שונות > מה שבראש
ה' הוא המלך!!!!!!
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Roma על ינואר 26, 2008, 23:10:20 ---טוב עם זה אני גם לא מסכים
בשבילי ציונות זה שארץ ישראל תהיה שייכת ללאום היהודי אבל לא לדת!
כי לדעתי אנשים צריכים לקבל חופש דת,שארץ ישראל תיהיה של יהודים אבל שכל יהודי יחייה איך שבא לו
בשום אופן לא לחייב אף אחד לאכול כשר או לשמור שבת
--- סוף ציטוט ---
זה מה שנקרא מלחמת תרבויות לצערי הרב וכמו שאומרים בדמוקרטיה המהוללת והמתועבת הרוב קובע אז הרוב קובע. :2funny:
המערב ירה לעצמו ברגל,בישראל הילודה של החילוניים היא שואפת לאפס והרבה מהם יורדים מארץ ישראל.
בסופו של דבר הילודה תעשה את שלה ולא צריכה להיות מלחמת תרבויות לפי דעתי כי הילודה תעשה שלה.יודע מה גם אם מה שאני אומר לא נכון ואני טועה,יהודים בלי תורה בסופו של דבר ייכחדו(למרות שזה בלתי אפשרי),אבל נראה ונחיה,אני לא נביא,פשוט ההיסטוריה מדברת בפני עצמה.
10:
שמע, אני יגיד לך מה אני חושב, בזמן שיהודים דתיים יושבים פה ומגיבים תגובות נוטפות שינאה לאוייביהם ולאחיהם, ציונים "אנטישמים" אתאיסית (אני אפילו יקצין), כרגע נילחמים בערבים כדי שתישן בשקט, הם לא ביקשו האהדה של אף אחד, אבל אחריי שהם מקריבים את החיים שלהם אתם יכולים לקלל אותם בלב כה שלם?, ויודע מה בוא ניכנס איתך עוד קצת לתורה (אפילו שאין בי ידע רב על התורה) אבל אל תישכח שהתורה מבוססת על אהבה וכבוד הדדי ושאל כל רב והוא יאמר לך שהכי חשוב זה דרך ארץ ואהבת את רעך כמוך (שאלתי רבנים בעצמי אני לא אומר דברים באופן לא רציונלי תאמין לי), ואין טעם להיכנס לתוך כל התורה מתי שאתה אפילו לא מאמין בבסיס, אני ימני בגלל שהערבים הורגים אותנו וכן הקם להורגך צא להורגו, אבל לאיפה הגענו?< כולנו יהודים כולנו אחים כולנו פה בגלל שהשושלת שלנו יהודית בגלל השואה והגיזענות והרצון להגיע לארץ ישראל, אז מה מי שלא דתי צריך להרוג אותו, מי שלא כמוך צריך להרוג אותו כולם חייבים ליהיות אותו דבר, אנחנו דמוקרטיה השם ישמור, וכן כמה שאני מאמין בתורת השם(ואני מאמין), אנחנו גם חברה מודרנית, עצם העובדה שאתה תומך בהפרדה בין אלה שכמוך ואלה שלא מאמינים כמוך הופך אותך ללא רחוק מהמוסלמים כמו השיעים והסונים (אל תעשה אנאלוגיה ישירה תסתכל על הקונספט ובלי התחכמויות), כולנו יהודים עם הם דתיים יותר או דתיים פחות, השם נתן לנו רצון חופשי בשביל להשתמש בו, ואין לאף אחד פה שום זכות לקלל ולרצות במוות של אף יהודי אחר, עם אתה רוצה שאחיך, יהודי, ימות רק בגלל שהוא לא כמוך אז מה זה הופך אותך? אתה חושב שאתה יותר טוב, שמע יש סיבה שאני כבר לא אוהב להגיב בפורום הזה כמו פעם, אנשים פה מכריזים על כך שהם מכבדים את כל הדעות ואז באשכול אחריי אני רואה שינאה, אני לא שמאלני חס וחלילה, אבל אני ועוד הרבה פה מהפורום נכנסו כדי להביע את עמדתנו בנוגע למצב שהערבים יצרו פה בארץ, אבל הכל פה מתדרדר ואני רואה פה שינאה יהודית, תסתכלו לאן הגעתם חברים? כמה אפשר? עם אתה לא יכול לכבד יהודי כמוך אשר שומר על המיצוות שלו+ מיצוות החובה שהיא לגור בארץ ישראל רק בגלל שהוא לא כמוך אז מה זה הופך אותך?, אני נגד האוייב הערבי מכיוון שהוא אוייב ורוצח, אני נגד השמאל בגלל שהוא עיוור ומשתף פעולה עם רוצח, השמאלנים אוהבים להשתמש במישפט הזה ולכן כניראה אתם תיראו אותו כבזוי, אבל אתה כרגע מעודד פה שינאת אחים, שינאת חינם, והילדה הזאת בת ה14 מה אתה חושב שהיא תישאר בעמדה שלה? עוד כמה שנים עוד הרבה ילדות בלוגים כמוה יתחילו להיכנס לפה ונחש מה, השינאה תתפשט, ואז מאותו סיבה שהשמאלנים הורסים את המדינה ככה גם אתה וכל האנשים בעמדה שלך בנושא הזה יעשו, הם יפרידו עוד יותר את עם ישראל וייצרו פה עוד שינאת אחים, אבל מזה משנה לך, הרי מי שלא כמוך לא מגיע לו לחיות, אתה יודע כמה אנשים שחושבים ככה קיימים?, אלפים בכלל ההיסטוריה מפוצצת בהם, כמו האיקוויזיציה, הנאו-נאצים(אני לא יזכיר את הנאצים המקוריים כי זה כבר נדוש), כל אירופה האנטישמית, רצועת עזה, אירן ועוד הרבה מקומות, כמוהם אתה מתיימר ליהיות? ככה אתה אוהב ליחיות עם עצמך? לישנוא, אני מצטער פשוט האשכול הזה פשוט הרתיח אותי, שנאה לאחיך, במקום להרצות על מיהו יהודי תחזור לבסיס ותילמד על הכבוד הראוי לאדם, כי עם תשים לב טוב אתה תיראה שרוב המיצוות הם בין אדם לחברו ולא בין אדם למקום, קח את זה לתשומת ליבך בבקשה
נ.ב
אני חייב לציין, אני מכבד אותך איתן ואני יודע שהמילים פה הופנו בלשון יחיד אבל הם מופנות כלפיי כי אלה אשר שונאים יהודים אחרים כדי שייקחו את זה לתשומת הלב וקצת ייקחו חומר למחשבה לפני שהם מעצימים את השנאה שלהם ומעודדים בלא ידיעה עוד יותר את התפלגות הארץ
Roma:
אוקיי
אז נגיד עוד 50 שנה שהחילוניים עזבו את הארץ והילודה עשתה את שלה ויש משטר דתי בארץ
אני רוצה לראות מה יקרה כשכל התשתיות יהיהו משתוקות,ושהצבא יהיה משותק ופתאום הערבים תוקפים בשבת
מה אתה חושב על מצב כזה?
מעניין איך יחגגו הפושעים בשבת שלא תיהיה משטרה שתעצור אותם...
אף פעם כפיה על אנשים אחרים לא הלכה טוב במשך כל ההיסטוריה,אולי היה רק טוב למנהיגים אבל העמים תמיד סבלו
אֵיתָן:
--- ציטוט של: Roma על ינואר 26, 2008, 23:20:41 ---אוקיי
אז נגיד עוד 50 שנה שהחילוניים עזבו את הארץ והילודה עשתה את שלה ויש משטר דתי בארץ
אני רוצה לראות מה יקרה כשכל התשתיות יהיהו משתוקות,ושהצבא יהיה משותק ופתאום הערבים תוקפים בשבת
מה אתה חושב על מצב כזה?
מעניין איך יחגגו הפושעים בשבת שלא תיהיה משטרה שתעצור אותם...
אף פעם כפיה על אנשים אחרים לא הלכה טוב במשך כל ההיסטוריה,אולי היה רק טוב למנהיגים אבל העמים תמיד סבלו
--- סוף ציטוט ---
אני אמרתי כפיה? חס ושלום.
הכל באופן דמוקרטי,צבא יהיה בע"ה ומשטרה גם תהיה.
הגיע הזמן שתראו על מדברת תורתו של הרב כהנא הי"ד ולא לצעוק כפיה כמו כל מיני ישראלים.
ואם כל הכבוד שאתה מדבר על כפיה,לבינתיים בארץ יש כפיה חילונית.
אֵיתָן:
אני מדבר בשם עצמי
--- ציטוט ---שמע, אני יגיד לך מה אני חושב, בזמן שיהודים דתיים יושבים פה ומגיבים תגובות נוטפות שינאה לאוייביהם ולאחיהם, ציונים "אנטישמים" אתאיסית (אני אפילו יקצין), כרגע נילחמים בערבים כדי שתישן בשקט, הם לא ביקשו האהדה של אף אחד, אבל אחריי שהם מקריבים את החיים שלהם אתם יכולים לקלל אותם בלב כה שלם?, ויודע מה בוא ניכנס איתך עוד קצת לתורה (אפילו שאין בי ידע רב על התורה) אבל אל תישכח שהתורה מבוססת על אהבה וכבוד הדדי ושאל כל רב והוא יאמר לך שהכי חשוב זה דרך ארץ ואהבת את רעך כמוך (שאלתי רבנים בעצמי אני לא אומר דברים באופן לא רציונלי תאמין לי),
--- סוף ציטוט ---
ואיפה אתה ראית שנאה במילות שלי,הציונים היו אנטי יהודים מה כל-כך קשה לקבל את זה? (בכח לסלף את ההיסטוריה).
סליחה אבל לאהוב את רבין,בן גוריון ועוד הרבה ציונים וחיילים שגירשו יהודים אני לא יכול מצטער זה לא "ואהבת לרעך כמוך",אני לא מאחל לאף יהודי מוות אלא עם כן הם עשו דברים שבלתי ניתן לסלוח,אני לא מאחל לחיילים שגירשו מוות.הם מקריבים את החיים שלהם למען מטרות פוליטיות פשוט הוא שטופי מוח ואני אכן מתפלל לשלום ישראל כל יום אז אין לי מושג על מה אתה מדבר.
יש לי עוד משהו לומר לך,אני נגד להוציא לשון הרע נגד כל סוג של רבנים אבל הרבה רבנים נהיו עיוורים בגלל פוליטיקה וכסף וזאת האמת לעומת הרבה אנשים פה שמדברים על רבנים בלי כבוד.
הרב כהנא הי"ד בעצמו אמר שהרבה גדולי דור עדיין חיים בגלות,בגלל שהם טועים לא צריך לקלל אותם אלא לדבר איתם בכבוד ולנסות להראות להם שהם טועים.
--- ציטוט --- ואין טעם להיכנס לתוך כל התורה מתי שאתה אפילו לא מאמין בבסיס, אני ימני בגלל שהערבים הורגים אותנו וכן הקם להורגך צא להורגו, אבל לאיפה הגענו?< כולנו יהודים כולנו אחים כולנו פה בגלל שהשושלת שלנו יהודית בגלל השואה והגיזענות והרצון להגיע לארץ ישראל, אז מה מי שלא דתי צריך להרוג אותו, מי שלא כמוך צריך להרוג אותו כולם חייבים ליהיות אותו דבר, אנחנו דמוקרטיה השם ישמור
--- סוף ציטוט ---
אמונה יש לי ברוך ה',סתם לזרוק דברים חבל!
אני לא ימני ולא שמלאני.
מה שכרגע אמרת פשוט סילפת את דבריי,אני אמרתי שצריך הפרדה ולהרוג?????
זה הציונים עשו נגד הדתיים,אם תרא קצת על ההיסטוריה האמתית של השואה מעניין איך נרצחו למלעה ממיליון יהודים בהונגריה ו 70 אלף ברומניה ועוד הרבה אחרים
נאצים אכן רצחו אותם אבל מי אשם??? הציונים בגלל מטרות פוליטיות.
לאורך כל המדינה הזאת מי שהיה גזען זה הממסד והציונים.
כולנו יהודים אבל מה לעשות שיש ערב רב? האם גם אותו צריך לאהוב?
--- ציטוט --- וכן כמה שאני מאמין בתורת השם(ואני מאמין), אנחנו גם חברה מודרנית, עצם העובדה שאתה תומך בהפרדה בין אלה שכמוך ואלה שלא מאמינים כמוך הופך אותך ללא רחוק מהמוסלמים כמו השיעים והסונים (אל תעשה אנאלוגיה ישירה תסתכל על הקונספט ובלי התחכמויות), כולנו יהודים עם הם דתיים יותר או דתיים פחות, השם נתן לנו רצון חופשי בשביל להשתמש בו, ואין לאף אחד פה שום זכות לקלל ולרצות במוות של אף יהודי אחר, עם אתה רוצה שאחיך, יהודי, ימות רק בגלל שהוא לא כמוך אז מה זה הופך אותך? אתה חושב שאתה יותר טוב, שמע יש סיבה שאני כבר לא אוהב להגיב בפורום הזה כמו פעם,
--- סוף ציטוט ---
והיהדות היא פרימטבית? הדמוקרטיה היא דבר פרימטבי לחלוטין שהחזירה אותנו הרבה אחורה.אני לא נוהג לקרוא לאף עם פרימטבי גם לערבים,כי לכל עם יש קודים משלו.כולנו יהודים ובתור אחד שמאמין בתורת ה' כל הענין של רצון חופשי ,אין לנו רצון חופשי אם קצת תתעמק ביהדות תראה שלבן אדם אין שום רצון חופשי אלא הוא כפוף ליצרים שלו וזה יותר דומה לבהמה לצערי הרב.
חז"ל אמרו "אל תקרי חָרוּת אלא חֵרוּת",הבן אדם שיש לו בחירה חופשית הוא זה שלומד תורה,אבל לא נכנס לזה עכשיו.
אם אתה דמוקרט אז למה לא לתת לערבים להתרבות? אם אתה דמוקרט אתה אמור לדעת שחוק השבות זה חוק גזעני כלפי הערבים?
אבל הדמוקרטיה היא דבר צבוע שלא ניתן להבין אותו,אם אתה דמוקרט אתה אומר לדעת שמגילת העצמאות היא לוקה בסכיזופרניה.
אני לא רוצה להיות גזעני מצטער מאוד,לכן הדמוקרטיה זה דבר זר ליהדות והביא אסון לעם ישראל ותרבות המערב הביאה שואה רוחנית לעם ישראל.
אני דווקא אהיה מעוניין לדעת למה אתה לא רושם פה.
--- ציטוט ---אנשים פה מכריזים על כך שהם מכבדים את כל הדעות ואז באשכול אחריי אני רואה שינאה, אני לא שמאלני חס וחלילה, אבל אני ועוד הרבה פה מהפורום נכנסו כדי להביע את עמדתנו בנוגע למצב שהערבים יצרו פה בארץ, אבל הכל פה מתדרדר ואני רואה פה שינאה יהודית, תסתכלו לאן הגעתם חברים? כמה אפשר? עם אתה לא יכול לכבד יהודי כמוך אשר שומר על המיצוות שלו+ מיצוות החובה שהיא לגור בארץ ישראל רק בגלל שהוא לא כמוך אז מה זה הופך אותך?,
--- סוף ציטוט ---
לא יודע לע מי אתה מדבר אבל בטח שזה לא מופנה אליי,לי אין שנאה ליהודים יש לשנאה לבגודים שזאת מצווה.
--- ציטוט ---אני נגד האוייב הערבי מכיוון שהוא אוייב ורוצח, אני נגד השמאל בגלל שהוא עיוור ומשתף פעולה עם רוצח, השמאלנים אוהבים להשתמש במישפט הזה ולכן כניראה אתם תיראו אותו כבזוי, אבל אתה כרגע מעודד פה שינאת אחים, שינאת חינם,
--- סוף ציטוט ---
אין פה שום שנאת חינם,שוב אני לא שונא יהודים,אני שונא בוגדים.
--- ציטוט ---והילדה הזאת בת ה14 מה אתה חושב שהיא תישאר בעמדה שלה? עוד כמה שנים עוד הרבה ילדות בלוגים כמוה יתחילו להיכנס לפה ונחש מה, השינאה תתפשט, ואז מאותו סיבה שהשמאלנים הורסים את המדינה ככה גם אתה וכל האנשים בעמדה שלך בנושא הזה יעשו, הם יפרידו עוד יותר את עם ישראל וייצרו פה עוד שינאת אחים
--- סוף ציטוט ---
לצערך הרב היא לא ילדת בלוגים,היא ילדה פעילה שמתעסקת ביישוב ארץ ישראל ולפי דעתי היא אכן תשאר באותה עמדה.
לבינתיים הציונים והממסד הביא שנאת חינם.
--- ציטוט ---, אבל מזה משנה לך, הרי מי שלא כמוך לא מגיע לו לחיות, אתה יודע כמה אנשים שחושבים ככה קיימים?, אלפים בכלל ההיסטוריה מפוצצת בהם, כמו האיקוויזיציה, הנאו-נאצים(אני לא יזכיר את הנאצים המקוריים כי זה כבר נדוש), כל אירופה האנטישמית, רצועת עזה, אירן ועוד הרבה מקומות, כמוהם אתה מתיימר ליהיות? ככה אתה אוהב ליחיות עם עצמך? לישנוא, אני מצטער פשוט האשכול הזה פשוט הרתיח אותי, שנאה לאחיך, במקום להרצות על מיהו יהודי תחזור לבסיס ותילמד על הכבוד הראוי לאדם, כי עם תשים לב טוב אתה תיראה שרוב המיצוות הם בין אדם לחברו ולא בין אדם למקום, קח את זה לתשומת ליבך בבקשה
--- סוף ציטוט ---
אני אפילו בעד שהערבים יחיו אבל לא פה,אני מאחל כל טוב וחיים שלווים אבל לא בארץ ישראל כי הם סובלים פה.
אני חי עם עצמי טוב וקם בבוקר עם שמחה,אני עוזר לעם שלי גם בחיים הפרטיים שלי ומנסה כמה שיותר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה