בס"ד
אתם אישית העלבתם אותי!!!!
אני נמנה עם הציונות החילונית, ואני לא פחות קיצוני מכם!
אני תומך בהשמדתם לאלתר של כל ערביי א"י ושחרורה של סיני ורצועת עזה מידי הכובש!
אני תומך נלהב של רעיון גבולות ההבטחה שמצויים בתנ"ך!
וכך אתם מודים לי?
קוראים לי ולשאר הציונים החילוניים המעטים הנורמליים שנשארו בוגדים?!
מה אתם חושבים שאנחנו פחות חשובים? נחותים? ראויים לתלייה?
אם כך - בואו כרכו סביב את החבל ותלו אותי! אחחחח.... איזה טיפש אני הרי זאת כבר עשיתם...
התביישו לכם! אתם יותר גרועים מהשמאל וממפלגות המרכז הפרו-ערביות.
למה אנחנו צריכים להודות לך בגלל שאתה קיצוני?..
אני יודע שלהיות ציוני זה לתמוך בכך שיהודים יחיו בציון. מה רע בזה?!!?!
כי צריך שרק י'הודים יחיו בציון.. וע"פ התורה הקדושה!
הו, גאון הדור אתה - בבי"ס לא לימדו אותך את הבנת הנקרא?
אני לא מוכן לקבל דעות של אחרים - איפה כתוב בתגובה שלי שאיני מוכן לקבל דעות של אחרים או שאני פוסל אותן?
אני לא פוסל את הדעות שלכם, כן שלכם, אותם דעות שבאות ומציגות אותי כשפל ובוגדני!
ואתה גם בא ואומר לי לא להתעצבן ובאותו זמן מוסיף שלכל אחד יש את דעתו האישית על הציונות ובצדק?
דעןת אישית כמו אלו:
"בס"דציוינים=שונאי ה' ולכן אני שונאת אותם!ואני לא צריכה לעשות להם קוצ'י מוצ'י כדי לקרב אותם.."
איפה ההיגיון פה? את מכלילה את כל קבוצות הציונים, כולל אותך שנכללת בציונות הדתית, לכאורה, את בטח עוד נערת גבעות מטומטמת שלא מבינה שבכך שנלך וניישב כל מקום(שזהו דבר מקודש) נמנע את ההתפשטות של הסרטן בתוכנו? יש לי שאלה החלקת על השכל? את חושבת שזה באמת ימנע בעתיד לבא לפנות יישובים, את חושבת שלצה"ל היה בעיה לפנות את ימית, כמה כלובים והנה לך גן חיות לתפארת מדינת ישראל.
"בס"ד
ציוינים החוצה!-ציוינים=בוגדים בא"י ובתורה הקדושה! גם 1 וגם "
עוד אימרה חכמה, גאונית פשוט מה אגיד - החכמה נובעת משם כמעיין!
"בס"ד
רק הציונות-הדתית תצליח.
בלי אמונה בבורא-עולם זה לא יילך לנו."
בורא עולם אוהב שמאמינים בו, אבל בא אני אגיד לך משהו חבוב, הוא גם כמונו אוהב לנוח, הוא רוצה שקודם אנחנו נפעל ואז הוא יצטרף אלינו, כמובן פועלים, פועלים אבל אם אין רוח אז איך זה עובד?
אז לפני שאתם פה פותחים את הפה, אני מבקש מכם בשם העם היהודי - לחשוב!
ח"ו-אני לא ציוינית!!
אני מבינה למה צריך להקים ישובים..ואולי אפילו יותר ממך..
אם באמת הי'ינו מתנגדים אז לצה"ל היתה יכולה להיות בעי'ה..אם לא נתגי'יס ונתנתק מהמדינה אז נוכל לפרק אותה!!
מה שימנע פינוי ישובים זה התנגדות אלימה ואני יגדיר את זה ככה: מ-ל-ח-מ-ה!!! על ארץ ישראל תהי'ה מ-ל-ח-מ-ה!!!!
חשבנו הרבה לפני שפתחנו ת'פה...
את יודעת שכל המתנחלים כולל את הם ציונים, כי ציונות זאת התנחלות באדמת א"י? לא-ציוניים זה נטורי קרטא וסאטמר...
ח"ו, ציונות זה בגידה בתורה!בארץ!בעם!
גמני לא ציוינית...
ד"א אני מדבר על פוליטיקאים לא על חילונים ציונים אני מכיר הרבה כאלה והם באמת ציונים הרי הם אזרחים ולא פוליטיקאים שצריכים להחביא משהו אנשים שאוהבים להשים דגל ישראל בחדר,אנשים שלא חושבים על דרכים להתחמק מצה"ל אלא ההפך להתקבל ליחידה הכי טובה של צה"ל,אנשים שבמקום לחשוב איך לאסוף כסף בשביל לברוח לקנדה חושבים על דרכים לשנע אנשים אחרים לא לעזוב את ארץ ישראל והם חילונים והם שמאלנים
(לא שמאלנים כמו שאתם חושבים קיצוניים ויש גם הרבה ימניים כמובן)
ואחרי הכל הם באמת אלה שתורמים משהו למדינה החרדים רק לומדים בישיבות לא עושים כלוםחוץ מלהגיד "זה ממותר זה אסור,זה מותר זה אסור" וכו'
הרבה לא עובדים לא מתגייסים כמובן שיש כאלה שכן עובדים ויש אפילו נח"ל חרדי אבל עדיין הרו כל מה שהם עושים זה מה שיהודים הורגלו אליו בגלות לשבת וללמוד תורה!
וזה הכל לא כמו הדתיים הציונים שגם לומדים תורה ואת כל מה שצריך מהיהדות אבל גם עובדים,גם מתיישבים נלחמים בבוגדים בשלטון מתיישבים בארץ ישראל.
ומי שפה אומר שציונות זה רשע אומ משהו כזה פשוט דביל מכיוון שהתנחלות זה ציונות לשמה!
איכס דגל ישראל בעעע בא לי להקיא!להתקבל ליחידה הכי טובה בצה"ל וללכת לגרש אותנו!הם בטח משכנעים ערבים להשאר בארץ ולחיות בשלום..!
אוי ואבוי! הם לומדים תורה?!שיתבי'ישו הם לא מגרשים י'הודים?הם לא משתחווים למדינה?הם לא מתגי'יסים לצבא שנוגד את תורתם?.. תאמין לי שהרבה יותר חשוב ללמוד תורה מלהגן על מחבלים לגרש י'הודים ולחזק ת'כופרים! בזכות לימוד התורה יש עם ישראל והעולם לא חרב!
"מי שדתי לא ציוני ואם הוא ציוני הוא לא דתי"-אתה בטח מתכוון שהדתי'ים עושים את זה(לא הדתי'ים הציונים כי זה חיבור לא הגיוני...)
הציונות סותרת את ההתנחלות!וזה בטח לא לשמה!
לא אמרתי שחילוניים
הם ציונים לצערינו הרב יש הרבה מהם גם שחיים בבועה לא אכפת להם מערכים ציונות וצה"ל
אבל אני מדבר על החילונים שכן אכפת להם!
אותם אני מכבד לא משנה איזה דעה יש להם אבל אם אכפת להם מהעם היהודי ומארץ ישראל בצורה כלשהי אני כבר מכבד אותם.
וכן די ידעתי שהסטיקר הזה מופנה אל חילוניים
ד"א אבל ההבדל בין הרבה חילוניים לחרדים זה פשוט שחרדים מתחמקים וחילוניים לא אבל שניהם לא רוצים להיות בצה"ל פשוט לחרדים לא יקרה כלום אם הם לא יתגייסו,לא אמרתי רוב החילוניים הם ציונים אבל פשוט הציונים ביניהם הם משמ לא אנשים רעים חוץ מזה אמרתי את זה כבר צה"ל לא עושה מה שבא לו צה"ל מקבל פקודות מהממשלה וממלא אותם נקודה.
מה צה"ל עושה או לא זה תלוי בממשלה שנותנת לו את הפקודות
צה"ל הוא צבא לא כוח פוליטי!
חרדים עושים דבר טוב יותר מלהתגי'יס-דבר שלפחות מועיל במשהו!
"צה"ל לא עושה מה שבא לו צה"ל מקבל פקודות מהממשלה וממלא אותם נקודה."- נכון, ובגלל זה אסור להתגי'יס!
צה"ל נלחם בנו, ומי שמתגי'יס שידע שהוא נלחם בעם ישראל ובארץ ישראל ובתורת ישראל!