חדשות ודיונים > דיון כללי

הקמת ישיבה וירטואלית עולה כסף ואנחנו שותפים

<< < (3/3)

liorso:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 20, 2007, 20:19:24 ---תאמין לי קטן עליך.בחייך מה הסיפור לקפוץ לבנק הדואר יש בכל מקום בארץ.זאת ישיבה,מקובל לתרום לישיבה מה הבעיה?
אני תרמתי כסף לזו ארצנו,למטה המאבק באוטונומיה,למטות ערים.
או עוד שיטה,תקשיב טוב יפרסמו מספר חשבון בנק ואז תכנס לכל בנק(בבנק הדואר אין עמלה)ותעביר כסף מחשבון לחשבון.אפשר באלתור,אפשר טלפונית למי שיש חשבון בנק.

--- סוף ציטוט ---

ישיבת אור הרעיון זה דבר אחד וישיבה וירטואלית זה דבר אחר לגמרי.

ולהעביר מחשבון לחשבון אפשר אם יש חשבון ואם אין? (כמו במקרה שלי)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 20, 2007, 21:13:36 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 20, 2007, 20:19:24 ---תאמין לי קטן עליך.בחייך מה הסיפור לקפוץ לבנק הדואר יש בכל מקום בארץ.זאת ישיבה,מקובל לתרום לישיבה מה הבעיה?
אני תרמתי כסף לזו ארצנו,למטה המאבק באוטונומיה,למטות ערים.
או עוד שיטה,תקשיב טוב יפרסמו מספר חשבון בנק ואז תכנס לכל בנק(בבנק הדואר אין עמלה)ותעביר כסף מחשבון לחשבון.אפשר באלתור,אפשר טלפונית למי שיש חשבון בנק.

--- סוף ציטוט ---

ישיבת אור הרעיון זה דבר אחד וישיבה וירטואלית זה דבר אחר לגמרי.

ולהעביר מחשבון לחשבון אפשר אם יש חשבון ואם אין? (כמו במקרה שלי)

--- סוף ציטוט ---
ברור מהדואר...

עז77:
עדיף להפנות את השאלה הזו לחיים באשכול השאלות, זו שאלה חשובה שראוי לקבל תשובה ישירות ממנו,
יש דרך לתרום באתר האנגלי ב PAYPAL בכרטיס אשראי וגם לעשות הוראת קבע, אבל תשאלו את חיים קודם אם לישראלים יש דרך אחרת שעדיפה.

בייקר:
אור הרעיון,הרעיון היהודי זאת אותה ישיבה.אם אין לך חשבון תבקש ממבוגר שיעשה זאת עבורך,אח,חבר.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 20, 2007, 21:18:41 ---עדיף להפנות את השאלה הזו לחיים באשכול השאלות, זו שאלה חשובה שראוי לקבל תשובה ישירות ממנו,
יש דרך לתרום באתר האנגלי ב PAYPAL בכרטיס אשראי וגם לעשות הוראת קבע, אבל תשאלו את חיים קודם אם לישראלים יש דרך אחרת שעדיפה.

--- סוף ציטוט ---
בוצע.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה