סקר

האם אתם תומכים בשחרור מחבלים תמורת החיילים החטופים?

כן
4 (22.2%)
לא
14 (77.8%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: האם אתם תומכים בשחרור מחבלים תמורת החיילים החטופים?  (נקרא 4505 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני חושב שכן . כי אם לא אז איך אפשר להחזיר תחיילים ?

לעומת זאת ,יש עוד דרך, היא אבל קצת מסוכנת, ולא יודע אם שווה לנסות אותה על חשבון חיילים חטופים

(להכריז שעד שהחיילים שנחטפו לא יוחזרו, נוציא להורג כל שעה עגולה אחד מאלה שהם מבקשים שנשחרר , ואם יפול משערת ראשו של אחד מהחילים , אז נהרוג את כל האסירים הביטחוניים המוסלמים שיש ברשותנו )

כך או כך צריך להודיע שחיי האסירים הבטחוניים בסכנה אם יקרה משהו לאחד מהחיילים החטופים

אבל זה רק פנטזיות כרגע, אני לא חושב שלאולמרט יש את הביצים לעשות את זה .
« עריכה אחרונה: ינואר 08, 2008, 23:40:22 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

Aaron

• אורח
אני חושב שכן . כי אם לא אז איך אפשר להחזיר תחיילים ?

לעומת זאת ,יש עוד דרך, היא אבל קצת מסוכנת, ולא יודע אם שווה לנסות אותה על חשבון חיילים חטופים

(להכריז שעד שהחיילים שנחטפו לא יוחזרו, נוציא להורג כל שעה עגולה אחד מאלה שהם מבקשים שנשחרר , ואם יפול משערת ראשו של אחד מהחילים , אז נהרוג את כל האסירים הביטחוניים המוסלמים שיש ברשותנו )

כך או כך צריך להודיע שחיי האסירים הבטחוניים בסכנה אם יקרה משהו לאחד מהחיילים החטופים

אבל זה רק פנטזיות כרגע, אני לא חושב שלאולמרט יש את הביצים לעשות את זה .

קודם כל, שכחת להצביע בסקר.
דבר שני, אם ישראל הייתה מודיעה שהיא תוציא להורג את כל המחבלים המוסלמים הנאצים, שיושבים בכלא (יש 11 אלף כאלה), אם החיילים לא ישוחררו מחר בבוקר. תאמין לי, היינו מקבלים את החיילים החטופים בחזרה מהר מאוד, בלי לשחרר אף מחבל.
אתה חושב שהערבים בעזה יוכלו לשאת הוצאה להורג בתליה של 11 אלף מחבלים אחים שלהם? לא נראה לי. הם ירדו על ארבע ויחזירו לנו את החיילים החטופים.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
בטח שלא! אם כבר אני תומך בחיסול ערבים בתמורה לחיילינו החטופים,שרשויות הטרור שלהם יוכלו לראות מה קורה למאות ראשים ערביים על כל חייל חף מפשע שנחטף  >:(

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מה שצריך לעשות כדי לטפל נקודתית בבעיית החטיפות, זה לעשות בדיוק את מה שעשו הKGB בלבנון בשנות ה-80 (כפי שכבר כתבתי יותר מפעם אחת בפורום זה) לחיזבאללה קראו אז: "המדוכאים עלי אדמות" (מסיבות איסלמיות הסטוריות שלא זה הזמן והמקום להרחיב בהן) הם חטפו 4 דיפלומטים סובייטים בלבנון ורצחו אותם, תוך שהם דורשים בעדם שחרור מוסלמים שנעצרו בגלל צ'צ'ניה ואפגניסטן (1979-1989), ה-KGB לא התבלבל, הם חטפו בתמורה פעילים מרכזיים בחיזבאללה, הוציא אותם להורג, חתך את הגופות לחתיכות ושלח את זה חזרה בדואר לראשי החיזבאללה ולשאר מנהיגי לבנון, האם אתם חושבים שנחטפו עוד רוסים בלבנון מאז?? לא!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

Aaron

• אורח
מה שצריך לעשות כדי לטפל נקודתית בבעיית החטיפות, זה לעשות בדיוק את מה שעשו הKGB בלבנון בשנות ה-80 (כפי שכבר כתבתי יותר מפעם אחת בפורום זה) לחיזבאללה קראו אז: "המדוכאים עלי אדמות" (מסיבות איסלמיות הסטוריות שלא זה הזמן והמקום להרחיב בהן) הם חטפו 4 דיפלומטים סובייטים בלבנון ורצחו אותם, תוך שהם דורשים בעדם שחרור מוסלמים שנעצרו בגלל צ'צ'ניה ואפגניסטן (1979-1989), ה-KGB לא התבלבל, הם חטפו בתמורה פעילים מרכזיים בחיזבאללה, הוציא אותם להורג, חתך את הגופות לחתיכות ושלח את זה חזרה בדואר לראשי החיזבאללה ולשאר מנהיגי לבנון, האם אתם חושבים שנחטפו עוד רוסים בלבנון מאז?? לא!

O0 שיטה מצויינת.
הייתי רוצה לראות את חיזבאללה, חמאס, פת"ח איראן וסוריה אחרי שהראש של נסראללה היה מוצג לראווה בתוך דיר חזירים בכל הערוצים הישראלים.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
מלא סקרים נפתחו לאחרונה
זה כבר מבלבל בצורה כל שהיא

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
כן.
אבל 1 ל-1.
לא אלף לאחד.
חייל אח תמורת חייל לא איזה מפקד מחבלים או משהוא.
פעיל פשוט לא יותר.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני תומך ברעיון של הוצאת מחבלים להורג עד שלא נקבל את חיילינו חזרה

כי עם נשחרר 1000 מחבלים לחייל אחד,המחבלים ישר יבינו שזאת תקתיקה מוצלחת ויחטפו(או שלפחות ינסו לחטוף) עוד הרבה ותמיד נצתרך לוותר

אבל עם כבר לשחרר,מבתחינתי שישחררו את כל המחבלים,אבל אחרי שנקבל את חיילינו חזרה,נכנס בהם עם כל הכח שיש בצהל שאף אחד מהמשוחררים(ובכלל אף אחד) לא ישרוד אחרי זה

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
כן
מדינה לא מפקירה את החיילים שלה מאחור-כלל ראשון וחשוב!!

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
צריך לאמר להם שאם הם לא משחררים את גלעד שליט עד מחר למשל, אז אנו נרצח את כל האסירים שכלויים אצלנו.
ואז יופעל לחץ מצד המשפחות הערביות כלפי הרשות הפלסטינית לשחרר את גלעד שליט

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
כן
מדינה לא מפקירה את החיילים שלה מאחור-כלל ראשון וחשוב!!
אם לא שמת לב המדינה עושה את זה כל יום.
אז מה הקטע לשחרר מחבלים,צריך לחסל מחבלים ולא לשים אותם כלואים כי הם חיים על חשבון המיסים של אבא שלך ואמא שלך.
« עריכה אחרונה: ינואר 10, 2008, 02:22:21 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עם יחסלו את המחבלים
הם יחסלו את החטופים
ואז מה יצא לנו מזה?

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
עם יחסלו את המחבלים
הם יחסלו את החטופים
ואז מה יצא לנו מזה?
הרתעה לטווח ארוך, אבל כל בר דעת יודע שזה לא הצעד היחיד שצריך לעשות, אלא חלק מזערי ממכלול שלם של מהלכים להטלת טרור כנגד המפלצת האיסלמית במלחמת העולם השלישית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

לשחרר אותם רק עם כדור-בראש.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
תלוי כמה ואיזה

נגיד אני אומר

"חייל אחד בעד מחבל אחד"

נקודה לא יותר אפשר פחות אפשר גם להבא לכם איזה מחבל חתוך ואתתם תביאו לנו חייל

אבל מחבל אחד זה המקסימום

ומחבל ללא דם על הידיים(זה לא אומר שהוא חף מפשע אבל בשביל החייל)

חוץ מזה לאיים עליהם לא יעזור המחבלים כבר רוצים למות ולהגיע ל 72 הבתולות שלהם

ולמנהיגים הערביים לא אכפת בכלל מחיים של אחרים גם של ערבים מחבלים "הגיבורים שנלחמים לשחרור פלסטין"

אז כל עוד הם בכלא או מתים(בשני המקרים הם לא שימושיים יותר ל"לחימה בכובש הציוני")

אז תהרוג גם 100,000 מחבלים בכלא זה לא יזיז להם לעומת זאת אנו היהודים אנשים שאכפת להם מחיים

ואפילו הרב כהנא אמר "יהודי אחד חשוב יותר מכל הערבים ביחד בעולם"

אז לנו חייל חטוף אחד מאוד חשוב

ולערבים אפילו לא אכפת אחד מהשני כי הם זבלים הם מוסלמים!!!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92