חדשות ודיונים > דיון כללי

עז77 החזיר אותי !

<< < (2/6) > >>

הדר אביזוב:
דניאל אני לא רוצה להזמינך אצלי הביתה ! את ילדה בת 17 ואני לא פדופיל או אדם לא מוסרי. מה אני יעשה איתך. ישימו עלי אזיקים כשאני יצא מהבית. את תשארי בבית.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 18:38:23 ---שלום "כהנא צדק" הצדיק ! אני הייתי רוצה להכירך אישית. האם אתה מוכן לזאת?

--- סוף ציטוט ---
מעדיף שנשאר חברים בפורום כרגע לא מעוניין להכיר (אל תיקח את זה אישית כללית), תודה בכל מקרה.

הדר אביזוב:
אני לא רוצה להכיר למשל את "ילד דולפין" היות והוא רק בן 24 והוא חילוני חסר ערכים ואני לא רוצה שיבוא אלי הביתה אדם שיקלל אותי. זה מה שאני צריך? אני מחפש להכיר אנשים שמכבדים את עצמם גם כשמישהו לא נראה להם כל כך.......

עז77:

--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 18:42:43 ---אני לא רוצה להכיר למשל את "ילד דולפין" היות והוא רק בן 24 והוא חילוני חסר ערכים ואני לא רוצה שיבוא אלי הביתה אדם שיקלל אותי. זה מה שאני צריך? אני מחפש להכיר אנשים שמכבדים את עצמם גם כשמישהו לא נראה להם כל כך.......

--- סוף ציטוט ---

אני חושב שקיבלת את התשובה שלך מכהנא צדק ועליך לכבד זאת.

כהנא צדק!:
חברים אנחנו שוב חוזרים לאותו נושא לפני שעז הגביל אותך עז כבר הזהיר אותך היום לגבי כל ההיכרויות...
ויש פה משהו שאני לא מבין למה אתה מעוניין להכיר פה את כולם תהיה כמו כולם חבר בפורום תדבר לא חייב להכיר אישית לפחות לא בזמן הזה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה