כתב נושא: עזה הגיעה למרכז העיר חיפה  (נקרא 3517 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק stami

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני....
עזה הגיעה למרכז העיר חיפה
« ב- : ינואר 26, 2008, 20:03:34 »
המוסלמים מראים לנו  מה שאנחנו פה ידענו כבר מזמן שכולם כאחד דוחים את ישראל כמדינה ושונאים את המדינה
ואני בכלל לא צריך לפרט יש פה פורום שלם לזה...

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-152517-00.html?tag=19-58-55
« עריכה אחרונה: ינואר 26, 2008, 20:21:22 על ידי stami »
-------------------------------------------
אם אשכחך ירושלים – תִּשְׁכַּח ימיני, תִּדְבַּק לשוני לְחִכִּי אם לא אֶזְכְּרֵכִי, אם לא אַעֲלֶה את ירושלים על ראש שמחתי

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #1 ב- : ינואר 26, 2008, 20:16:42 »
בס"ד

לגרש את האויב הערבי!!!!!!!!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלום ימין

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 27, 2008, 10:09:57 »
מסתבר שה"דו קיום" לא עובד, אם מדינת ישראל מפחיתה את הסיוע לאוייבים שלה.

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : ינואר 27, 2008, 13:03:00 »
אני לא מבין איך התושבים היהודיים בחיפה שותקים... יש רוב יהודי בחיפה, למה נותנים לאויב הערבי הזה להניף דגלים של ארגון טרור ולקרוא להשמדתה של מדינת ישראל? יהודים היו צריכים לבוא לשם בהמוניהם ולהעיף את האויב הזה עם בקבוקי תבערה, אבנים, מקלות ולרדוף אותם יום יום.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 27, 2008, 16:22:25 »
אני לא מבין איך התושבים היהודיים בחיפה שותקים... יש רוב יהודי בחיפה, למה נותנים לאויב הערבי הזה להניף דגלים של ארגון טרור ולקרוא להשמדתה של מדינת ישראל? יהודים היו צריכים לבוא לשם בהמוניהם ולהעיף את האויב הזה עם בקבוקי תבערה, אבנים, מקלות ולרדוף אותם יום יום.
אהרן, זה לא משנה כמה יהודים יהיו בחיפה, זה הכל נמצא בראש.
כל עוד היהודים ישארו שאננים, לא תהיה שום פעולה אזרחית כנגד האויב הערבי הנאצי יש"ו.
ונגיד יהודי אחד מחליט ליזום משהו, הוא מתקשר לחבריו ומה הם יגידו לו?שלא אכפת להם או שהם עסוקים.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #5 ב- : ינואר 27, 2008, 16:49:52 »
אהרן, ידידי, זה מה שהיה צריך לקרות לכל הפחות, וראוי היה שמספר רב של יהודים צדיקים אידאליסטים שהולכים בדרכו של אליהו הנביא ("קנא קנאתי לה'") יערוך בישמעאלים יש"ו לינץ' המוני כדי שיטעמו את מה שחוו היהודים הקדושים הי"ד בחברון במאורעות תרפ"ט.  אני לא רוצה יותר לקרוא כאן הודעות של יפי-נפש שכותבים שאסור "לרדת" לרמה של הישמעאלים יש"ו.  קיום דברי התורה "הבא להורגך השכם להורגו" אינו ירידה אלא עליה במעלות הקדושה ויראת ה' ("ועשיתם את כל מצוותי והייתם קדושים").  שיכרתו לשונותיהם של מסלפי האמת התורנית שטוענים שלדוד המלך לא ניתנה הזכות לבנות את בית המקדש מכיוון שהוא לא היה מספיק צדיק כביכול מפני שידיו היו מגואלות בדם אויבי ה', כאשר האמת היא שהוא היה צדיק יותר מדי --- מכיוון שהוא שחט את אויבי ה' ואויבי עם ישראל ברבבותיהם, צדיקותו היתה כה גדולה, שאילו היה בונה את בית-המקדש, כביכול הקב"ה לא יכול היה להחריב מבנה שנבנה ע"י צדיק במעלה כה רמה כמו דוד המלך ע"ה, ועל כן, מכיוון שהקב"ה ידע שיבוא היום ויצטרך להחריב את דביר ביתו, הטיל את מלאכת הבניה על צדיק ברמה פחותה מדוד, והוא שלמה המלך ע"ה.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : ינואר 27, 2008, 21:12:09 »
אהרן, ידידי, זה מה שהיה צריך לקרות לכל הפחות, וראוי היה שמספר רב של יהודים צדיקים אידאליסטים שהולכים בדרכו של אליהו הנביא ("קנא קנאתי לה'") יערוך בישמעאלים יש"ו לינץ' המוני כדי שיטעמו את מה שחוו היהודים הקדושים הי"ד בחברון במאורעות תרפ"ט.  אני לא רוצה יותר לקרוא כאן הודעות של יפי-נפש שכותבים שאסור "לרדת" לרמה של הישמעאלים יש"ו.  קיום דברי התורה "הבא להורגך השכם להורגו" אינו ירידה אלא עליה במעלות הקדושה ויראת ה' ("ועשיתם את כל מצוותי והייתם קדושים").  שיכרתו לשונותיהם של מסלפי האמת התורנית שטוענים שלדוד המלך לא ניתנה הזכות לבנות את בית המקדש מכיוון שהוא לא היה מספיק צדיק כביכול מפני שידיו היו מגואלות בדם אויבי ה', כאשר האמת היא שהוא היה צדיק יותר מדי --- מכיוון שהוא שחט את אויבי ה' ואויבי עם ישראל ברבבותיהם, צדיקותו היתה כה גדולה, שאילו היה בונה את בית-המקדש, כביכול הקב"ה לא יכול היה להחריב מבנה שנבנה ע"י צדיק במעלה כה רמה כמו דוד המלך ע"ה, ועל כן, מכיוון שהקב"ה ידע שיבוא היום ויצטרך להחריב את דביר ביתו, הטיל את מלאכת הבניה על צדיק ברמה פחותה מדוד, והוא שלמה המלך ע"ה.
:V: אני אוהב את ההודעות שלך.  O0

מנותק דור1992

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 28, 2008, 20:00:56 »
יש פה בחיפה גם ערבים שהם אחלה בני אדם (וכן בתור חיפאי אני יכול להגיד את זה בוודאות), וזה לא קומץ.

אומנם יש פה חלק לא קטן שהם כמו האויב שישנו בעזה ואפילו גרוע ממנו, רק לפני כמה זמן בטיול של"ח נתקלתי ב-2 ערבים בני 10 בערך שהתחילו לזרוק עליי ועל חברי אבנים! ועל מה? על כלום כי הם עברו לידנו והתחילו לזרוק עלינו אבנים לא קטנות שבמזל אף אחד לא נפגע. יש פה ערבים שיותר גרועים אפילו מהאלה בעזה, אבל כמובן שהממשלה לא עושה כלום עם העניין הזה. לגבי ההפגנה הזאת של הערבים? לא טוב להם הם מוזמנים לעבור לעזה, אני אשמח מאוד.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 28, 2008, 20:07:53 »
לאחר שקראתי מאמר באתר kahane.org אני מבין איזה חילול ה' נוראי היה בעצם קיום ההפגנה הזאת, חוסר הטיפול בה, ועמידת המשטרה מנגד בחוסר מעש.
היינו צריכים לטפל במפגינים טוב טוב!
« עריכה אחרונה: ינואר 28, 2008, 20:10:45 על ידי oferst »

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : ינואר 28, 2008, 20:43:17 »
האדישות תהרוג אותנו.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 28, 2008, 21:12:33 »
תושבי חיפה שותקים כרגיל
שיבואו לעשות כזה דבר אצלנו עם לא שוחטים אחד אחד מהם

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק arielshasha

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 28, 2008, 21:56:44 »

אהרן,אני כתושב חיפה יכול לספר לך שהרבה מאוד מתושבים פה הם שמאלניים שמצדיקים את הערבים ואומרים שאם נפסיק במדיניות של "כיבוש" אז גם הם יפסיקו את הפיגועים

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #12 ב- : ינואר 28, 2008, 22:00:41 »
אהרן,אני כתושב חיפה יכול לספר לך שהרבה מאוד מתושבים פה הם שמאלניים שמצדיקים את הערבים ואומרים שאם נפסיק במדיניות של "כיבוש" אז גם הם יפסיקו את הפיגועים
אני מתאר לעצמי שרוב רובם הם מאיזור מרכז חורב ואיזור הכרמל  :2funny:.
עבדתי באיזורים האלו שם וכל בוקר וכל ערב הייתי עובר שם,היו שם תמיד הפגנות של כל מיני שמלאנים למינהם.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : ינואר 31, 2008, 15:29:18 »
בס"ד

אל תשכחו שגם החקיקה בעד האויב הערבי מונעת מאנשים לטפל באויב הערבי :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
איום כל יהודי שיפגע בערבוש עלול למצוא את עצמו נזרק לכלא לתקופת מאסר ארוכה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!