כתב נושא: ה"תרבות" הסינית  (נקרא 6453 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
ה"תרבות" הסינית
« ב- : ינואר 06, 2008, 08:10:14 »
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=506153&in_page_id=1811

ענף "ספורט" סיני ברברי שמעטים יודעים עליו --- השלכה לגוב אריות של עזים שנקרעות לגזרים.  "מצחיק" מאוד.

יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #1 ב- : ינואר 06, 2008, 08:13:52 »
השאלה היא כמה עוסקים ואוהבים תדבר הזה.
ובטח שזה עדיף אל התרבות של הממשלה שלנו שהיא משחקת במשחק שחרר את המחבל.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #2 ב- : ינואר 06, 2008, 08:36:09 »
חלילה מלהתחיל להחמיא לתרבויות זרות , אבל מבחינת הישגים טכנולוגים זה לא נכון לזלזל בעם הסיני , הם כן היו עם מתקדם מאוד בתקופה שרוב עמי העולם היו מהללים את הבורות.

אני מתכוון כמובן לתקופה של אחרי הגלות, כי אם הגלות לא הייתה עוצרת את ההתקדמות הטכנולוגית שלנו אני די בטוח שכבר היינו עולים על איך להשתמש בחשמל כבר במאות הראשונות לספירתם (לדוגמא , חז"ל כבר ידעו איך ללכוד ברקים בתקופת המשנה ,ידע על חשמל כבר היה לנו , איך לנצל אותו זה עדיין לא פיתחנו  בתקופה ההיא )

אבל ברמה הטכנית , בתקופת הגלות

לסינים היה כמה הישגים טכנולוגיים מרשימים, הם הצליחו לייצר מתכות כל כך מורכבות שעד היום לא מצליחים לפענח איך הם בדיוק הצליחו לעשות את זה

לדוגמא , נמצאו חרבות עתיקות , שעדיין מבריקות כאילו נוצרו אתמול , בנות אלפי שנים , וזה מכיוון שהם ציפו אותם בכרום

הם הצליחו בתקופת ימי הביניים, כשבאירופה הנוצרים בקושי למדו איך לשלוט על אש ,להמציא טילים ורקטות ודלק, חומר נפץ וכו'

אני לא אגיד שהם המציאו את הכתב או את הדפים , אבל הדפים המודרנים זה עיקרון פיתוח שלהם (הפיכת עץ לנייר )

הם הצליחו להמציא להביורים שעובדים בעזרת בוכנות בזמן שבשאר העולם רוב הגוים בכלל לא הבינו מזה מכניקה (וזה בעיקר תודות לנצרות שהיללה בורות , כי מאות שנים לפני זה רוב העמים כן הבינו את זה )

מה כן , משום מה מדענים סוברים שהם המציאו את הבליסטראות , וההסכמה בשתיקה של יהודים לדבר הזה זה עוול להישגים הטכנולוגים שלנו , כי לא הם ולא הערבים המציאו את זה , אלא אנחנו

עוזיהו המלך עליו השלום המציא את הבליסטראות , כנשק הגנתי שהוצב על חומות ומגדלים (הדבר מפורט בדברי הימים בפרק שמדבר על מפעליו הצבאיים ואחרים )

בעניין התמונה, האמת , זה נראה כמו גן חיות לא ? יש גדר מאחורה

זה ידוע שיש בחלק מהמדינות האסיאתיות קרבות חיות כמו קוריאה , זה לאו דווקא קטע אסיאתי , כי למרות שאני מגנה את זה , טכנית,זה באמת מעניין מה מנצח מה , אריה או דוב, נמר או אריה , וכו', לא ?
פשוט באסיה יש ממשלות שמוכנות להתיר קרבות כאלה ...ובמערב לא (שם הם מעדיפים אגרוף)

חוץ מההישגים הטכנולוגים שלהם זה עם די מגעיל תאכלס , אין שיקוץ שהם לא אוכלים , יש מינים שהמדע לא מודע להם, ולהם יש תבשילים על איך לבשל אותם  LOL.

למשל מצאו כמה מינים חדשים על דוכני שווקים רגילים לחלוטין בסין (בשיא הרצינות) ,אפילו מצאו חיות שחשבו שנכחדו כבר(זאת אומרת מצאו מאובנים שלהם וקיטלגו אותם כחיות עתיקות ופתאום מצאו אותם בשוק סיני) זה די מצחיק האמת , אפשר לעקוב על זה בחדשות של נשיונל ג'אוגרפיק
« עריכה אחרונה: ינואר 06, 2008, 08:51:21 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #3 ב- : ינואר 06, 2008, 09:51:14 »
יצורים אכזריים, הם גם תומכים באיראן חולי הנפש האלו  >:(

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #4 ב- : ינואר 07, 2008, 23:28:29 »
יש שיאמרו שמשיחת מזבח בדם קורבן מזכיר טקסים פגאנים או טקסים חולניים של כת השטן.. ו?

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #5 ב- : ינואר 07, 2008, 23:48:29 »
יש שיאמרו שמשיחת מזבח בדם קורבן מזכיר טקסים פגאנים או טקסים חולניים של כת השטן.. ו?

הו-הו

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #6 ב- : ינואר 08, 2008, 04:53:23 »
הנקודה היא לא הרג בהמות אלא הצורה שבה הן נהרגות.  בעוד שביהדות שחיטה חייבת להיות כשרה והומאנית במטרה למנוע מהבהמה סבל ויסורים, הברברים מלוכסני העיניים נהנים מצפיה באכזריות ומיתה ביסורים של בהמה.  אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב תגובות כאלו שחושפות את בורותך התהומית.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #7 ב- : ינואר 08, 2008, 08:21:39 »
סינים הם אחלה אנשים
זה שיש להם תרבות כזאתי וכזאתי עם חיות זה לא בעיה שלי

אני יודע שהם העם הכי פחות אנטישמי בהיסטוריה

לעומת האירופאיים והערבים

הם גם החביאו הרבה יהודים במלחמת העולם השניה (כולל את אבא של אולמרט ;D אבל הם לא ידעו איזה בן אהבל יצא לו)

והעם עצמו לא אוהב את הממשלה שם למה לעם יש ברירה?

זאת ממשלה קומוניסטית ראינו מה קרה לסטודנטים הסינים שרצו דמוקרטיה בשנת 1989 צבא ה"שחרור" העממי(PLA-PEOPLE'S LIBERATION ARMY)נכנס עם קלצ'ניקובים ורכבים משוריינים לכיכר וטבח בכל סטודנט מפגין שיכל

הממשלה-קומוניסטים מנובלים

העם-אנשים דווקא טובים

My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #8 ב- : ינואר 08, 2008, 08:23:02 »
יצורים אכזריים, הם גם תומכים באיראן חולי הנפש האלו  >:(
זאת הממשלה המגעילה שלה קומוניסטים מסריחים!!!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #9 ב- : ינואר 08, 2008, 16:37:48 »
הנקודה היא לא הרג בהמות אלא הצורה שבה הן נהרגות.  בעוד שביהדות שחיטה חייבת להיות כשרה והומאנית במטרה למנוע מהבהמה סבל ויסורים, הברברים מלוכסני העיניים נהנים מצפיה באכזריות ומיתה ביסורים של בהמה.  אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב תגובות כאלו שחושפות את בורותך התהומית.

לא לזה הוא התכוון

Aaron

• אורח
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #10 ב- : ינואר 08, 2008, 17:44:19 »
זה רעיון טוב לזרוק ככה מחבל מוסלמי במקום עז מסכן.
הייתי רוצה לזרוק ככה את אבו-מאזן.
« עריכה אחרונה: ינואר 08, 2008, 17:46:10 על ידי אהרֹן »

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #11 ב- : ינואר 08, 2008, 17:52:20 »
זה רעיון טוב לזרוק ככה מחבל מוסלמי במקום עז מסכן.
הייתי רוצה לזרוק ככה את אבו-מאזן.
נראה לי אני יעשה תמונה של זה בפוטושופ אם אני יצליח
תנסנה גם אתה אהרון וכל אחד שמבין בפוטושופ
זה יהיה קורע אם תיהיה תמונה של ערבוש במקום העז המסכנה

Aaron

• אורח
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #12 ב- : ינואר 08, 2008, 17:53:15 »
נראה לי אני יעשה תמונה של זה בפוטושופ אם אני יצליח
תנסנה גם אתה אהרון וכל אחד שמבין בפוטושופ
זה יהיה קורע אם תיהיה תמונה של ערבוש במקום העז המסכנה
רעיון טוב חחח ננסה..

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #13 ב- : ינואר 08, 2008, 18:09:40 »

מזל שאתה לא במקומי...
מה הקשר?!
יש צמחונים שלהם נראה יותר נורמלי שעז נטרפת ע"י להקה של אריות מאשר שבני אדם שוחטים אותם (בעדינות או באגרסיה זאת עדיין שחיטה וחריצת דין מוות על החיה) ומריחה שלה על גבי מזבחות.

Aaron

• אורח
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #14 ב- : ינואר 08, 2008, 18:14:15 »

;D
« עריכה אחרונה: ינואר 08, 2008, 18:14:45 על ידי אהרֹן »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #15 ב- : ינואר 08, 2008, 19:33:19 »
 O0
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

Aaron

• אורח
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #16 ב- : ינואר 08, 2008, 19:39:28 »
אבל חבל על האריות שיקבלו קילקול קיבה מאבו מאזן.

מלחמת שוורים בספרד זה יותר אכזרי. זורקים על השור כידונים עד שהוא מת לאט לאט.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #17 ב- : ינואר 08, 2008, 20:38:00 »
 :)

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #18 ב- : ינואר 08, 2008, 23:34:03 »
someone - מה דומה בכלל במשיחת דם על המזבח , שהפואנטה שלו היא הקרבת נפש הבהמה על המזבח

לבין טכסים פגאנים ? ... בכלל , אצל הפגאנים רוב הזמן הם היו שותים את הדם !

אתה רוצה שאני אתחיל לתאר לך בפורטרט את ההבדלים בין הקרבות קורבנות בבית המקדש לבין כל הדברים המטורפים שה"פגאנים" היו עושים (הקזת דם שלהם עצמם על המזבח , מהבנה טיפשית שזה כביכול "מחדש " את העולם בתרבות של המאיה , אכילה על הדם (איפה שיוצא) בתרבויות המזרח תיכוניות , שתיית דם ועוד דברים מגעילים )

להבדיל מהיהדות , שבא דווקא הכל בא לסימול דברים, ההקרבה של הבהמות היה לכפר על עוונות , דם החיה הוא נפשה ,ולכן נזרק על המזבח , כל ה"שומן" של הבהמה בדרך כלל הועלה על המזבח ,לסמל את הקרבת האנוכיות וה"יש" וכו' , בקיצור , זה ההשואה הכי לא נכונה שאפשר להשוות

הדבר דומה לזה
מישהו שלא יודע מזה יהדות ומזה איסלאם מסתכל ורואה יהודי מתפלל עמידת שמונה עשרה , וערבי מתפלל עם ההשתחות שלהם , ויחשוב שבגלל ששניהם "מתכופפים" בצורות שונות, שניהם עושים את אותה עבודה

זה שהגוים היו מקריבים קרבנות , זה בכלל לא דומה להקרבת קורבנות שאנחנו היינו עושים, כל הרעיון שונה וכל הקונספט שונה .

---------------

איתן - כתבת " הברברים מלוכסני העיניים "

זה לא יפה . חח אין לי מילים אחרות לזה . אני לא הולך "לריב" איתך על זה או משהו חלילה , אבל תאר לעצמך שגוי סיני ששומר שבע מצוות בני נח או סיני שהתגייר היה רואה את זה ותחשוב אם זה ראוי .

אין עם לא ברברי  , הדרך להיות לא ברברי זה על ידי שיעבוד הבהמיות (קבלת עול מלכות שמים)

ובכל אופן ,אמנם אני לא בעד להכניס חיות לכלובים שילחמו , כמו שעשו הרומאים, או בצפון קוריאה כמדומני בימנו , אבל ללא ספק , אם זה היה מצולם בטבע , בהחלט אשמח שזה יהיה "מתועד" , ואפילו ברמת העיקרון , זה כן מעניין מי מנצח , דוב או אריה, טיגריס או אריה , וכו' , מה לעשות , זה מעניין ...
אני בעד שיזרקו את הגוים שעשו את זה יחד עם החיות לכלובים כן ? , אבל מבחינה טכנית, זה כן מעניין ...

------------------
אלון - אל תהיה כזה בטוח , אני מכיר לא מעט מקרים שבהם הסינים דווקא לא היו כאלה חביבים ליהודים .
למשל , אחת מהסיבות שבני מנשה (אם אתה מכיר את הסיפור , בקיצור : כמה מאות אלפי אנשים מהודו שמאד דוגלים במוצא היהודי שלהם) שכחו את המסורת שלהם, היה בגלל רדיפות באיזור סין .

----------

בקשר לתמונה - שוב - זה בסך הכל נראה לי גן חיות , מה יעשו , ירעיבו אותם ? גם אריות צריכים לאכול לא?

אז בסדר הוא לא הרג תעז , מה לעשות. אבל בתאכלס ... הם אוכלים דיוננים חיים בעצמם, למה לצפות מהם ליותר מדי
« עריכה אחרונה: ינואר 08, 2008, 23:34:50 על ידי hebraic »

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #19 ב- : ינואר 09, 2008, 00:44:16 »
someone - מה דומה בכלל במשיחת דם על המזבח , שהפואנטה שלו היא הקרבת נפש הבהמה על המזבח

לבין טכסים פגאנים ? ... בכלל , אצל הפגאנים רוב הזמן הם היו שותים את הדם !

אתה רוצה שאני אתחיל לתאר לך בפורטרט את ההבדלים בין הקרבות קורבנות בבית המקדש לבין כל הדברים המטורפים שה"פגאנים" היו עושים (הקזת דם שלהם עצמם על המזבח , מהבנה טיפשית שזה כביכול "מחדש " את העולם בתרבות של המאיה , אכילה על הדם (איפה שיוצא) בתרבויות המזרח תיכוניות , שתיית דם ועוד דברים מגעילים )

להבדיל מהיהדות , שבא דווקא הכל בא לסימול דברים, ההקרבה של הבהמות היה לכפר על עוונות , דם החיה הוא נפשה ,ולכן נזרק על המזבח , כל ה"שומן" של הבהמה בדרך כלל הועלה על המזבח ,לסמל את הקרבת האנוכיות וה"יש" וכו' , בקיצור , זה ההשואה הכי לא נכונה שאפשר להשוות

הדבר דומה לזה
מישהו שלא יודע מזה יהדות ומזה איסלאם מסתכל ורואה יהודי מתפלל עמידת שמונה עשרה , וערבי מתפלל עם ההשתחות שלהם , ויחשוב שבגלל ששניהם "מתכופפים" בצורות שונות, שניהם עושים את אותה עבודה

זה שהגוים היו מקריבים קרבנות , זה בכלל לא דומה להקרבת קורבנות שאנחנו היינו עושים, כל הרעיון שונה וכל הקונספט שונה .

אין לי בעיה עם הוכחות על כך שבפרטים הטקסים הפגאנים היו שונים משלנו, אבל כאן וכאן יש משחקים עם דם... ולאדם שמסתכל על התמונה פשוט יכול להגיד שזה טקס ברברי עם דם... כוונות לא מעבירים בתמונה ויש אנשים שלדעתם האקט לא מצדיק את הכוונות... כל תרבות חושבת שהמשחקי דם שלה הכי נעלים, מוסרים עם הכוונות הכי טובות, מה הנקודה פה בדיוק? לך תוכיח לסיני שהמסר הפואטי שלך בהקרבת שומן כבש יותר טוב ונעלה ממה שהוא עושה בתמונה, ולפרוטוקל, אין לי מושג מה הוא עושה בתמונה ולמה הוא עושה את זה.. לא שזה משנה לדיון העקרוני.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #20 ב- : ינואר 09, 2008, 01:42:50 »
ציטוט
איתן - כתבת " הברברים מלוכסני העיניים "
אני לא אמרתי את זה ולא נתתי את תגובתי לכל אורך הדיון. ::)
מה לי ולברברים,אני כולי יהודי קטן וחמוד

« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2008, 01:57:01 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #21 ב- : ינואר 09, 2008, 09:23:15 »
אה אוקיי , מחילה ,יש לכם את אותה תמונה(ואותו צבע !)

התכוונתי ככל הנראה לדוקא כך (אלא אם יש עוד מישהו אם אותו תמונה ואותו צבע!) חחחחח
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2008, 09:27:25 על ידי hebraic »

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ה"תרבות" הסינית
« להגיב #22 ב- : ינואר 09, 2008, 16:16:18 »
אולי הסינים בזמנו גילו יחס אוהד ליהודים, אבל כיום הם תומכים באויבינו הגרועים ביותר.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן