שונות > מה שבראש
סקר: אזו מוסיקה אתם מעדיפים?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: DJ Luminus על מרץ 11, 2008, 03:28:37 ---אני מלחין מוסיקת טראנס מגיל 15. את הקטע הראשון שלי יצרתי בתאריך 1/08/1999, כשבועיים וחצי לפני יום ההולדת ה-15 שלי.
אני מאזין למוסיקת טראנס מגיל 10, התקופה שבה הכל התחיל.
--- סוף ציטוט ---
יאו.. ומזמינים ממך היום קטעים? נגיד חברות-הפקה, מועדונים, תקליטנים? (וואללה, עכשיו אני מבין למה הכינוי שלך הוא DJ... :D :coolsmiley:)
DJ Luminus:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על מרץ 11, 2008, 04:13:40 ---יאו.. ומזמינים ממך היום קטעים? נגיד חברות-הפקה, מועדונים, תקליטנים? (וואללה, עכשיו אני מבין למה הכינוי שלך הוא DJ... :D :coolsmiley:)
--- סוף ציטוט ---
לצערי לא. המוסיקה שלי כבר לא הולכת בשוק. אם הייתי מפיץ אותה לפני 10 שנים, היום הייתי DJ מפורסם.
מרבית האנשים שהאזינו לטראנס בשנות ה-90 עזבו את המוזיקה הזאת. אלו שלא עזבו את המוזיקה לגמרי, הצטרפו לחובבי הטראנס הצעירים של ימינו שמאזינים לטראנס ה"חדש".
מרבית הצעירים שמאזינים למוזיקת טראנס ורוקדים לצליליה מעדיפים את הטראנס העכשוי על פני הגואה-טראנס "הזול והמיושן" בעיקר בגלל הרעש שהיא עושה, וזה למרות שהקיקים (תופי הבאס) שלה חלשים וכמעט חסרי השפעה. מבחינתם, הגואה-טראנס הוא לא יותר מאוסף זול של צלילים בשילוב "מנגינות ערביות מסריחות". לצערי, רבים מהם מתבלבלים בין נצחונות, שזה שילוב זול של יורו-טראנס עם אלמנטים של גואה-טראנס (אייל ברקן, הולי-מן, סייקולופ,...) לגואה-טראנס טהור.
אני מתקלט את המוזיקה שלי ברומניה (כשאני נמצא שם. עכשיו אני בארץ), שבה מוסיקת הטראנס כמעט לא היתה קיימת מעולם. אני וכמה חברים מנסים להחיות שם את המוסיקה שמתה בארץ ובמערב אירופה עוד בתחילת שנות האלפיים.
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
לא ייאמן באיזו מהירות מתחלפות היום ה"אופנות" במוסיקה, ובעיקר עצובה ההידרדרות האמנותית המסחררת בין "אפנה" ל"אפנה". ממש כמו ההידרדרות המוסרית, הערכית, הרוחנית. טוב שיש עוד אנשים שלא מתפשרים על איכות ועל אידיאלים, ולא נכנעים למסחריות ולאופנות. בהצלחה! :)
Roma:
DJ אני מזה מבין אותך...
הסגנון של הלהקה שלי הוא גם "OLD SCHOOL" תראש מטאל
ועכשיו באופנה כל הסגנונות החדשים שאת רובם אני ממש לא אוהב,ואנחנו ממשיכים עם הסגנון שלנו ומקווים להצליח
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה