כתב נושא: עוד יום של קאסמים על שדרות  (נקרא 2970 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אני אוהב אותך ביתר

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
עוד יום של קאסמים על שדרות
« ב- : פברואר 03, 2008, 00:29:12 »
סיפורי הבלהות של הליכוד מוכרים. הרי הבטיחו לנו גם קטיושות מעזה... כבר שנה רצועת עזה נתונה בעיקרה למרות הרשות הפלשתינאית; לא היתה עוד אף קטיושה ולא תהיה קטיושה. וכו' וכו' וכו'. כל הדיבורים... הליכוד פוחד פחד מוות משלום. פחדני השלום. זהו הליכוד של היום..."
גם תחת גילופין לא היה יוצא לי משפט כזה מהפה.
ליבי עם תושבי שדרות אשר סובלים 7 שנים.
חבל שאנחנו ממשיכם לצחק עם הבני דודים שלנו ולא מחלטים לעשות לזה סוף שגם יחזיר את הכבוד האבוד שלנו כעם יהודי.
טיפה מצחיק לחשוב שעל אוהדי ביתר שצעקו בוז קדחו לנו במוח שבועיים ועל קסאמים עוברים לסדר היום.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #1 ב- : פברואר 03, 2008, 07:42:27 »
בס"ד

כנראה שהדם של תושביי-שדרות אדום פחות מהדם של ההומואים מהבועה(ת"א).
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #2 ב- : פברואר 03, 2008, 13:03:45 »
אסור לשתוק, לדעתי על כל יהודי שנפגע בצורה כלשהי צריך למחוק לפחות 10 מאויבינו הערבים.! >:( >:(

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : פברואר 03, 2008, 13:22:58 »
אסור לשתוק, לדעתי על כל יהודי שנפגע בצורה כלשהי צריך למחוק לפחות 10 מאויבינו הערבים.! >:( >:(
בס''ד
אנו במצב של מלחמה !!,וכל נאיבי שמדחיק זאת לוקה בתודעתו  :idiot2:, במלחמה יש להרוג את האויב ,ולא לדרוף אחריו ו ''לעצור אותו '' , לא מדובר כאן ב '' קבוצה קטנה של עבריינים '' !!!, מדובר באויב ערבי נאצי יש''ו עם התארגנות כלל עולמית שקוראת להשמדת העם היהודי היושב בארץ-הקודש ח''ו, ולהחלת שלטון מוסלמי בכל האזור רח''ל , לכן, יש לעודד הגירה מסודרת של כלל האויב הערבי בתחומי ארץ-הקודש ,המהווה גיס-חמישי שמשתלט על כל שוק העבודה במחירים '' זולים '' שאותם הוא '' משלים '' במעשי שוד וביזה ביהודים חסרי-ישע, גניבות רכב ורכוש , הפעלת מחבלים מתאבדים בשכר מארגוני אויב ערבי נאצי יש''ו שממנים זאת, סחר בסמים ובנשים, אינוס ושידול בנות יהודיות רח''ל שנופלות ברשת שזורים להן נערי האויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסים בערים ובישובים היהודיים ע''י הערב -רב ,הוא שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי, ואנשי הימין-המזוייף שהם למעשה סוכניו שמהווים '' מתחרה פיקטיבי '' למען דחוק הימין-האמיתי היהודי הצידה , את המפלגות שמסכנות את מעמדם הם '' מוציאים מחוץ לחוק '' שהוא למעשה כלי בידיהם וכשהם אינם רוצים לייחס לו חשיבות ,הם מפעילים את '' שופטי בג''ץ '' שהם למעשה סוכני גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי !!!--זוהי המציאות האמיתית על רגל אחת !!--הצטרפו לימין-האמיתי ונקים מדינה יהודית אמיתית שתעודד הגירת הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו מארץ-הקודש , ותהפוך את ארץ-הקודש למרכז הרוחני היהודי לכל היהודים בתפוצות !!
הקב''ה יגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                           הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 03, 2008, 14:55:51 »
בזה הרגע הוא הפסיד את הבחירות שלו ביחד עם שמאלמרט העוכר ישראל הזה
בע"ה יהיה בסדר בקשר לערבים ערבי גבר זה ערבי בקבר!
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
« להגיב #5 ב- : פברואר 03, 2008, 18:01:19 »
בס''ד
אנו במצב של מלחמה !!,וכל נאיבי שמדחיק זאת לוקה בתודעתו  :idiot2:, במלחמה יש להרוג את האויב ,ולא לדרוף אחריו ו ''לעצור אותו '' , לא מדובר כאן ב '' קבוצה קטנה של עבריינים '' !!!, מדובר באויב ערבי נאצי יש''ו עם התארגנות כלל עולמית שקוראת להשמדת העם היהודי היושב בארץ-הקודש ח''ו, ולהחלת שלטון מוסלמי בכל האזור רח''ל , לכן, יש לעודד הגירה מסודרת של כלל האויב הערבי בתחומי ארץ-הקודש ,המהווה גיס-חמישי שמשתלט על כל שוק העבודה במחירים '' זולים '' שאותם הוא '' משלים '' במעשי שוד וביזה ביהודים חסרי-ישע, גניבות רכב ורכוש , הפעלת מחבלים מתאבדים בשכר מארגוני אויב ערבי נאצי יש''ו שממנים זאת, סחר בסמים ובנשים, אינוס ושידול בנות יהודיות רח''ל שנופלות ברשת שזורים להן נערי האויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסים בערים ובישובים היהודיים ע''י הערב -רב ,הוא שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי, ואנשי הימין-המזוייף שהם למעשה סוכניו שמהווים '' מתחרה פיקטיבי '' למען דחוק הימין-האמיתי היהודי הצידה , את המפלגות שמסכנות את מעמדם הם '' מוציאים מחוץ לחוק '' שהוא למעשה כלי בידיהם וכשהם אינם רוצים לייחס לו חשיבות ,הם מפעילים את '' שופטי בג''ץ '' שהם למעשה סוכני גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי !!!--זוהי המציאות האמיתית על רגל אחת !!--הצטרפו לימין-האמיתי ונקים מדינה יהודית אמיתית שתעודד הגירת הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו מארץ-הקודש , ותהפוך את ארץ-הקודש למרכז הרוחני היהודי לכל היהודים בתפוצות !!
הקב''ה יגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                           הגולה בארץ  :smil037:
ידידי הגולה,כל מילה שלך שווה זהב!
אתה חייב לפרסם דברים אלה ואחרים בכל מיני אתרים,עיתונים ובעזרת השם אולי אף תוציא ספר(ממש לא בצחוק!)!
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #6 ב- : פברואר 04, 2008, 08:34:53 »
בס"ד

אם מפלגת כ"ך הייתה חוקית אז לדעתי היום היא הייתה מקבלת 20 מנדטים מסכימים?

מנותק אני אוהב אותך ביתר

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 06, 2008, 00:39:27 »
הקסאמים ממשכים להתעופף בשמי ישראל, חקלאים עובדים את אדמתם תחת אש ומה שאני שומע בחדשות זה שברק/אולמרט מבטחים שנמצא פתרון לבעיה... ואני שואל מתי?? ומדוע לא עכשיו.
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
כל הנושא הזה מעלה לי לראש את השיר של סאבלימינל והצל "מתפלל"
חלק קטן ממליות השיר מצורף
"לפעמים אני מרגיש כמו עכבר מעבדות
עושים בי ניסויים ומתעלמים מהתגובות
מתי, ימשיכו עצימות העיניים
מתי, מישהו סוף כל סוף ישים זין
חבל על הזמן מה שעובר פה על העם
נמאס לי לראות בחדשות רק דם
כל הזמן דם ואנחנו לא מגיבים
עושים בנו טרור כי אנחנו מפחדים
כמו כלבים מפוחדים עם זנב בין הרגליים
אנחנו בורחים , נותנים שוחד למרצחים
נעלמה הציונות של תקופת המחתרת
עכשיו יש דור שמנת והכל נראה אחרת
פתאום אני בא ונתן את התרופה
מהפכה תקשיבו לי טוב ותלמדו את הנוסחא:
"הבא להורגך השקם להורגו"
ואם הוא לא רוצה שלום אז פאק שלום איתו!"
« עריכה אחרונה: פברואר 06, 2008, 00:41:56 על ידי אני אוהב אותך ביתר »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : פברואר 06, 2008, 09:45:36 »
בס"ד

ואנחנו ממשיכים לספק להם בחינם:חשמל,מים,דלק,תרופות,אוכל >:( >:( >:(
פשוט-טירוף טוטאלי >:( >:( >:(