אני יודע שזה אסור על פי התורה..
אבל בגיל 18 אני עושה אחד של בית"ר...
אני זוכר גם שהייתי בשיעור תורה הרב דיבר על זה ואמר שזה לא גרוע בגלל שיש את השבת ואת התפילין שזה דברים יותר חשובים.
כתובת קעקע זה מכוער, ורק תת רמה אידיוט יסכים שיעשו לו את זה. זה אחד מהדברים שבטוח תצטער עליהם בעתיד, ושלא תגיד שלא הזהרנו אותך. אני לא מכיר אף אחד שלא מתחרט שעשה כתובת קעקע. תפגין קצת אופי. לבישת חולצת כ"ך הרבה יותר מרשימה, ומראה שאתה גבר אמיתי. תגיד לי אתה, מי לדעתך יותר גבר, יהודי שישב במעצר בגלל שהשתתף בהפגנה נגד גירוש יהודים, או איזה אחד שרוצה רק לשחק אותה גבר ועושה כתובת קעקע? לימדונו חז"ל (בפרקי אבות) "במקום שאין אנשים, השתדל להיות איש". תן דוגמה חיובית לחבר'ה שאתה מתרועע איתם, ואם הם יתחילו להסתלבט עליך, תגיד להם בתקיפות, בלי שום התנצלויות, "זה איסור מן התורה, וכשאתה עושה כתובת קעקע אתה כביכול יורק בפניו של הקב"ה!" אתה יהודי, ובתור יהודי חלה עליך מצוות תוכחה --- אתה מחוייב להוכיח את אחיך היהודים וללמד אותם תורה, שהרי אולי חלק מהם בכלל לא מודעים לעובדה שזה איסור מן התורה. הפורום הזה לא נועד רק לקשקושים וכתיבת הודעות "מוות לערבים". מטרתו של הפורום היא לעורר את העם היהודי, ללמד את הנוער היסטוריה אמיתית ואת תורת ישראל, לחנך לאידאליזם וערכים יהודיים, לעודד יהודים להשפיע על יהודים אחרים. איזה מין דוגמה אתה תתן לאחיך ואחיותיך היהודים ולגויים שבאו לבקר את א"י הקדושה אם הם יראו עליך כתובת קעקע רח"ל?!