שונות > מה שבראש

מה הנושא האהוב ביותר בבית הספר?

<< < (3/5) > >>

פּז:
הבחירה קשה, אך אני יכול להגיד מה המקצוע השנוא עליי- סיפרות.
המורה שלי הייתה כ"כ משעממת (כריזמה של דג?), שהשיעורים היו פשוט בלתי נסבלים.

אני מתלבט בין מחשבים למערכות גרפיות למתמטיקה.
אני אוהב דברים קונקרטיים, דברים שבהם אתה יכול לדעת מה בדיוק אתה יודע ומה לא.

תנ"ך גם היה שיעור נחמד, ותגידו מה שאתם רוצים על שיעורי תנ"ך בבית ספר חילוני, על עבודה זרה וסילופים, הדברים שלמדנו (גם על המיתולוגיות השונות) היו מעניינים.
קיבלתי בתנ"ך 97 סופי. ^-^

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 08, 2008, 20:45:23 ---ואנגלית (אני חצי אמריקאי ודובר אנגלית במבטא ניו-יורקי מלידה)

--- סוף ציטוט ---
נץ, בתור דובר אנגלית (גם, חצי אמריקאי) שיעורי אנגלית בשבילי היו סבל.
נאלצתי לבזבז את הזמן שלי על דברים מגוחכים, כי הרי משרד החינוך לא יסבול ייחוד ושוני.

אגב, גם משפחת אבי מניו-יורק, מברוקלין.

יהודי בלב ובנשמה:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 08, 2008, 20:45:23 ---אמנם סיימתי בגרויות וישיבה תיכונית לפני 4 שנים, אבל ה נושא חביב למדי שיש לי מה לומר בעניין.
הנושאים הכי אהובים עליי אז היו: הסטוריה (כמה לא מפתיע...) ואנגלית (אני חצי אמריקאי ודובר אנגלית במבטא ניו-יורקי מלידה)
בנוגע לתנ"ך בבתי ספר תיכוניים לא דתיים, לרוב מה שמלמדים שם זה תנ"ך בתור ספרות יפה, ו/או ביקורת המקרא שמבוסס על המחקר של יוליוס ולהאוזן.
בנוגע ללימודי הסטוריה, רובם המוחלט של המורים הם שיעמום טוטאלי, אפשר להסתדר בלעדיהם (כל מה שצריך זה לשנן את הספרים), כמות החומר ואיכות החומר הנלמד הם לעג לרש, שטבול עמוק בסילופים הסטוריים ופוליטיים.
בכלל אם שואלים אותי לגבי לימודיי בכלל ובתיכון בפרט, התשובה שלי היא משפטו המפורסם של מארק טווין: "לא נתתי ללימודים שלי להפריע להשכלה שלי".
והשיעור שהכי שיעמם אותי ולא עניין אותי, היה עברית/לשון (דקדוק).

--- סוף ציטוט ---

איפה למדת?

דור1992:
האמת שספורט זהו המקצוע האהוב עליי.

ובכלל אני די אוהב היסטוריה, כי אני יחסית טוב במקצוע הזה ובכלל לומדים על היהדות ועוד כל מיני נושאים שדי מעניינים אותי. ספרות אני משתעמם, לשון די קל עבורי האמת, אבל יש לי מורה מעצבנת לכן אני לא אוהד את המקצוע הזה. ערבית הקבצה א' אני לא טוב, אנגלית אני בסדר יחסית ל-5 יחידות לימוד.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: פּז על ינואר 08, 2008, 20:46:02 ---
נץ, בתור דובר אנגלית (גם, חצי אמריקאי) שיעורי אנגלית בשבילי היו סבל.
נאלצתי לבזבז את הזמן שלי על דברים מגוחכים, כי הרי משרד החינוך לא יסבול ייחוד ושוני.
אגב, גם משפחת אבי מניו-יורק, מברוקלין.

--- סוף ציטוט ---
אני למדתי בהקבצת דוברי אנגלית, ועשיתי את הבגרות בחמש יחידות בסוף כיתה י'.
הלימודים בקבוצה קטנה עם מורה שמביא חומרים על רמה, ולא לומדים את השטויות של הקומיסארט לחינוך מחדש, כך שכנראה יש אופציה אחרת, אבל אולי זה בגלל שלמדתי בישיבה תיכונית שזה מוסד חצי עצמאי.
משפחת אמי מקורה בברוקלין ניו-יורק.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יהודי בלב ובנשמה על ינואר 08, 2008, 22:07:01 ---איפה למדת?

--- סוף ציטוט ---
ישיבה תיכונית שעלבים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה