עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

טענה שמאלנית נפוצה: "אין תועלת בחיסול מחבלים בכירים"

<< < (3/3)

כעין ה-צדק:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על פברואר 14, 2008, 20:19:07 ---בס"ד

"כעין-כך" אתה מודע לזה שהחברים הערבים שלך רוצים לרצוח גם אותך?

--- סוף ציטוט ---

אין לי חברים ערבים כמו שאין לי חברים כהניסטים

אֵיתָן:

--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 20:20:25 ---אני טוען שבין קיצוניות לאומית שאתם מציגים לבין הקיצוניות האיסלאמית המרחק אפסי.

ודוגמא לגולדשטיין שעבר את הקו.בין רוצח למתאבד.

ואם אני אגיד שאתם רוצחים והם מתאבדים יניח את דעתך?

--- סוף ציטוט ---
אתה הגדרת את הקיצוניות או החברה(כל בן אדם שני הוא מורד במסוכמות של החברה הישראלית) מגדירה את הקיצוניות?
איך אומרים בתרבות הישראלית "איש באמונתו יחיה" למרות שזה סולף והמשפט במקור הוא "צדיק באמונתו יחיה".
אם כל בן אדם יגדיר מה היא קיצוניות אני מבין למה יש קיצוניות אמיתית בעולם שיהודים מגנים על האויב למען מטרות כאלו ואחרות ולא משנה כרגע ההשלכות.
ברוך גולדשטיין זצ"ל הי"ד עשה מעשה גבורה,אתה בכלל יודע את הסיפור האמיתי או ששמעת על זה בכלי התשקורת הישראלית? (אני כבר מנחש מה הם המקורות).
אם להציל יהודים מפרוגרום זאת "קיצוניות" אז מה אפשר עוד  להוסיף....

יש קיצוניות והיא הוגדרה ע"י התורה ולא ע"י תרבות שחזרה אלפי שנים אחורה זמן כמו התרבות הישראלית מערבית.

האלקשי:
כעין הצדק, יקירי.

אני נאלץ להזהיר אותך, אתה אורח חדש בפורום, וכבר מתנהג בצורה בזויה ביותר, אם לא לומר טרולית.
נסה לכבד את יושבי הפורום ואת בעליו, ואולי תזכה להשאר כאן ולראות את כל טיעוניך מנופצים.

ברוך גולדשטיין המלך:
ואני אומר שצריך לחסל את הערבים שהם ילדים, כדי שלא ייגדלו ויהיו מחבלים כמו כל הערבים הזבלים האלה.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: כעין ה-צדק על פברואר 14, 2008, 18:42:37 ---אתה מפציץ אותי,אני לא מומחה גדול למזרחנות.אבל קשה לי הטענה שלך,שכל פעולות הטרור האיסלמיות ברחבי העולם מתקשרות אחת לשניה,מן קולקטיב טרור כלשהו,שאמור להחזיר עטרנה ליושנה את האימפריה העותמנית.כאותי מדי.
אני לא מאמין שהפלשתיני הממוצע מחפש  עכשיו להחזיר את האימפריה העותמאנית,אלא להחזיר לעצמו סגנון חיים ועולם שאבד כבר מזמן.
שלא נדבר שהאימפריה העותמאנית היתה בתקופתה אימפריה נאורה ביותר עד שלב מסוים,של התדרדרות וקיבוע האיסלאם,שזוהי מכה קשה ותחילת הקיצוניות הדתית.
בקשר לחיסולים,אני מסכים איתך שזה לא דבר פשוט,ולאו דווקא כל החיסולים פסולים.אך יש להבדיל בין הארגונים ובין המלחמות,המלחמה שאנו נלחמים בפלשתין ובעזה לדעתי,אינה דומה למלחמה של הערבים בעולם המערבי,הבעיה שלנו מבפנים היא אחרת,ובין לחסל את בן לאדן,לבין לחסל פעיל חמאס יש הבדל.
ואני גם לא טוען שכל חיסול פעילי חמאס או מבוקשים הוא פסול,לכל דבר יש השלכות ,וזה בדיוק הבדל הגישות בין הימין לשמאל,התוקפני או הסובלני,שגם פה אני לא מחזיק שום צד.
אך יש לשים לב למה שאתם טוענים,שמן מלחמה עולמית בערבים,מלחמת ערכים ומלחמה דתית,שהיא מיותרת מבחינתי,ומזכירה מדינות קלגסיות אחרות.
הניסיון הזה לשתף פעולה עם הטירוף האיסלאמי ולנסות להדמות אליהם בקנאות דתית ובלאומנות מזוייפת היא לא צעד חכם,ואף מיותר.
במיוחד כשזה מגדל דור גזען ששונא ערבי כי הוא ערבי.אתה טוען שכל הערבים מצווים על פי הקוראן ללכת בדרך מנהיגם מוחמד ולהשמיד יהודים .ולכן דינם מוות,שוב אני רוצה שתראה ותסביר לי,מאיפה הטענה הזאת יוצאת.

--- סוף ציטוט ---
אם אתה לא מומחה למזרחנות, היאך אתה בכלל מעז לנהל פה דיון פוליטי ללא ידע מינימלי כלל?
על פי איזה בסיס? מה, קמת בבוקר, הכנסת אצבע לפה ואז בדקת את כיוון הרוח ועל פי זה אתה מגיב בפורום?
ואתה עוד חושב שאתה מציג פה איזהשהו יושר אינטלקטואלי?
לזכותך לפחות ייאמר שאתה ישר מספיק להודות שאתה חסר ידע, לעומת אחרים שהיו פה בעבר ותפסו את המשבצת שלך.

ועכשיו לטענותיך,
1.) טרחת בכלל לקרוא את ספרו של פרופ' סמואל הנטינגטון, "התנגשות הציויליזציות"? טרחת אי פעם לקרוא את ספריו של גדול המזרחנים בעולם, פרופ' ברנארד לואיס שחקר את האיסלם כבר שבעים שנה מחייו ועדיין עוסק בזה (הגאון הוא בן למעלה מ-90)?וכי טרחת לצפות בסרט: "אובססיה מלחמתו של האיסלם הראדיקלי במערב"? התשובה שלי לכל אלה היא: לא! וזה רק על קצה המזלג, האינטרנט והספריות מלאות בהוכחות מוחצות לכך שיש כאן מערכה כלל עולמית ויש כאן מלחמת עולם ושהטרור הוא אחד מהכלים בהם האיסלם משתמש כדי לקדם את האסטרטגיה שלו, קרי: השבת ימי הח'ליפות הכל האיסלמית כקדם (ולא כפי שכתבת בטעות, האימפריה העות'מאנית) דוגמת ח'ליפות בית עבאס או בית אומיא.

2.) אין דבר כזה "פלשתיני", וגם לזה ישנם הוכחות מבלי ספור, כבר בפורום הזה בדפדוף קצר ניתן לראות הוכחות רבות לכך.

3.) אם אין לך ידע על האיסלם הכיצד אתה מתיימר לדעת מה רוצה הערבי  הממוצע באמת?

4.) ושוב, כפי שאמרתי, שים לב, לא האימפריה העות'מאנית שהיוותה בסך הכל איזה ברירת מחדל לקונספט של ה"אומת אל איסלם" כי אם לח'ליפות הכל איסלמית עוד הרבה לפני הגעת העם הטורקמני לאסיה הקטנה.

5.) אתה שוב טועה, אין דבר כזה "פלשתין", זה פיקציה מהחל ועד כלה, וכן אין שום הבדל בין פעיל בחמאס לבן לאדן, וישראל היא בסך הכל עוד חזית בתמונה העולמית של האיסלם מול שאר העולם, אבל אתה שוב קובע קביעות חסרות כל שחר לפני שבכלל יש לך איזהשהו מסד נתונים בסיסי כדי לבסס עליו את קיבעותיך ההזויות.

6.) אם אתה טוען שזו לאומנות מזויפת אזי אינך יודע לאומנות מה היא, כי כפי שכבר הראתי לך קודם, הפאשיסט בינינו הוא אתה ולא אני, לא אני זה שעושה מהמדינה אידאל נשגב, כך שאתה פשוט מבולבל.
ולגבי קנאות דתית? אתה רואה אותי יוצא לרחוב ודוקר למוות את מי שלא רואה איתי עין בעין? הם אי פעם תמכתי בפעולות טירוף של יחידים על רקע דתי?
אז מאיפה בדיוק מגיע הנפיחה הזו?
ובסופו של דבר, אם אתה באמת רוצה לנהל דיון על האיסלם והמצב העולמי, קודם כל, כנס לספריה של האתר שלנו ותקרא את המאמרים שלי, אחרי שביצעת את זה, ראה את הסרטים שהמלצתי לך עליהם (סרטים שאגב, הם נעשו על ידי גויים אמריקאים וללא שום קשר ליהודים או הימין הפוליטי), אחרי זה, גש בבקשה לספריה אקדמית ומשוך את ספרו פרופ' הנטינגטון, וכן ספרים של פרופ' ברנארד לואיס ובראשם: "האיסלם, מה השתבש?".
וכן כנס באינטרנט לאתרים שכבר המלצתי לך עליהם וכן לאתר הנ"ל:
http://www.jihadwatch.org/
וכן אני גם מפנה אותך לספריהם של רוברט ספנסר ובת יאור, אחרי שחקרת ולמדת באמת ובתמים ולא סתם בלבלת במוח, תחזור לפורום ותנהל דיון רציני.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה