חדשות ודיונים > דיון כללי
עז77 החזיר אותי !
הדר אביזוב:
אין בעיה "כהנא" אני לא אכיר אנשים המפקד ! :-X
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 18:48:42 ---אין בעיה "כהנא" אני לא אכיר אנשים המפקד ! :-X
--- סוף ציטוט ---
חחח חס וחלילה לא לזה התכוונתי פשוט אני לא מבין מה האובססיה להכיר פה את כל חברי הפורום אישית...
mashras:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 16:39:50 ---עז 77 החזיר אותי. הוא לא הבין אותי ! הוא חשב שאני אדם שלילי ! אני לא אדם שלילי ! אבל אני חושב שאם אנחנו כתנועה חוקית לא צריכים לפחד מאף אחד. אדם חוקי הוא חוקי. אדם לא חוקי הוא לא חוקי. אם אני לא עושה שום עבירות תנועה אני יכסח את השוטר שיעצור אותי. אני יעצור אותו אני אגמור אותו. מה אתה עושה. אני לא עשיתי שום עבירות תנועה. ושאתם עושים עבירות תנועה לכם מותר אה? אתם משטרה לכם מותר הכל....... טוב. רבותי: אני רציתי להכיר אנשים בפורום וגם שיכירו אותי על מנת להתיידד כי אני אדם חם ולא אוהב לדבר עם "כינויים" אני רוצה לדבר עם אנשים ! רציתי לעשות גם "מסיבת הימין האמיתי" או "קונגרס הימין האמיתי" ולהזמין את כל אנשי האתר והמנהלים שלנו כגון "עז 77" ו"כהנא צדק" "ודווקא כך" ינאמו ונכיר אחד את השני. כמין מסיבת גיבוש כזאת. אנחנו אנשים חוקיים. אדם חוקי לא צריך לפחד משוטר בולשביקי ! עז77 יעץ לי לכתוב מכתב זה לכם הציבור כי הוא דיבר אתי כי הוא חושב שהוא החמיר אתי יתר על המידה. אני אדם ימני. וכל אחד שירצה להכיר אותי עבור זאת אתן לו להכיר אותי בתמונות, בכוס קפה בביתי. בהכל. כי אני חוקי ! אני לא פועל במחתרת !
תודה רבה לך עז שהחזרת אותי הביתה !
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא לישראל. בדיוק להפך.
בישראל -
אדם חוקי הוא לא חוקי
ואדם לא חוקי הוא חוקי.
לכן כבר אי אפשר לדעת...
הדר אביזוב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה נכון צדיק !
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 18, 2007, 18:52:03 ---
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 18:48:42 ---אין בעיה "כהנא" אני לא אכיר אנשים המפקד ! :-X
--- סוף ציטוט ---
חחח חס וחלילה לא לזה התכוונתי פשוט אני לא מבין מה האובססיה להכיר פה את כל חברי הפורום אישית...
--- סוף ציטוט ---
כנ"ל
מספיק עם האובססיה הזאת
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה