אם כך, אז לארה"ב יש כלי טייס בקוטר של 2 - 3 ק"מ שיכולים לטוס במהירות 1,440,000 קמ"ש בחלל, ולעשות פניות חדות של 90 מעלות במהירות הזאת. אם אכן לארה"ב יש טכנולוגיה כזאת... אנחנו במצב טוב מאוד.
עם לשמור לרגע על רמה מסויימת של רצינות ולהתעלות מעל הציניות המעושה כמה עיניינים:
1.) מה שאתה אומר, ועוד כהנה וכהנה תצלומים למיניהם כבר הוכחו מזמן על הסברים של תופעות נדירות אך קיימות באסטרופיזיקה.
לכל תופעה ולכל הופעה שנטען שזה פעילות אקסטרא טרסטריאלית ניתן הסבר מדעי מפורט ומדויק, או שהוכחו לאחר זמן עם חשיפת פרטים מזהים על כלי טייס וניסויים כאלה ואחרים.
2.) לפני כמה חודשים פורסם הודעה רשמית ממשרד ההגנה הבריטי שקובע שאין עב"מים או חייזרים, ואם אתה טוען הפוך, אתה הופך את דבריהם להיכוכא והיטלולא, כי אני לא יודע מה איתך, אבל כנראה שיש להם על מה להתבסס באמירה זו.
3.) צר לי אבל אני בספק ענק איך מישהו הצליח לראות משהו בסרט, על גוף בגודל 2-3 ק"מ במהירות הקרובה למהירות האור.
עין בלתי מזויינת לא יכולה לראות דבר במהירות שכזו, אוני בספק עד כמה מצלמה כלשהי בתחנת החלל אכן יכלה לקבוע (גם עם זה מחשב, כי אני מוכן לשים את הכסף שלי על כך שבנאדם לא יכול לקבוע דבר כזה מעצמו) על בסיס מחשב, שאכן מדובר בגוף אקסטרא טרסטריאלי.
כך שאני מטיל פקפוק גדול מאוד, אהרן, באמיתות הנתונים שהבאת, ומההיקש הלוגי העולה מהם.