כתב נושא: אין אמונה בערבים ......  (נקרא 8299 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Avi

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« ב- : ינואר 14, 2008, 14:56:11 »

אין אמונה בערבים 40 שנה בקבררר ....
גם שהם ילדים אבל ..

"יהודים נוסעים באוטובוס יהודי 'שים לב לחפץ חשוד' כתוב
אבל אנחנו לא מוכנים להודות בזה שכל הערבי הוא חפץ חשוד"

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #1 ב- : ינואר 14, 2008, 15:37:52 »
והנה "גבורת" חיילי צה"ל: (שימו לב שהמחסנית ב"הכנס")

ממש גיבור החייל הזה, אה?
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 16:11:13 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #2 ב- : ינואר 14, 2008, 16:10:56 »
והנה "גבורת" חיילי צה"ל: (שימו לב שהמחסנית ב"הכנס")

ממש גיבור החייל הזה, אה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא חייל צה"ל,זה לא זה לא זה לא!
ראיתי על זה תוכנית!
זה חלק מהתעמולה הערבית,שים לב איך שהוא מסתיר את פניו,בכל תמונה שתראה חייל מכוון נשק נגד מישהו אתה לא תראה את פניו,זה ערבים מחופשים בשביל לקבל תמיכה ותשומת לב מין העולם!
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 16:12:15 על ידי eliad91 »
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #3 ב- : ינואר 14, 2008, 16:14:10 »
על מי אתה עובד? איפה ראית על זה תוכנית? ב"ערוץ כהנא"? אני אישית ראיתי תמונות כאלו במחסומים ובבלעין.

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #4 ב- : ינואר 14, 2008, 16:19:19 »
על מי אתה עובד? איפה ראית על זה תוכנית? ב"ערוץ כהנא"? אני אישית ראיתי תמונות כאלו במחסומים ובבלעין.
ראיתי על זה תוכנית בoutube שמסבירה בקפידה על כל התעמולה הערבית נאצית וגם כל הצילומים השיקריים שהם עושים נגד ישראל,באנגלית הם קוראים לזה pallywood ,ואנשים שמאלנאצים כמוך תומכים בזה ואף שולחים אמצעי צילום!
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #5 ב- : ינואר 14, 2008, 16:20:14 »
בבקשה: הנה אחד עם פנים (שוב שימו לב שהמחסנית ב"הכנס")

עוד חייל גיבור?

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #6 ב- : ינואר 14, 2008, 16:22:20 »
בבקשה: הנה אחד עם פנים (שוב שימו לב שהמחסנית ב"הכנס")

עוד חייל גיבור?
קודם כל מי אמר שמכסנית ב"הכנס" זה סימן שהוא עומד להרוג מישהו?!
הוא נמצא בשטחים,כל שניה יכול לצוץ מחבל נאצי ולירות בו!
וגם הוא סה"כ מסתכל על הילד,ולא כמו בתמונה הקודמת הילד לא מבוהל או בוכה!
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 16:23:20 על ידי eliad91 »
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #7 ב- : ינואר 14, 2008, 16:28:06 »
קודם כל מי אמר שמכסנית ב"הכנס" זה סימן שהוא עומד להרוג מישהו?!
הוא נמצא בשטחים,כל שניה יכול לצוץ מחבל נאצי ולירות בו!
וגם הוא סה"כ מסתכל על הילד,ולא כמו בתמונה הקודמת הילד לא מבוהל או בוכה!

אם הוא רק "מסתכל" על הילד, אז למה הקנה של הנשק מכוון לראש של הילד?
היית מוכן שהילד שלך יהיה שם במקום הילד הזה? לא נראה לי. לילד הזה אין אמא ואבא?

ואתה טוען שהילד לא נראה מבוהל או בוכה... אז זה הופך את זה לבסדר?!?! נראה לך שילד בגיל הזה מודע במאה אחוז למה שקורה סביבו?!
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 16:30:22 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #8 ב- : ינואר 14, 2008, 16:30:47 »
ראיתי על זה תוכנית בoutube שמסבירה בקפידה על כל התעמולה הערבית נאצית וגם כל הצילומים השיקריים שהם עושים נגד ישראל,באנגלית הם קוראים לזה pallywood ,ואנשים שמאלנאצים כמוך תומכים בזה ואף שולחים אמצעי צילום!

ה-Palywood עובד לטובתינו. ההצגות שלהם גורמות לעולם לחשוב שצה"ל הוא צבא מפחיד ומאיים,
בזמן שהמציאות העגומה היא שצה"ל הוא צבא עלוב, שמאלני וכושל. ואם הערבים היו מפנימים עד כמה
עלוב ושמאלני צה"ל נעשה, אוי לנו!

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #9 ב- : ינואר 14, 2008, 16:32:41 »
אם הוא רק "מסתכל" על הילד, למה הקנה של הנשק מכוון לילד לראש?
היית מוכן שהילד שלך יהיה שם במקום הילד הזה? לא נראה לי. לילד הזה אין אמא ואבא?

ואתה טוען שהילד לא נראה מבוהל או בוכה... אז זה הופך את זה לבסדר?!?! נראה לך שילד בגיל הזה מודע במאה אחוז למה שקורה סביבו?!
הקנה לא בהכרך מכוון לראש,זוהי תנוחה של "היכון" וכנראה אתה לא יודע,אבל באיזור מסוכן,איזור מלחמה חיילים הולכים ככה,אם היה לי ילד היתי בוטח בחייל צה"ל!
בקשר לאמא או אבא זה לא רלוונטי ממש ואי אפשר לדעת!
בגיל הזה אתה לא ממש מודע,אבל אתה יכול להבין מתי מסוכן ומתי לא!
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 16:34:08 על ידי eliad91 »
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #10 ב- : ינואר 14, 2008, 17:04:20 »

אין אמונה בערבים 40 שנה בקבררר ....
גם שהם ילדים אבל ..

אגב, מה שיש לילד ביד, נראה לכם כמו סכין?

אם מסתכלים על פרק כף היד של הילד, ובוחנים טוב טוב במה הוא אוחז, ניתן לראות שזה לא "קת" של סכין או משהו, אלא מדובר בחפץ מלבני לכל אורכו, כמו חתיכת מקל או "צעצוע" מהזבל שילד פלסטיני עני נאלץ לשחק בו.

גם הקצה השני של החפץ אינו שפיצי אלא מלבני שמוטה כלפי מעלה וכך עלול להיראות שפיצי, אבל הסתכלו מקרוב...

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #11 ב- : ינואר 14, 2008, 17:22:24 »
אגב, מה שיש לילד ביד, נראה לכם כמו סכין?

אם מסתכלים על פרק כף היד של הילד, ובוחנים טוב טוב במה הוא אוחז, ניתן לראות שזה לא "קת" של סכין או משהו, אלא מדובר בחפץ מלבני לכל אורכו, כמו חתיכת מקל או "צעצוע" מהזבל שילד פלסטיני עני נאלץ לשחק בו.

גם הקצה השני של החפץ אינו שפיצי אלא מלבני שמוטה כלפי מעלה וכך עלול להיראות שפיצי, אבל הסתכלו מקרוב...

אתה צודק, הוא מחזיק זר פרחים! פרחים הם מלבניים ושחורים לעומת סכין שהוא צבעוני וחסר צורה 

והילד זה לא ילד אמיתי אלא חייל ציוני מחופש - ולראיה שהמכנסיים שלו מלוכלכות מאחור. רק הציונים מלכלכים את מכנסיהם מאחור.

וחוץ מזה, זה בכלל לא חייל, זה רובוטריק רשע. עובדה - הוא ירוק, וכשרובוטריקים מחלידים הם נעשים ירוקים!

;D

Aaron

• אורח
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #12 ב- : ינואר 14, 2008, 17:50:12 »
עוץ לי גוץ לי, מה הבעיה במה שהחיילים עשו? אני יכול להביא לך מיליון תמונות של ילדים ערבים מחבלים שזורקים אבנים על חיילים, ואבנים יכולות להרוג כמו כדור. הילדים "המסכנים" האלה יכולים ללבוש חגורות נפץ, צריך להתייחס אליהם כאל מחבלים בפוטנציאל, הנשק תמיד צריך להיות דרוך ומכוון על הג'וקים האלה.

« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 19:07:09 על ידי אהרֹן »

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #13 ב- : ינואר 14, 2008, 18:41:49 »
עוץ לי גוץ לי, מה הבעיה במה שהחיילים עשו? אני יכול להביא לך מיליון תמונות של ילדים ערבים מחבלים שזוקרים אבנים על חיילים, ואבנים יכולות להרוג כמו כדור. הילדים "המסכנים" האלה יכולים ללבוש חגורות נפץ, צריך להתייחס אליהם כאל מחבלים בפוטנציאל, הנשק תמיד צריך להיות דרוך ומכוון על הג'וקים האלה.

צודק ב100%!
עוץ לי,אל תנסה לימכור לנו שטויות!
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #14 ב- : ינואר 14, 2008, 19:31:54 »
עוץ לי גוץ לי, מה הבעיה במה שהחיילים עשו? אני יכול להביא לך מיליון תמונות של ילדים ערבים מחבלים שזורקים אבנים על חיילים, ואבנים יכולות להרוג כמו כדור. הילדים "המסכנים" האלה יכולים ללבוש חגורות נפץ, צריך להתייחס אליהם כאל מחבלים בפוטנציאל, הנשק תמיד צריך להיות דרוך ומכוון על הג'וקים האלה.

חכמולוג! את אלה גם אני מגנה. אני נגד טרור של שני הצדדים.

אבל מה אתה אומר על אלה בבלעין שלא אלימים וחוטפים כדורי גומי בראש מחיילים? במו עיני ראיתי וגם חטפתי כדורי גומי ורימוני הלם.

ואגב, לקרוא ג'וקים לבני הגזע השמי (ערבים) זאת אנטי-שמיות.
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 19:33:21 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #15 ב- : ינואר 14, 2008, 19:38:48 »
ציטוט
אז כנראה גם הקב"ה גם אנטישמי שאמר שצאצאיו ישמעאל יהיו פרא אדם.
"ויאמר לה מלאך ה' הנך הרה וילדת בן וקראת שׁמו ישׁמעאל כי-שׁמע ה' אל-עניך, והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו ועל-פני כל-אחיו ישׁכן."

« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2008, 19:45:59 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

Aaron

• אורח
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #16 ב- : ינואר 14, 2008, 19:50:42 »
חכמולוג! את אלה גם אני מגנה. אני נגד טרור של שני הצדדים.

אבל מה אתה אומר על אלה בבלעין שלא אלימים וחוטפים כדורי גומי בראש מחיילים? במו עיני ראיתי וגם חטפתי כדורי גומי ורימוני הלם.

אין לי מושג אין הגעת לזה שאני קורא לערבים "ג'וקים", התכוונתי למוסלמים, והמוסלמים הם לא גזע. אז אל תכניס לי מילים לפה.

מה אני אומר על אלה שבבילעין? אני אומר שצריך לשים כל אחד מהם בכלא מאסר עולם על בגידה במקרה הטוב. ועל המוסלמים שבבילעין אני חושב שאין להם מה לחפש בארץ ישראל. למה כדורי גומי ולא פגזי טנק?

מנותק dan0541

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך !
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #17 ב- : ינואר 15, 2008, 14:18:41 »
טוב מאוד מה שהחיילים שלנו עושים..הלוואי שלא רק יכוון ליד לראש אלא גם ישפריץ לו תמוח ..
אתה חושב שהילד הקטם הזה כזה תמים !!?!?

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #18 ב- : ינואר 15, 2008, 14:26:07 »
טוב מאוד מה שהחיילים שלנו עושים..הלוואי שלא רק יכוון ליד לראש אלא גם ישפריץ לו תמוח ..
אתה חושב שהילד הקטם הזה כזה תמים !!?!?

לילד הזה אתה מתכוון? מוזר, אני לא רואה את הקרניים האדומות והשיניים החדות שלו.
לשאלתך אם אני "חושב שהוא כזה תמים" - באמת לא רואים את יד ימין שלו, אולי יש לו שם מטול אר פי ג'י... ולך תדע כמה פעמים הוא זרק סוכריות טופי על חיילי צה"ל המסכנים, או את המוצץ שלו...

תגיד לי, אתה דפוק או מה?!

« עריכה אחרונה: ינואר 15, 2008, 14:29:58 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #19 ב- : ינואר 15, 2008, 15:09:54 »
נו באמת,התנוחה שבה החייל עומד והכיוון שעליו מופנה הנשק  הארוך הוא נורמאלי.אין כאן שום הפנייה אקטיבית כלפי הילד.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #20 ב- : ינואר 15, 2008, 15:24:23 »
סליחה על ההתערבות באשכול הכל כך מרתק,לא טיפשי מדי לנסות לנתח תמונות שצלומו ע"י אנשים שכל כוונתם היא להסית?
« עריכה אחרונה: ינואר 15, 2008, 15:24:50 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #21 ב- : ינואר 15, 2008, 15:48:15 »
בס''ד

עוץ לי...
מכיוון שדברי הטימטום שלך הגדישו את הסאה ,אני חייב לענות לך כאדם שחווה את ההתקוממות (אינתיפאדה) כחייל צה''ל ,וכחייל ששירת בלבנון ,וכאדם שחי תקופה ארוכה בחייו תחת שלטון של אויב ערבי נאצי יש''ו ,ומכיר הרבה יותר ממך את דרכיו המבחילות והשפלות ,שפתו הטמאה ,וכן את דתותיו השונות כשבראשן האיסלאם השפל שהוא נחלת רובו .
צה''ל ה''תמים'' --קבל הוראות ממפקדיו שהם  אנשי שמאל ( המינוי בצמרת צה''ל הוא פוליטי) מטונף שטוף -מוח כמוך בדיוק ,''שלא לפגוע באזרחים של אויב ערבי נאצי יש''ו '' וזאת כאשר נכנס לאזורים הזרועים באויב ערבי נאצי יש''ו ,האויב הערבי הנאצי יש''ו ניצל זאת בצורה ששפלה ביותר ,כאשר השתמש בילדים כפי שאתה רואה בתמונה ,שעל גופם או בקרבתם הונח מטען-נפץ, וכאשר אותו ''ילד'' נע ממקומו ,המטען הנז' מופעל ורוצח את הילד וגם את החיילים שלצידו, חיילים רבים ,ובניהם חברי ז''ל הי''ד נרצחו בצורה כזו  .
מכיוון שנשים בהריון עברו בדיקה פחות קפדנית מפאת ''כבודן '' ,בהוראת הפיקוד השמאלני הבולשביקי העליון של צה''ל כאמור ,ניצל זאת האויב הערבי הנאצי יש''ו ,והעביר על גופן חגורות-נפץ ששימשו לפיגועים באוטובוסים ומקומות הומי אדם בתוך הערים היהודיות, כאשר חשדו באשה כזו והיא חשה בכך , היא קבלה הוראה מראש להפעיל את המטען ולהתפוצץ ביחד עם התינוק שברחמה , ואם החגורה תיתפס ע''י כוחות-הביטחון , הרי שהיא תוצא להורג עם מסע השפלה  וביחד עם התינוק שברחמה ,דברים אלו נודעו מתיחקור של מחבלות ערביות נאציות יש''ו שנתפסו בכל-זאת, וסיפרו מה שעבר עליהן כאשר האויב הערבי הנאצי יש''ו שיכנע אותן במצוות דת האיסלאם ,לשמש כ ''שהידאת'' או '' קדושות המוכנות להתאבד'' .
לעיתים גוייסו ילדים קטנים מאד של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,על-מנת לשמש ''פיתיון '' בכדי לעצור כלי-רכב צבאי ממוגן או משוריין , וכאשר נעצר כלי-הרכב בכדי להסיט את הילד מהדרך הצרה ולא לדרוס אותו, כוון אליו מטול חודר שריון שהספיק מפעילו לכוונו היטב מפני שהרכב עומד ,ודעתם של החיילים נתונה לילד שמשמש להסיח את דעתם ,ואז נורה המטול שרוצח את החיילים וגם את הילד ע''י האויב  הערבי הנאצי יש''ו .
הפעלת ''פצצות אנושיות '' בשם הצורר 'מוחמד' ימח שמו וזכרו--ושם רשעים ירקב !!--מתאבדים שנושאים מטעני חומר-נפץ על גופם ומפוצצים אותו בתוך אוטובוסים ,ר/או מקומות הומים ,בתוך הערים היהודיות ,זו תופעה המוכרת גם לך עוץ לי...., ואני מאחל לך שלא תאבד קרובים וידידים מפיגועים מחרידים כאלה , ולא תראה חברים וידידים נכים לכל חייהם ,ומרותקים לכיסא-גלגלים אם בכלל. אני כבר חוויתי זאת עם חברים קרובים ,אלה שנרצחו הי''ד ,ואלה שנפגעו הקב''ה יקום נקמתם מידי האויב הערבי הנאצי יש''ו , ומידי אנשי ערב-רב שכמותך שכבלו את ידי כוחות-הביטחון ולא איפשרו מניעת הפיגועים הרצחניים הנ''ל ,בעזרת החוקים שייסדתם ,אותם מנצל האויב הערבי הנאצי השפל יש''ו --עד תום, והעיתונאים שאתם משסים במי שמוסר את נפשו להגן על משפחותיכם ,חבריכם , ועליכם עצמכם --מאויב ערבי נאצי שפל יש''ו שרואה מצווה  בלרצוח יהודים בכלל ,ומצהיר זאת שוב ושוב בפרסומות שלו. --את זה איכם מסוגלים לצלם !!!-מכיוון שאם תגיעו למעוזי האויב הערבי הנאצי יש''ו שבהם הוא מכשיר את מתאבדיו , ישלחו אתכם הביתה מבותרים לחתיכות בשקיות של זבל  ,כפי שעשו לשני יהודים שהעזו לטייל ב'''ואדי-קלט'' הסמוך ליריחו .
עוץ לי..... על מה אתה מדבר ?? , האינך מבין באיזה אויב שפל יש''ו מדובר?? , הם לא בוחלים מלהשתמש בנשים בהריון, וילדים רכים ,על-מנת לגייסם ל '' שוהדא ''  =='' קדושים מתאבדים '' !!!!--לכן יש לראות בכל ילד שמסתובב לבדו באזור ,מטרה לשם פיגוע ו/או היסח דעת על-מנת לבצע פיגוע של האויב הערבי הנאצי יש''ו מהעבר האחר .
אתם אנשי השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת דוד הנופלת אכי''ר  ,אתם מהווים נשק בידי האויב הערבי הנאצי השפל יש''ו כנגד עצמכם ,וכנגד קרוביכם ,ידידיכם ועמכם , בשסותכם את התשקורת שלכם  בצבא האנושי היחידי  שמטרתו להגן עליכם מהאויב הערבי הנאצי השפל יש''ו, שמעשה הנינץ' המזוויע שביצע בזוג חייל י מילואים שנקלעו בטעות לרמאללה ונעצרו שם בתחנת-משטרה של האויב הערבי הנאצי יש''ו --הוא רק  דהדגמת תכלית לטבח שאותו אויב ערבי נאצי יש''ו מתכנן לכלל היהודים היושבים בארץ-הקודש ,ואתה עוץ לי....כלול בהם !!!. להלן סרטון שתיעד את אותו לינץ '  :

http://www.metacafe.co.il/watch/666615/ever_heard_of_the_ramallah_lynching/

:'( :'( :'(---אוי לנו על  אחינו החיילים המופקרים על-ידי הערב-רב המשתף-פעולה עם האויב הערבי הנאצי השפל יש''ו --ידיהם מגואלות בדם ישראל נקי שנשפך ---אנשי שמאל צריך לקבור מחוץ לגדר !!--אין להם חלק באלוקי-ישראל !! --אתה מדבר על נשק שמכוון לילד שסיכוי רב הוא שמשמש כמטען עם חגורת-נפץ ??--האמן לי שהאצבע איננה קלה על ההדק !!, אני חוויתי זאת !!--ואם המחסנית לא תהי'ה במצב '' הכנס '' אין לך סיכוי להרוג את אותו ילד לפני שיפעיל את מתג המטען וירצח אותך ואת חבריך הסמוכים לו , וכמובן שגם את עצמו !! הבנת את זה עוץ לי.......מטומטם !!!( אתה נהנה שקוראים לך עוץ לי...., מהיום נקרא לך'' קפוץ  לי.....'') .
הקב''ה יגאלנו במהרה ,ויפיץ דעה בעמנו השבוי בקליפת הערב-רב -יכריתהו הקב''ה במהרה ויכקים סוכת-דוד הנופלת ,ויזכנו בביאת גואל-צדק בב''א .
                                                                             הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #22 ב- : ינואר 17, 2008, 21:32:21 »
בס"ד

עוץ לי גוץ לי אם אתה כול-כך אוהב אותם אז למה שלא תעבור לגור בעזה או ברמאללה?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק dan0541

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך !
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #23 ב- : פברואר 03, 2008, 23:44:22 »
וזה מודבק ולא אמיתי רואים שזה לא אמיתי..
ואם כן אז טוב מאוד כדי ליגמור תעבודה עוד שהם קטנים

מנותק אני אוהב אותך ביתר

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אין אמונה בערבים ......
« להגיב #24 ב- : פברואר 04, 2008, 00:34:38 »
לילד הזה אתה מתכוון? מוזר, אני לא רואה את הקרניים האדומות והשיניים החדות שלו.
לשאלתך אם אני "חושב שהוא כזה תמים" - באמת לא רואים את יד ימין שלו, אולי יש לו שם מטול אר פי ג'י... ולך תדע כמה פעמים הוא זרק סוכריות טופי על חיילי צה"ל המסכנים, או את המוצץ שלו...

תגיד לי, אתה דפוק או מה?!

זה הקטן גדול יהיה.
עוץ לי גוץ לי אני מבין שאתה מרחם על ילד קטן ומסכן חסר ישע ואתה צודק אין ום סיבה לכוון על החמוד הקטן נשק, אני בכלל לא מבין למה חיילים צרכים להסתובב עם נשק במקומות כאלה.
אז במקום להביא תמונות תגיד לי מה הפתרון שלך למצב.
הפתרון שלי הוא להוציא את כל החיילים משם וברגע שיש פיגוע לא מעניין אותי למה איך ומאיפה מוחקים את הכפר ושלום על ישראל אני בטוח שבסוף הם יבינו שלא משתלם העסק ויעזבו אותנו בשקט וכך לא נראה יותר חייל יהודי מכוון נשק על ילדון ערבי.
אם הפתרון שלך הוא לסגת ל 67 אז אתה צריך להבין שרצינו מאוד נסינו מאוד נתנו אדמות וקיבלנו טרור כנראה שהגיע הזמן להחליף תקליט, שרבין הגדול והחכם היה ראש ממשלה עם ראש פתוח וצלול מכוהל הוא ניסה באמת שניסה לעשות שלום חתמנו אוסלו א קיבלנו אוטבוסים מתפוצצים המשכנו אוסלו ב קיבלנו יותר אוטבוסים מתפוצצים וגם יותר קורבנות שלום.
אז אם הפתון שלך זה להיות קורבן לשלם לא תודה אני לא מתנדב לך על זה אתה סע ברכה ודרך צלחה.
ובקיצור ממש לא מעניין אותי הילד הזה אותי מעניין שאנשים בארץ ישראל ירגישו ביטחון והילד הערבי לא תפקדי לרחם עליו יש לי את הילד בשדרות שהוריו לא משחקים עם רובים והוא סובל.