה מתורתנו הקדושה,אז מה ההבדל?
היום ההבדל בין המוזיקה המזרחית למוזיקת הרוק כבד במובן הכללי שפשוט אין הבדל בינהם,שניהם מייצגים את המילה "תאווה".
אני עדיין אוהב רוק כבד אבל בתנאי שהמסר שלו הוא יהיה מסר חיובי וכמובן יהודי וגם לגבי מוזיקה מזרחית שגם בה יהיה אידיאליזם יהודי.
אני גם חשבתי בעבר שמזרחית זו מוזיקה של "אפסים",סצינת המטאל היא משדרת אגו והתנשאות כלפי אחרים וגם הערסים משדרת את אותם דברים.

--- סוף ציטוט ---
:V:
זה כמו להגיד שרוק זאת מוזיקה נאצית. כי היו להקות רוק נאציות.

Roma:
איתן
תן לי בקשה דוגמאות ללהקות שאתה לא שומע\כן שומע בגלל המסר

אתה מתכוון ל IRON MAIDEN למשל עם השיר שלהם NUMBER OF THE BEAST וכאלה?
זה מה שאני הבנתי מדבריך

יש מאד הרבה להקות (תראש בעיקר) ששרות על מלחמות,ואין להם שום מסרים אנטי יהודיים
ויש את KREATOR שהמסרים בשירים שלהם דווקא אנטי נאציים

אֵיתָן:

--- ציטוט של: Roma על מרץ 10, 2008, 15:59:10 ---איתן
תן לי בקשה דוגמאות ללהקות שאתה לא שומע\כן שומע בגלל המסר

אתה מתכוון ל IRON MAIDEN למשל עם השיר שלהם NUMBER OF THE BEAST וכאלה?
זה מה שאני הבנתי מדבריך

יש מאד הרבה להקות (תראש בעיקר) ששרות על מלחמות,ואין להם שום מסרים אנטי יהודיים
ויש את KREATOR שהמסרים בשירים שלהם דווקא אנטי נאציים

--- סוף ציטוט ---
רומה באמת שאני לא רוצה להיכנס לוויכוח על מוזיקה.
אין טעם לקחת להקות ספציפיות.
אין לי משהו נגד איירון מיידן עושים מוזיקה מאוד כשרונית בדר"כ איירון מיידן האלבומים שלהם הם סיפורים או דברים על ההיסטוריה העולמית אבל לא מדבר אליי לא בגלל שאני לא אוהב אלא בגלל ראיתי למה שזה גרם לי אישית.
למשל אני לא אאזין ללהקות כמו mayhem ,cannibal corpes,cradle of filth,marduk......
לא אמרתי שללהקות מטאל יש  מסרים אנטי יהודיים,מה זה קשור?
פשוט היה פה משתמש שאמר שמוזיקת מזרחית היא כמו מוזיקה ערבית אז אני אמרתי שמוזיקת מטאל היא מוזיקה של גוים.
אפשר לקחת כל סוג של מוזיקה ולהעביר איתה מסר ואני מתחבר למסר היהודי וזה אחד הדברים שגרם לי לעשות תשובה דרך המוזיקה גם.

Roma:
איתן,אני לא מתווכח איתך
אני פשוט רוצה להבין את העמדה שלך,מכיוון שאני שומע הרבה מטאל(לא רק,אבל בכל זאת הרבה) אז אני רוצה לדעת איך זה השפיע עליך ולבדוק עם גם עלי זה השפיע...
והלהקות שציינת,אני גם לא שומע אותם,פשוט כי המוזיקה שלהם מסריחה ואני שונא סגנון כזה
בכלל אני שונא בלאק מטאל

ובקשר שמטאל מעביר הרבה התנשאות אתה צודק
גם אני חשבתי פעם שכל מה שלא מטאל זה לא טוב,אבל עכשיו התבגרתי ואני שומע הכל(חוץ ממזרחית שאני פשוט לא אוהב)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה