עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
טענה שמאלנית נפוצה: "אין תועלת בחיסול מחבלים בכירים"
Aaron:
--- ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 14, 2008, 02:39:54 ---חיסול קולקטיבי --- זה הפתרון היחיד. במקום לסכן ללא צורך סוכני מוסד בפעילות בעומק שטח האויב כדי לחסל אך ורק "בכירי חמאס" תוך הימנעות מפגיעה בערבושים "חפים מפשע", צריך לחסל אותם בכמויות. רדיוס החיסול צריך להיות לפחות מאות מטרים.
--- סוף ציטוט ---
אני תמיד בעד O0
כעין ה-צדק:
אתה מפציץ אותי,אני לא מומחה גדול למזרחנות.אבל קשה לי הטענה שלך,שכל פעולות הטרור האיסלמיות ברחבי העולם מתקשרות אחת לשניה,מן קולקטיב טרור כלשהו,שאמור להחזיר עטרנה ליושנה את האימפריה העותמנית.כאותי מדי.
אני לא מאמין שהפלשתיני הממוצע מחפש עכשיו להחזיר את האימפריה העותמאנית,אלא להחזיר לעצמו סגנון חיים ועולם שאבד כבר מזמן.
שלא נדבר שהאימפריה העותמאנית היתה בתקופתה אימפריה נאורה ביותר עד שלב מסוים,של התדרדרות וקיבוע האיסלאם,שזוהי מכה קשה ותחילת הקיצוניות הדתית.
בקשר לחיסולים,אני מסכים איתך שזה לא דבר פשוט,ולאו דווקא כל החיסולים פסולים.אך יש להבדיל בין הארגונים ובין המלחמות,המלחמה שאנו נלחמים בפלשתין ובעזה לדעתי,אינה דומה למלחמה של הערבים בעולם המערבי,הבעיה שלנו מבפנים היא אחרת,ובין לחסל את בן לאדן,לבין לחסל פעיל חמאס יש הבדל.
ואני גם לא טוען שכל חיסול פעילי חמאס או מבוקשים הוא פסול,לכל דבר יש השלכות ,וזה בדיוק הבדל הגישות בין הימין לשמאל,התוקפני או הסובלני,שגם פה אני לא מחזיק שום צד.
אך יש לשים לב למה שאתם טוענים,שמן מלחמה עולמית בערבים,מלחמת ערכים ומלחמה דתית,שהיא מיותרת מבחינתי,ומזכירה מדינות קלגסיות אחרות.
הניסיון הזה לשתף פעולה עם הטירוף האיסלאמי ולנסות להדמות אליהם בקנאות דתית ובלאומנות מזוייפת היא לא צעד חכם,ואף מיותר.
במיוחד כשזה מגדל דור גזען ששונא ערבי כי הוא ערבי.אתה טוען שכל הערבים מצווים על פי הקוראן ללכת בדרך מנהיגם מוחמד ולהשמיד יהודים .ולכן דינם מוות,שוב אני רוצה שתראה ותסביר לי,מאיפה הטענה הזאת יוצאת.
רק כך!1:
--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 18:42:37 ---אתה מפציץ אותי,אני לא מומחה גדול למזרחנות.אבל קשה לי הטענה שלך,שכל פעולות הטרור האיסלמיות ברחבי העולם מתקשרות אחת לשניה,מן קולקטיב טרור כלשהו,שאמור להחזיר עטרנה ליושנה את האימפריה העותמנית.כאותי מדי.
אני לא מאמין שהפלשתיני הממוצע מחפש עכשיו להחזיר את האימפריה העותמאנית,אלא להחזיר לעצמו סגנון חיים ועולם שאבד כבר מזמן.
שלא נדבר שהאימפריה העותמאנית היתה בתקופתה אימפריה נאורה ביותר עד שלב מסוים,של התדרדרות וקיבוע האיסלאם,שזוהי מכה קשה ותחילת הקיצוניות הדתית.
בקשר לחיסולים,אני מסכים איתך שזה לא דבר פשוט,ולאו דווקא כל החיסולים פסולים.אך יש להבדיל בין הארגונים ובין המלחמות,המלחמה שאנו נלחמים בפלשתין ובעזה לדעתי,אינה דומה למלחמה של הערבים בעולם המערבי,הבעיה שלנו מבפנים היא אחרת,ובין לחסל את בן לאדן,לבין לחסל פעיל חמאס יש הבדל.
ואני גם לא טוען שכל חיסול פעילי חמאס או מבוקשים הוא פסול,לכל דבר יש השלכות ,וזה בדיוק הבדל הגישות בין הימין לשמאל,התוקפני או הסובלני,שגם פה אני לא מחזיק שום צד.
אך יש לשים לב למה שאתם טוענים,שמן מלחמה עולמית בערבים,מלחמת ערכים ומלחמה דתית,שהיא מיותרת מבחינתי,ומזכירה מדינות קלגסיות אחרות.
הניסיון הזה לשתף פעולה עם הטירוף האיסלאמי ולנסות להדמות אליהם בקנאות דתית ובלאומנות מזוייפת היא לא צעד חכם,ואף מיותר.
במיוחד כשזה מגדל דור גזען ששונא ערבי כי הוא ערבי.אתה טוען שכל הערבים מצווים על פי הקוראן ללכת בדרך מנהיגם מוחמד ולהשמיד יהודים .ולכן דינם מוות,שוב אני רוצה שתראה ותסביר לי,מאיפה הטענה הזאת יוצאת.
--- סוף ציטוט ---
לעולם אבל לעולם אל תשווה אותי, או כל יהודי אחר למוסלמי!
אל תנסה בכלל לענות לי על השאלה במקומך הייתי מתבייש במה שהרגע אמרת, אנחנו הולכים אחרי האיסלאם?!
זה נכון שהיום לצערנו הרב, אנו מזדנבים אחרי התרבות האמריקאית המזופתת ואחריהם מנהיגיהם הרוצים בכילוננו, לאו דווקא הפיזי אלא הרוחני והנפשי
שכמהים לסיום הצביון היהודי בארץ הקודש, ולבואה המחודש של הנצרות העיוורת.
אך כל זאת לא יקרה כל עוד לשני הדתות הללו, הנצרות והיהדות יש אויב, שלצערנו חזק יותר מבחינה רוחנית, שלא לקל לשוברו.
אבל כל זאת לא אומר שאנו עם ישראל, עם ההוד והתגר, ירחרח אחרי האסלאם? איננו דומים ולעולם לא נהיה כאלה, אין שום אספקט לאומני מטורף בציונות הדתית ומה שנקרא אצל העם העברי בציון גם הימניות הקיצונית שנקרא "התאבדות" נכון יש לפגע באויב, ואני מסכים עם זאת ב100% ואולי אף ב200% אך "התאבדות" זהו איסור מפורש מן המקורות - וכפי שאמרו חז"ל:"המאבד נפש אחת מישראל - כאילו איבד עולם מלא"(חבר'ה לתקן את הציטוט שלי אם טעיתי).
כך שאף לא יעלה לך על הדעת, שלבריה יהודית טובה כמוך רעיון ההשוואה הזה שנית למוחך, כי זהו רעיון פסול, רעיון של שנאה ותיעוב.
בתור יהודי, רעֵ ואח! אני פונה אלייך אל תשווה את אחיך לעם למחבלים הצמאים להיות שהידים בשם האיסלאם.
IRON_MAN:
בס"ד
"כעין-כך" אתה מודע לזה שהחברים הערבים שלך רוצים לרצוח גם אותך?
כעין ה-צדק:
אני טוען שבין קיצוניות לאומית שאתם מציגים לבין הקיצוניות האיסלאמית המרחק אפסי.
ודוגמא לגולדשטיין שעבר את הקו.בין רוצח למתאבד.
ואם אני אגיד שאתם רוצחים והם מתאבדים יניח את דעתך?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה