שונות > מה שבראש

ה' הוא המלך!!!!!!

<< < (5/9) > >>

Roma:
לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין מה שאתה רצית להגיד

תלוי על איזה ציונים אתה מדבר
יש אנשים שקוראים לעצמם ציונים והם גם הכי ימניים שיש ושונאים את הערבים ובעד שארץ ישראל תיהיה רק של יהודים

ובכל זאת,אפילו לציוני הכי גרוע(שיש לכם כל כך הרבה הוכחות מההסטוריה) לא מגיע שישנאו אותו

דרך אגב,גם הערבים שונאים את כל מי שלא חושב כמוהם!

אֵיתָן:

--- ציטוט של: Roma על ינואר 26, 2008, 22:56:31 ---לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין מה שאתה רצית להגיד
תלוי על איזה ציונים אתה מדבר
יש אנשים שקוראים לעצמם ציונים והם גם הכי ימניים שיש ושונאים את הערבים ובעד שארץ ישראל תיהיה רק של יהודים
ובכל זאת,אפילו לציוני הכי גרוע(שיש לכם כל כך הרבה הוכחות מההסטוריה) לא מגיע שישנאו אותו
דרך אגב,גם הערבים שונאים את כל מי שלא חושב כמוהם!

--- סוף ציטוט ---
אם כל הכבוד אז לא כנראה לא הבנת.
שוב ציונות היא אנטי יהדות ויש כמה סוגי ציונות.
הציונות של ז'בוטינסקי(שונה משל הרצל למרות שהוא היה מעריץ של הרצל) יש בה דברים טובים אבל לצערי הרב הוא טעה גם,הציונות של הרצל אין טעם אפילו לדבר,הציונות הסוצילסטית אין מילים.
היום אפילו אלו שתומכים בז'בוטינסקי לא הולכים בדרכו.עם כל הצער שבדבר תנועות יהודיות ללא עמוד שדרה תורני הביאו אסון ומי שהביא את האסונות אלו דווקא תומכי ז'בוטינסקי.

Roma:
אני לא מודע לציונות של ז'בוטינסקי אז אני לא יכול להגיב על זה

אתה יכול להציג לי בבקשה את הטעויות שלו?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: Roma על ינואר 26, 2008, 23:05:56 ---אני לא מודע לציונות של ז'בוטינסקי אז אני לא יכול להגיב על זה

אתה יכול להציג לי בבקשה את הטעויות שלו?

--- סוף ציטוט ---
שאם נביא לערבים כסף והשכלה הם ייקבלו את היהודים אבל מה שקרה הוא ההפך.
הבאנו לערבים כסף,השכלה ותשתיות והערבים נהיו משכילים ולאומניים יותר וגם הוא אמר שצריך להיות נשיא ערבי במדינת היהודים.
וזאת הטעות שאנחנו משלמים עליה עד היום ועוד נשלם עליה.

Roma:
טוב עם זה אני גם לא מסכים

בשבילי ציונות זה שארץ ישראל תהיה שייכת ללאום היהודי אבל לא לדת!

כי לדעתי אנשים צריכים לקבל חופש דת,שארץ ישראל תיהיה של יהודים אבל שכל יהודי יחייה איך שבא לו
בשום אופן לא לחייב אף אחד לאכול כשר או לשמור שבת

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה