סקר

סקר: איכות הטלוויזיה בא''י היא:

מצויינת. יש תוכניות טובות.
2 (8.7%)
זבל. זה פשוט גועל נפש בולשביקי.
16 (69.6%)
בינונית. זה לא טוב ולא רע.
5 (21.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: איכות הטלוויזיה בא''י היא:  (נקרא 5425 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« ב- : ינואר 29, 2008, 00:44:23 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #1 ב- : ינואר 29, 2008, 03:38:11 »
הרב כהנא הי"ד אמר:"אנחנו לא צריכים לקרוא את העיתון אלא ללמוד אותו". O0   אני מקווה שציטטתי נכון.
לא פותח את הטמבלויזיה,לא צופה בה(אולי שעה בשבוע וגם זה לא) עד שלא ייסלקו ויסירו את כל התעמולות הסמויות נגד היהדות.
ב"ה יש היום מחשב,אני אבחר במה לצפות ובמה לא.
« עריכה אחרונה: ינואר 29, 2008, 04:33:37 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : ינואר 29, 2008, 04:11:56 »
בס''ד

מה כבר אפשר לצפות מתשקורת שבויה וחסרת אונים בידי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ?? , '' סדרות '' --שתכליתן שטיפת-מוח והחדרת ''רעיונות'' שמאלניים , ''חדשות '' --מצונזרות ומוטות לצד גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שממנה את העורכים ,הקריינים וכ''ו ומשלם להם ברוחב יד , '' פרסומות '' לקידום חברות ההון שבבעלות אנשי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י . ומה גם שלאחרונה הכניסו '' פרסומות סמויות '' שפונות אל תת-המודע של האדם ומשבשות את תודעתו ומטים אותה שמאלה !!!-----צדקו רבותנו ע''ה זיע''א שאמרו ,שמי שמכניס טמבלביזי'ה לביתו ,למעשה מכניס צלם של עבודה-זרה לביתו !!--מכיוון שזהו אחד הכלים העיקריים שבעזרתם שוטף גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי -יכריתהו ה' במהרה ,את מוחותיהם של היהודים הכשרים ומחדיר בהם כפרנות ועבודה-זרה , ורעיונות התאבדותיים !! :tickedoff:

הגולה בארץ :smil037:
« עריכה אחרונה: ינואר 29, 2008, 04:12:34 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 29, 2008, 07:24:29 »
אני לא צופה בחדשות, אבל יש בטלויזיה מדי פעם סדרות טובות שלפחות עבורי הן בידור.
אני יודע שבהרבה מהסדרות האלה יש חילול ה' לא קטן, אבל מה לעשות שזה מבדר :P.

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : ינואר 29, 2008, 12:25:56 »
הרוב זבל, במיוחד ערוצי החדשות, זה זבל בולשביקי. תעמולה שמאלנית קיצונית, אין אפילו ערוץ אחד ימני.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #5 ב- : ינואר 29, 2008, 15:08:39 »
הרוב זבל, במיוחד ערוצי החדשות, זה זבל בולשביקי. תעמולה שמאלנית קיצונית, אין אפילו ערוץ אחד ימני.

נכון, כל פעם שאני רואה בחדשות ערבי פוגע ביהודי אני רואה שמאשימים את היהודי.... >:(

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #6 ב- : ינואר 29, 2008, 17:57:40 »
נכון, כל פעם שאני רואה בחדשות ערבי פוגע ביהודי אני רואה שמאשימים את היהודי.... >:(
מאמשימים את היהודי בזה שהוא נולד יהודי לא בגלל שהוא פגע בערבי. :idiot2:
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #7 ב- : ינואר 31, 2008, 16:05:09 »
בס"ד

ערוץ 10,ערוץ22,ערוץ11,=שמאלנים-קיצוניים אנטישמים-בולשביקים :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
אין מה לראות בטמבלוויזיה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 31, 2008, 17:03:54 »
יש תוכניות בידור בטלויזיה שאני נהנה לראות

"החיים זה לא הכל"
"ארץ נהדרת"
"קצרים"

ועוד תוכניות בסגנון אני מאד נהנה לראות

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : ינואר 31, 2008, 18:28:59 »
יש תוכניות בידור בטלויזיה שאני נהנה לראות

"החיים זה לא הכל"
"ארץ נהדרת"
"קצרים"

ועוד תוכניות בסגנון אני מאד נהנה לראות
בס''ד

אתה חשוף ומכור לחלוטין לשטיפות -המוח שיש ב '' סדרות '' הללו שבהן מחדירים בך אנשי הערב-רב שיצרו אותן ,כל מיני דעות ואמונות כפרניות ששובות את כושר השיפוט האמיתי שלך !!!!--הם עושים זאת הן בגלוי המופנה לתודעה החיצונית שלך , והן ב '' פרסומות סמויות '' שאותן מכוונים לתת-המודע שלך !!, ורק הקב''ה יתברך שמו ויתעלה יכול להצילך !!--אני מציע לך  ניסיון כדלקמן : הפסק לצפות בטמבלביזי'ה כחדשיים ימים , גם את העיתון היומי אל תקרא !!--בתום תקופה זו ,יקבל מוחך בחזרה חלק קטן מכושר השיפוט האמיתי שלו , בתום תקופה זו צפה באחת התכניות ותנסה לפענח את המסר שהתכנית שולחת !!!--תגלה דברים מדהימים שמעולם לא הבנת !!!--נסה ותיווכח !!!--ואני מבטיח לך אישית ,שלאחר מכן תהי'ה אחד הפעילים הבולטים של הימין-האמיתי !!!!!!--שים -לב !!--הניסיון הנ''ל יבריא רק חלק קטן מכושר השיפוט שלך ,ובתנאי שלא תיחשף כלל לעיתונות ולתשקורת בכלל בתקופה הנ''ל!!!!!--הקב''ה יסייע בעד כלל עם-ישראל לחזור לצור מחצבתו וישלח לנו גואל-צדק בב''א

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: ינואר 31, 2008, 18:37:58 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #10 ב- : ינואר 31, 2008, 20:13:19 »
בס''ד

אתה חשוף ומכור לחלוטין לשטיפות -המוח שיש ב '' סדרות '' הללו שבהן מחדירים בך אנשי הערב-רב שיצרו אותן ,כל מיני דעות ואמונות כפרניות ששובות את כושר השיפוט האמיתי שלך !!!!--הם עושים זאת הן בגלוי המופנה לתודעה החיצונית שלך , והן ב '' פרסומות סמויות '' שאותן מכוונים לתת-המודע שלך !!, ורק הקב''ה יתברך שמו ויתעלה יכול להצילך !!--אני מציע לך  ניסיון כדלקמן : הפסק לצפות בטמבלביזי'ה כחדשיים ימים , גם את העיתון היומי אל תקרא !!--בתום תקופה זו ,יקבל מוחך בחזרה חלק קטן מכושר השיפוט האמיתי שלו , בתום תקופה זו צפה באחת התכניות ותנסה לפענח את המסר שהתכנית שולחת !!!--תגלה דברים מדהימים שמעולם לא הבנת !!!--נסה ותיווכח !!!--ואני מבטיח לך אישית ,שלאחר מכן תהי'ה אחד הפעילים הבולטים של הימין-האמיתי !!!!!!--שים -לב !!--הניסיון הנ''ל יבריא רק חלק קטן מכושר השיפוט שלך ,ובתנאי שלא תיחשף כלל לעיתונות ולתשקורת בכלל בתקופה הנ''ל!!!!!--הקב''ה יסייע בעד כלל עם-ישראל לחזור לצור מחצבתו וישלח לנו גואל-צדק בב''א

אני באמת חושב שאתה גיבור אבל אני חולק עליך בעניין זה.
אני חושב שאין שום מסר שמאלני בתכניות טלביזיה אלו, בסך הכל רוצים לבדח את הצופים.
חוץ מזה התכנית "ארץ נהדרת" דווקא צוחקת על הפוליטיקאים המושחתים מהכנסת.
הפרסומות בסך הכל מפרסמות כל מיני מוצרים שאין להם שום קשר לפוליטיקה!
מחכה לתשובה.
« עריכה אחרונה: ינואר 31, 2008, 20:14:30 על ידי alonnn »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 31, 2008, 20:24:07 »
האמת שיש שם מסרים סמויים פה ושם, כמו במערכון שראו בתכנית האחרונה של "ארץ נהדרת" של ערבייה מרצועת עזה כשאין לה אור.

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #12 ב- : ינואר 31, 2008, 20:35:54 »
האמת שיש שם מסרים סמויים פה ושם, כמו במערכון שראו בתכנית האחרונה של "ארץ נהדרת" של ערבייה מרצועת עזה כשאין לה אור.

נכון, אבל אני לא חושב ש"ארץ נהדרת" התכוונה למסור מסר סמוי במערכון. אני כמעט בטוח שזו לא הייתה המטרה שלהם

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : פברואר 01, 2008, 00:08:40 »
הדבר הכי קרוב למסך המותקן בבית כל אחד ואחד בספרו של ג'ורג' אורוול 1984.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק 10

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : פברואר 01, 2008, 12:59:50 »
בס''ד

צודק... עם לא תיראה טלוויזיה ותיקרא עיתון ותיראה מה שכתוב פה בימין האמיתי, אתה באת תיהיה אחד המשפיעים פה... כי המוח שלך כל כל ישטף!, מזה השטויות האלה!, מה אתה רומז שעם אני יראה בנשיונל ג'אוגרפיק אריה טורף איילה זאת אנאלוגיה סמוייה על המצב בארץ? עם אני רואה תוכנית סאטירית זה אומר שהיא מפרסמת אידיולוגיה שמאלנית, שמע תכלס המדינה שלנו במצב כזה בגלל חוסר אידיולוגיה וחוסר ערכים ולא בגלל שיש משהו גירסאת הבונים החופשיים שמכניס מסרים סמויים , אנשים פרנויידים פה במיוחד

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : פברואר 01, 2008, 13:12:36 »
לומר את האמאת,לא ציפיתי שגם בתוכניות בידור תמצאו קשר לשמאלנים

התוכניות האלה בכלל לא קשורות ולא מזכירות פוליטיקה
רק ארץ נהדרת,ושם לא שמתי לב למסרים שמאלניים...להפך יש להם הרבה ירידות על ערבים

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : פברואר 01, 2008, 13:15:19 »
צודק... עם לא תיראה טלוויזיה ותיקרא עיתון ותיראה מה שכתוב פה בימין האמיתי, אתה באת תיהיה אחד המשפיעים פה... כי המוח שלך כל כל ישטף!, מזה השטויות האלה!, מה אתה רומז שעם אני יראה בנשיונל ג'אוגרפיק אריה טורף איילה זאת אנאלוגיה סמוייה על המצב בארץ? עם אני רואה תוכנית סאטירית זה אומר שהיא מפרסמת אידיולוגיה שמאלנית, שמע תכלס המדינה שלנו במצב כזה בגלל חוסר אידיולוגיה וחוסר ערכים ולא בגלל שיש משהו גירסאת הבונים החופשיים שמכניס מסרים סמויים , אנשים פרנויידים פה במיוחד
הגולה בארץ לא התכוון לנשיונל ג'יאוגרפיק, אבל תוכניות סאטירה ישראליות נגועות בפוליטיקה וזימה, ועם זה יש לי הסכמה עם הגולה בארץ.
הגולה בארץ התכוון לטלוויזיה ישראלית בלבד, מה שמגיע מחו"ל, זה כבר נתון לבחינה וכל ערוץ ותוכנית נדון לגופו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.