סקר

סקר: מה שקורה בעזה מוכיח -

שהערבים לא רוצים להשאר שם וניתן לעודד אותם להגר מא''י.
8 (66.7%)
שהערבים לא מוכנים להגר אלא רק רוצים לקנות מזון ועוד צרכים.
1 (8.3%)
יש ערבים שרוצים להגר וגם יש ערבים שרוצים להשאר.
3 (25%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: מה שקורה בחבל עזה מוכיח -  (נקרא 3755 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סקר: מה שקורה בחבל עזה מוכיח -
« ב- : ינואר 27, 2008, 10:33:11 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם ואת דעתכם על המתרחש בחבל עזה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #1 ב- : ינואר 27, 2008, 11:07:49 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם ואת דעתכם על המתרחש בחבל עזה.
בס''ד

אכן האויב הערבי הנאצי יש''ו רוצה להגר מרצון, אולם האויב הערבי הנאצי יש''ו שבתוך מה שהם קוראים לו ''' מדינה '' שמתקרא בפי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת '' ערביי ישראל '' האויבים הנאצים יש''ו שהינם בעלי '' אזרחות-ישראלית '' מנסים בכל כוחם למנוע זאת ,ולשם כך מגייסים את בני-בריתם אנשי הערב-רב ,וכך ראינו כותרות בתשקורת השבויה בידי הערב רב ובני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו לענפיה השונים, את ההפגנה שנערכה במעבר לעזה דווקא ביום שבת-קודש ,בכדי שלא תהי'ה נוכחות יהודית רבה במקום ובייחוד מקרב תושבי שדרות ויישובי הנגב, ואשקלון הסובלים מטחי רקטות ומרגמות על בתיהם ,וראוי הי'ה שיסקלו את המנוולים מקרב הערב-רב והגיס החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו בבקבוקי תבערה כפי שעשה האויב הערבי הנאצי יש''ו בבית-לחם ליהודים שעברו שם ביום שבת-קודש ,מכיוון שרוב יהודי הימין האמיתי ב''ה  הינם שומרי תורה-ומצוות , ומי שהיו רוב ה '' מפגינים '' הם למעשה מיעוט נציגי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי -יכריתהו ה' במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת , והרוב היו מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו נושאי '' אזרחות ישראלית '' שהם למעשה גיס חמישי והאויב המסוכן יותר מזה שבעזה יש''ו !!!--ובראשם '' חבר-הכנסת '' אחמד טיבי  יש''ו --ושם רשעים ירקב !!עם כפי'ה ערפאתית לצווארו הראוי לעריפה יש''ו שר''י  :tickedoff:-- המנוול שידיו מגואלות בדם יהודי שפעל מעבר הירדן המזרחי שנקרא בפיהם '' ממלכת ירדן ''  ביחד עם ארגוני-הטרור של האויב הערבי הנאצי יש''ו , להעברת   מחבלי אויב ערבי נאצי יש''ו ,וכן נשק ותחמושת לצורך פיגועים לתוך תחומי ה '' מדינה '' ולתוך האוכלוסי'ה היהודית למען ביצוע פיגועים רצחניים !! בהתחזותו ל '' עיתונאי '' !!--האם ראוי שאויב ערבי נאצי מנוול כזה יש''ו שר''י יכהן כ '' חבר כנסת '' --אם כן , הרי שהערב-רב שקבל אותו כ''חבר-כנסת '' הפך למעשה שותף לשפיכת אותו דם יהודי בפיגועים השונים שהנ''ל יש''ו שר''י יזם ותכנן ,ואף השתתף בביצועם  !!!! :idiot2: :idiot2: :tickedoff: :tickedoff:

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: ינואר 27, 2008, 11:14:57 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : ינואר 27, 2008, 12:37:58 »
אני חושב שיש ערבים שרוצים להגר, ויש ערבים דתיים שרוצים להשאר מסיבות אידיאולוגיות, שהם חושבים שזאת האדמה שלהם. רמת החיים בעזה טובה יחסית לחיים במצריים או ירדן למשל. ישראל מספקת להם דברים שאפילו במצריים, ירדן וסוריה הם לא היו מקבלים.

כל הערבים ירצו להגר כשלא רק נפסיק את כל העברת המזון, הדלק, החשמל, המים וכו' אלא כשנתחיל להפציץ ולהרוג אלפי מחבלים כל יום.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : ינואר 27, 2008, 13:18:02 »
אהרן, איך בדיוק תהרוג אלפי מחבלים בכל יום? בעזרת טיל מונחה לייזר שיפגע בו ולו בילדו או באשתו, אחרי אישור בג"ץ?
טרור נענה בטרור, וערבים אחרי כל הדיבורים הגדולים על "צומוד" וכדו' בורחים עם הזנב בין הרגליים למראה טרור, ושאני אומר טרור, אני מתכוון לדוקטרינה של אייר מרשל ארתור "המפציץ" האריס, אין לך כלי יותר יעיל נגדם, זה השפה היחידה שהם מבינים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #4 ב- : ינואר 27, 2008, 13:22:04 »
חלק מהערבים (הרוב) יעזוב את עזה.. אך אין לשכוח כי תמיד יהיו ערבים מוסלמים נאצים שיירצו להישאר במטרה לכבוש את א"י.... :coolsmiley:

חוץ מזה, יכול להיות שהערבים מתכוונים לחזור ובידם נשקים מהמצרים.... :-\

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : ינואר 27, 2008, 13:24:44 »
ההרוב רוצים לעזוב וקומץ פאנטים ניתן "לשכנע" לעזוב או להפוך אותם ךשהידים
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #6 ב- : ינואר 27, 2008, 13:34:39 »
אני חושב שכל הערבים שחברים בארגוני טרור בטוח רוצים להשאר  כי הם טוענים שזוהי אדמתם!
אני גם חושב ששאר הערבים, כמעט מחצית מהם רוצים לעזוב אבל אני חושב שבסופו של דבר הם לא יעזבו מכיוון שיופעל עליהם לחץ להשאר מכל מיני גורמים. מה גם אני חושב שאם הערבים באמת היו רוצים לעזוב הם כבר לא היו פה.
אני טוען שפיצויים לא יעשו רושם על הערבים לעזוב כי ערבים שטוענים שאדמת א"י היא אדמתם לא יעזבו לעולם! והרי ידוע שכל הערבים טוענים שאדמת א"י היא אדמתם

Aaron

• אורח
« להגיב #7 ב- : ינואר 27, 2008, 15:31:51 »
אהרן, איך בדיוק תהרוג אלפי מחבלים בכל יום? בעזרת טיל מונחה לייזר שיפגע בו ולו בילדו או באשתו, אחרי אישור בג"ץ?
טרור נענה בטרור, וערבים אחרי כל הדיבורים הגדולים על "צומוד" וכדו' בורחים עם הזנב בין הרגליים למראה טרור, ושאני אומר טרור, אני מתכוון לדוקטרינה של אייר מרשל ארתור "המפציץ" האריס, אין לך כלי יותר יעיל נגדם, זה השפה היחידה שהם מבינים.
כל תושבי עזה מחבלים, להפציץ באקראי... טילים יפלו כמו גשם. בג"ץ יוצא מחוץ לחוק וכל השופטים הכי בכירים יעמדו לדין וישבו בצינוק עד סוף חייהם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : ינואר 27, 2008, 16:53:48 »
כל תושבי עזה מחבלים, להפציץ באקראי... טילים יפלו כמו גשם. בג"ץ יוצא מחוץ לחוק וכל השופטים הכי בכירים יעמדו לדין וישבו בצינוק עד סוף חייהם.
זה כבר משהו אחר.
« עריכה אחרונה: ינואר 27, 2008, 16:54:23 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.