שונות > מה שבראש
סקר: אזו מוסיקה אתם מעדיפים?
Aaron:
--- ציטוט של: אֵיתָן על פברואר 21, 2008, 18:33:57 ---אני ממליץ מאוד על נגן וזמר יהודי יצחק פוקס.
המילים שלו תורניות ומנגן בסגנון "איכס פלויד"(פינק פלויד) אפשר לומר.
--- סוף ציטוט ---
"איכס פלויד" זה עם האנטישמי רוג'ר וואטרס, כשהוא עף מפינק פלויד, הלהקה רק השתפרה. האנטישמי הזה רק הזיק שם. דיוויד גילמור עשה את העבודה טוב בלעדיו.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: אהרֹן על פברואר 21, 2008, 18:38:16 ---"איכס פלויד" זה עם האנטישמי רוג'ר וואטרס, כשהוא עף מפינק פלויד, הלהקה רק השתפרה. האנטישמי הזה רק הזיק שם. דיוויד גילמור עשה את העבודה טוב בלעדיו.
--- סוף ציטוט ---
כשנפוצץ את החומה שישראל הקימה אני אזמין אותו שוב להופעה בארץ ונופצץ את שניהם יחד.
לפני שנתיים הוא הגיע להופיע פה נראה לי,הוא ריסס על החומה דברי הבל על שלום.
פּז:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על פברואר 21, 2008, 12:42:18 ---קלאסית, מארשים צבאיים ופסקולים של סרטים.
--- סוף ציטוט ---
גם אני!
אני דיי אוהב את היצירות של באך, אבל אני חושב שלהרבה מהמלחינים הקלאסיים האלה יש שיר אחד מיוחד, ועוד הרבה שפחות טובים.
אני מניח שאפשר להגיד את זה על כל יוצר.
חוץ מזה אני גם אוהב מוזיקת דמו-סין (demo-scene), בעיקר צ'יפ. זאת מוזיקה אלקטרונית כמו של משחקי האמיגה הישנים, מוזיקה של ה-C64.
(אולי במקרה יצא לכם להיתקל בקראק או קי-ג'נרטור שמלווה במוזיקה אלקטורנית, זה הסוג.)
מי שירצה, אני בשמחה אשלח לו דגימה.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: פּז על פברואר 21, 2008, 18:51:05 ---גם אני!
אני דיי אוהב את היצירות של באך, אבל אני חושב שלהרבה מהמלחינים הקלאסיים האלה יש שיר אחד מיוחד, ועוד הרבה שפחות טובים.
אני מניח שאפשר להגיד את זה על כל יוצר.
חוץ מזה אני גם אוהב מוזיקת דמו-סין (demo-scene), בעיקר צ'יפ. זאת מוזיקה אלקטרונית כמו של משחקי האמיגה הישנים, מוזיקה של ה-C64.
(אולי במקרה יצא לכם להיתקל בקראק או קי-ג'נרטור שמלווה במוזיקה אלקטורנית, זה הסוג.)
מי שירצה, אני בשמחה אשלח לו דגימה.
--- סוף ציטוט ---
אח, אתה מזכיר לי את הימים הטובים... כל ה-demos עם המוזיקה המטרפת והאפקטים הגרפיים המדהימים, גודל קבצים קטנטן, כל הקוד כתוב באסמבלר, גרפיקה מקורית ולחנים מקוריים ע"י חבר'ה בתיכון (Future Crew היו אז דומיננטים).
Unreal
Second Reality
Panic
היום, איפה... אי אפשר אפילו להריץ אותם על מערכות ההפעלה המודרניות.
אֵיתָן:
--- ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 21, 2008, 22:55:07 ---אח, אתה מזכיר לי את הימים הטובים... כל ה-demos עם המוזיקה המטרפת והאפקטים הגרפיים המדהימים, גודל קבצים קטנטן, כל הקוד כתוב באסמבלר, גרפיקה מקורית ולחנים מקוריים ע"י חבר'ה בתיכון (Future Crew היו אז דומיננטים).
Unreal
Second Reality
Panic
היום, איפה... אי אפשר אפילו להריץ אותם על מערכות ההפעלה המודרניות.
--- סוף ציטוט ---
חחח אסמבלר???? :2funny:
נוסטלגיה :2funny:
ידעתי בעבר 8086\8088 ,8051\8031 עדיין משתמשים בה או רק בקומפלציה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה