חדשות ודיונים > דיון כללי
הקמת ישיבה וירטואלית עולה כסף ואנחנו שותפים
liorso:
אני חושב שכולם מבינים עד כמה הקמת ישיבה זאת חשובה לנו. אך זה יעלה המון כסף, חיים בן פסח תורם מכיסו האישי (ראה תוכנית אחרונה באנגלית). לפי דעתי אנחנו חייבים לתרום כל אחד כפי יכולתו כמה שיותר יותר טוב. השאלה איך אנחנו יכולים לתרום לא בכרטיס אשראי וכו'...
ד"א לפי דעתי עדיפה הקמת הישיבה מאשר ה"ויקיפדיה" כי ויקפדיה כבר יש ושלנו תיהיה פחות פופולרית אבל ישיבה זה ממש מצווה!
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 20, 2007, 18:36:59 ---אני חושב שכולם מבינים עד כמה הקמת ישיבה זאת חשובה לנו. אך זה יעלה המון כסף, חיים בן פסח תורם מכיסו האישי (ראה תוכנית אחרונה באנגלית). לפי דעתי אנחנו חייבים לתרום כל אחד כפי יכולתו כמה שיותר יותר טוב. השאלה איך אנחנו יכולים לתרום לא בכרטיס אשראי וכו'...
ד"א לפי דעתי עדיפה הקמת הישיבה מאשר ה"ויקיפדיה" כי ויקפדיה כבר יש ושלנו תיהיה פחות פופולרית אבל ישיבה זה ממש מצווה!
--- סוף ציטוט ---
אין לי בעיה לתרום כסף אבל אין לי אפשרות של כרטיס אשראי...
בייקר:
לא בעיה בכלל אפשר לשלוח צ'ק למוטב בלבד בדואר.כמו שכתבתי בסוף נצטרך להזדהות.אני מבקש שיפרסמו כאן את הכתובת.אני אדם מסודר ואני רוצה קבלה לתרומה.
אפשר גם לשלוח כסף מזומן בדואר רשום לישיבה.חלקכם תלמידים שאינכם עובדים ולכן לא תוכלו לשלוח סכום גדול.יש אחריות של הדואר להגעת המכתב.
אני בעבר תרמתי למאבק נגד הגירוש וקיבלתי קבלה ואפילו מכתב תודה.
אתם עושים מצווה גדולה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 20, 2007, 19:17:51 ---לא בעיה בכלל אפשר לשלוח צ'ק למוטב בלבד בדואר.כמו שכתבתי בסוף נצטרך להזדהות.אני מבקש שיפרסמו כאן את הכתובת.אני אדם מסודר ואני רוצה קבלה לתרומה.
אפשר גם לשלוח כסף מזומן בדואר רשום לישיבה.חלקכם תלמידים שאינכם עובדים ולכן לא תוכלו לשלוח סכום גדול.יש אחריות של הדואר להגעת המכתב.
אני בעבר תרמתי למאבק נגד הגירוש וקיבלתי קבלה ואפילו מכתב תודה.
אתם עושים מצווה גדולה.
--- סוף ציטוט ---
אין לי גם אפשרות של צ'ק אני יכול בדואר לרשום כסף וגם עכשיו אין ממש מישהו או במשהו לתרום לימין האמיתי יש את משה ניימן שהוא קשור למשהו אחר...
וכמובן כמו שבייקר אמר חייב קבלה מכתב תודה זה כבר משהו אחר אבל קבלה זה חובה...
liorso:
גם לי אין אפשרות של צ'ק. ואני רוצה לתרום לישיבה הוירטואלית ולא למשה ניימן. צריך לדבר על זה עם חיים בן פסח כמו שיש באמקירה לאן לתרום צריך להיות בארץ.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה