כתב נושא: פראייר מי שמתגייס לצבא הגירוש. נקודה.  (נקרא 7009 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לוחם גבעתי הואשם ב"התעללות" ב"פלסטיני"

למעלה מחודש לקח למפקדים בגבעתי ולחוקרי מצ"ח לגלות אילו חיילים פגעו בפלסטיני שהיה אזוק ועם כיסוי עיניים, פרשה שנחשפה ב-ynet. נגד אחד החיילים הוגש כתב אישום על התעללות בנסיבות מחמירות ונגד אחר יוגש כתב אישום בקרוב

חנן גרינברג   פורסם:  02.01.08, 22:40 

קשר השתיקה נשבר: לוחם בחטיבת גבעתי הואשם היום (ד') בעבירה של התעללות בנסיבות מחמירות בפלסטיני שעליו השגיח בחטיבת שומרון. מכתב האישום עולה כי החייל גרם לפציעתו של הפלסטיני שהיה אזוק ועם כיסוי עיניים. מדובר בכתב אישום ראשון בפרשה שנחשפה ב-ynet. כמו כן צפויה התביעה להגיש מחר כתב אישום דומה נגד חייל נוסף שהיה באירוע.

למעלה מחודש ימים לקח למפקדים בחטיבת גבעתי ולחוקרי מצ"ח לגלות מי היו שני החיילים שפגעו בפלסטיני, זמן קצר לאחר שנעצר בחשד לפעילות טרור.

מדובר באירוע שבו היו מעורבים למעלה מעשרה חיילים, שהשגיחו על הפלסטינים העצורים בזמן שהיו בחקירה. בשלב מסויים התלונן אחד מהם כי ספג חבלה בראשו, אולם מכיוון שהיה עם כיסוי עיניים הוא לא ידע מי מהחיילים תקף אותו.

החיילים עצמם סירבו לגלות מי מחבריהם ביצע את המעשה ורק לפני כשבועיים, כאשר החקירה הגיעה לשלבים מתקדמים, נעצרו מספר חיילים וכנגד אחד מהם הוגש כתב אישום. לפי כתב האישום, קודם לאירוע שוחח החייל עם חבריו עד כמה המצב במדינה קשה בגלל הערבים והם נאלצים לבצע משימות רבות, "ולא רואים את הבית".

תוך כדי השיחה, כך על פי כתב האישום, התעצבן החייל על הפלסטיני שהיה אזוק בידיו. הפלסטיני שישב באותה עת על הרצפה נפל קדימה וכך נחבל. לאחר מכן שמע קולות צחוק של חיילים.

למרות שמדובר בפציעה שטחית בלבד, התייחסו לאירוע בפרקליטות הצבאית בחומרה והגישו נגד החייל כתב אישום בעבירה של התעללות בנסיבות מחמירות, שהעונש המירבי עליה הוא שלוש שנות מאסר בפועל. מחר יוקרא בבית הדין הצבאי של פיקוד הדרום כתב אישום נוסף בפרשה כנגד חברו של הנאשם הנוכחי וגם הוא צפוי להיות מואשם בעבירה זהה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3489719,00.html

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פראייר מי שמתגייס לצבא הגירוש. נקודה.
« להגיב #1 ב- : ינואר 03, 2008, 01:07:26 »
'האלקשי', אתה מבין? פעם עוד חשבתי לתרום את עצמי למען המדינה...והיום? שאני יילך לגרש יהודים? שאי ילך לשרת בצבא שבו אתה מגיע למצב של היתקלות וקופצת לך לראש המחשבה שאולי אם תירה אז אתה יכול להיות מואשם ברצח. שאני אסכן את חיי ואת חיי משפחתי בשביל שבתקשורת יחרצו גורלי? שאני אסכן את חיי ואת חיי משפחתי בשביל שאם יהיה מצב לא ברור יעדיפו להאמין לערבי ולא לחייל צה"ל?

חרטא, אני לא מתכוון לשרת את המדינה. אני אשרת אך ורק בצבא ה'!

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 03, 2008, 07:36:14 »
הנה עוד פעם אתה
לא נמאס לך?
אל תתגייס לך תעשה שירות לאומי אף אחד לא צריך ת'טובות שלך

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : ינואר 03, 2008, 08:49:23 »
הנה עוד פעם אתה
לא נמאס לך?
אל תתגייס לך תעשה שירות לאומי אף אחד לא צריך ת'טובות שלך

הנה עוד דברן גדול שיעשה "תשע-אפס-ארבע" בקריה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #4 ב- : ינואר 03, 2008, 12:58:16 »
נכון, גם צה"ל הושפע מהשחיתות של הממשלה... >:(

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 03, 2008, 15:37:57 »
למרות שאני לא מסכים עם צה"ל אני עדין אתגייס, היום היה לי צו ראשון ואמרתי רק קרבי.
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #6 ב- : ינואר 03, 2008, 15:57:53 »
אז אני הולך להיות פראייר.
 :)
בהצלחה לי ולכול הפראיירים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק שיראז

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 03, 2008, 18:57:47 »
כשאני גוייסתי לצה"ל וזה היה ליפני 6וחצי שנים היו אומרים ש1מיתוך 8 לא עושה צבא
כיום המצב השתפר עוד יותר כיום 1מיתוך 4 לא עושה צבא וזה רק יילך וישתפר עד שיצטרכו
להביא פועלים זרים שיעשו צבא.

אני שירתתי בכלא צבאי בתור אסיר במשך 56 יום ואז חזרתי לאזרחות,איני מצטער אפילו לא לרגע
היה לי בראש לעשות כסף ולהנות מהחיים וזה מה שעשיתי ואינני מתחרט על כך.
כיום מי שעושה בעיניי צבא הוא פראייר,מי שעושה צבא לממשלה הזאת שלא שמה עלייכם ושממש לא תומכת בכם כמו בעבר{ליפני 20 שנה}
''וחטאת אימו אל תמח"    
   ~ONLY GOD CAN JUDGE ME~

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 03, 2008, 19:48:11 »
הנה עוד דברן גדול שיעשה "תשע-אפס-ארבע" בקריה.

עכשיו דבר עברית, מה זה אומר "תשע-אפס-ארבע"?

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק beitar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 03, 2008, 20:28:18 »
כשאני גוייסתי לצה"ל וזה היה ליפני 6וחצי שנים היו אומרים ש1מיתוך 8 לא עושה צבא
כיום המצב השתפר עוד יותר כיום 1מיתוך 4 לא עושה צבא וזה רק יילך וישתפר עד שיצטרכו
להביא פועלים זרים שיעשו צבא.

אני שירתתי בכלא צבאי בתור אסיר במשך 56 יום ואז חזרתי לאזרחות,איני מצטער אפילו לא לרגע
היה לי בראש לעשות כסף ולהנות מהחיים וזה מה שעשיתי ואינני מתחרט על כך.
כיום מי שעושה בעיניי צבא הוא פראייר,מי שעושה צבא לממשלה הזאת שלא שמה עלייכם ושממש לא תומכת בכם כמו בעבר{ליפני 20 שנה}

אחי מזה התירוץ הזה הכי קל להאשים אחרים אבל אתה מוותר על הצבא בשביל כסף????? לאן העגנו
יותר משאני שונא ערבים אני אוהב את ישראל

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 03, 2008, 20:47:09 »
לרגע קראתי את זה בתור "צבא הכיבוש"  :???:

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : ינואר 03, 2008, 20:49:00 »
בס"ד

השמאל סירס לנו את צה"ל.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 03, 2008, 20:54:54 »
אז קדימה, שאף אחד לא יתגייס לצבא. זה בטוח יעזור.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 03, 2008, 21:06:18 »
האמת אנחנו פורום של  פראיירים.
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=10985.0

Aaron

• אורח
« להגיב #14 ב- : ינואר 03, 2008, 21:46:56 »
אני לא מתכוון לגרש יהודים, אז למה זה נחשב שאני מצטרף לצבא הגירוש? זה צבא, ואין לנו תחליף אחר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : ינואר 03, 2008, 22:06:42 »
עכשיו דבר עברית, מה זה אומר "תשע-אפס-ארבע"?
תשע-אפס-ארבע זה סלנג צבאי, על ג'ובניקים שעושים יומיות בבסיסים פתוחים כמו בקריה למשל, הרעיון במספרים הללו, זה שהם באים בתשע בבוקר, עושים אפס כל היום וחוזרים הבייתה בארבע בצהריים, הבנת?

אה כן, והם כל היום מתלוננים על אלו שלא עושים צבא, ומייללים על כמה שהם "טוחנים" , איזה צביעות! :idiot2: :idiot2: :idiot2:
« עריכה אחרונה: ינואר 03, 2008, 22:07:54 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 03, 2008, 22:20:56 »
תשע-אפס-ארבע זה סלנג צבאי, על ג'ובניקים שעושים יומיות בבסיסים פתוחים כמו בקריה למשל, הרעיון במספרים הללו, זה שהם באים בתשע בבוקר, עושים אפס כל היום וחוזרים הבייתה בארבע בצהריים, הבנת?

אה כן, והם כל היום מתלוננים על אלו שלא עושים צבא, ומייללים על כמה שהם "טוחנים" , איזה צביעות! :idiot2: :idiot2: :idiot2:

חחחח נחמד למדתי משהוא חדש.
למרות שאני מזלזל בגWבניקים בלי ג'ובניקים אין צבא.
במיוחד ג'ובניקים במקומות כמו החיל החימוש לוגיסטיקה וכול זה.נו טוב זו רק בדיחה.
נץ אם זה לא סוד צבאי מדרגה ראשונה תוכל לשתף אותנו היכן שיררתה?
ללא קשר לנושא ראיתי תסרט הגל שעסיתה לו פירסומת קטנה  במיקרה בפורום.
סרט נחמד : D
עכשיו אני מנסה להסיג תספר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : ינואר 05, 2008, 19:00:18 »
חחחח נחמד למדתי משהוא חדש.
למרות שאני מזלזל בגWבניקים בלי ג'ובניקים אין צבא.
במיוחד ג'ובניקים במקומות כמו החיל החימוש לוגיסטיקה וכול זה.נו טוב זו רק בדיחה.
נץ אם זה לא סוד צבאי מדרגה ראשונה תוכל לשתף אותנו היכן שיררתה?
ללא קשר לנושא ראיתי תסרט הגל שעסיתה לו פירסומת קטנה  במיקרה בפורום.
סרט נחמד : D
עכשיו אני מנסה להסיג תספר.
כפי שכבר אמרתי לא פעם ולא פעמים בפורום, שירתתי בתור מש"ק מודיעין בחיל השריון בגדוד ההכשרה 198 בחטיבה 460 בבסיס ההכשרה שיזפון, ויצאתי חמשושים למי שמבין.
שבת סגרתי אחת למחזור בתור מאזין בחמ"ל הגדודי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ינואר 09, 2008, 23:55:26 »
4 חודשי מאסר לחייל ש"התעלל" בעציר פלסטיני

בית הדין הצבאי גזר ארבעה וחצי חודשי מאסר על לוחם חטיבת גבעתי שהורשע בהתעללות בעציר פלסטיני. השופטים קבעו כי הנאשם הכתים את שם צה"ל ומדינת ישראל. החייל המתעלל: "הלוואי שיכולתי להחזיר את הגלגל לאחור". הפרשה נחשפה ב-ynet

חנן גרינברג   פורסם:  09.01.08, 21:26 

"הנאשם הפר באופן בוטה את חובותיו כאדם, כאזרח המדינה וכחייל", כך כתבו שופטי בית הדין הצבאי של פיקוד הדרום, לאחר שגזרו היום (ד') ארבעה וחצי חודשי מאסר על לוחם חטיבת גבעתי שהורשע בהתעללות בעציר פלסטיני בנובמבר האחרון. זהו גזר הדין ראשון מתוך שניים בפרשה שנחשפה לראשונה ב-ynet.

"בעוד אדם נתון למשמרתו כפות ומכוסה עיניים, נהג כלפיו הנאשם באופן מכוער והוביל אותו לפגיעה בעמוד ברזל ולפציעה בפניו. התנכלות לאדם חסר ישע מטילה קלון על האיש ומכתימה את שם צה"ל ומדינת ישראל", כתבו השופטים.

המקרה אירע לאחר שהפלסטיני בהא אבו-עמשה נעצר על ידי כוח מיחידת דובדבן בשכם. במסגרת חקירתו הראשונית על ידי שירות הביטחון הכללי נותרו מספר חיילי גדוד צבר של חטיבת גבעתי להשגיח עליו ועל חבריו. בשלב מסויים נחבל הפלסטיני ומאז שמרו החיילים על קשר שתיקה ולא חשפו מי מביניהם גרם לפציעתו. יותר מחודש חלף עד שהצליחו חוקרי מצ"ח לאתר את החיילים החשודים שפגעו בו.

כאמור, בתום מספר שבועות נעצרו שני חשודים והוגשו נגדם כתבי אישום בבית הדין הצבאי של פיקוד דרום. מהעדויות עולה כי הנאשם הוליך את הפלסטיני במהירות הולכת וגוברת, תוך שהוא לועג לו ביחד עם חיילים אחרים. הנאשם המשיך לעשות זאת עד שנתקע אבו עמשה עם ראשו בעמוד ברזל, וכתוצאה מכך נפגע במצחו ובשפתיו.

גם לאחר המעשה ניסה החייל להתחמק מאחריות ואמר לחבריו כי יספר שהפלסטיני ניסה להתחמק ו"נכנס בעמוד". מאוחר יותר, הוא ניסה לבקש מחבר אחר לספר גירסה מסויימת לחוקרים כדי שלא יידעו שהוא זה שביצע את המעשה.

לדברי התובע, האלימות בוצעה כלפי אדם חסר ישע. "מעשי הנאשם מטילים עליו קלון, על יחידתו, על הצבא כולו ועל המדינה. המעשים פוגעים אף בחזית הלחימה התודעתית, שבה מתמודדים צה"ל והמדינה". מנגד, טען הסנגור כי מדובר באירוע קצר ולא מתוכנן, וכי הנאשם הוא חייל שנאבק להעלות את הפרופיל הרפואי שלו כדי להתגייס לשירות קרבי ואף זכה לשבחים ממפקדיו.

החייל עצמו הביע בפני הרכב השופטים ברשות נשיא בית הדין, אלוף-משנה ניר אבירם, את צערו על המעשה וציין כי הלוואי ויכול היה "להחזיר את הגלגל אחורנית". עם זאת, השופטים לא חסכו ממנו ביקורת וקבעו כי האווירה שבה הורשע מהווה כשלון חמור.

"זוהי התעללות מכוערת לשמה, אלימות אשר לוותה בדברי לעג כלפי האדם הנתון למשמורת... אל להם, לנאשם ולחיילים אחרים, להתעמר ולהתעלל בכאלה שניתנים בידם למשמורת. למעשיו נלווים, מעבר לפגיעה במתלונן, גם פגיעה במוסר הלחימה של חיילי צה"ל בשטחי יהודה ושומרון ונזק תדמיתי לצה"ל ולמדינת ישראל".

השופטים ציינו כי בגזר הדין התחשבו בנסיבותיו האישיות של החייל וגם בחרטה שהביע. לכן, קבעו השופטים כי החייל ירצה ארבעה וחצי חודשי מאסר בפועל, וכן תקופת מאסר דומה על תנאי. עוד קבעו כי בשל הכשלון והקלון שנלווה למעשיו יורד מדרגת רב-טוראי לדרגת טוראי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492481,00.html

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : ינואר 16, 2008, 17:33:22 »
שוטר מג"ב פלט כדור - והורשע בהריגת פלסטיני

באוקטובר 2006 עצרו שוטרי מג"ב שלושה פלסטינים ביפו. הם הכו אותם באמצעות אלות, ואחד השוטרים כיוון לעברם רובה טעון. אלא שאז נפלט כדור, שגרם למותו של אחד הפלסטינים. בהחלטה תקדימית קבע בית המשפט שהשוטר פעל באופן מסוכן - ויש להרשיעו בהריגה

ורד לוביץ'   פורסם:  16.01.08, 16:43 

בית משפט המחוזי בתל אביב הרשיע היום (ד') בהריגה שוטר מג"ב לשעבר שגרם למותו של פלסטיני, שוהה בלתי חוקי (שב"ח), לאחר שפלט כדור מרובה טעון שכיוון לעברו. השוטר לשעבר, תומר אברהם, הורשע גם בתקיפה הגורמת חבלה של ממש בפלסטיני נוסף.

המקרה אירע באוקטובר 2006, כאשר אברהם יצא עם שני שוטרים נוספים לאתר שבחי"ם ביפו. הם איתרו שלושה פלסטינים באתר בנייה ועיכבו אותם לחקירה בחדר צדדי - שם הכו אותם באמצעות אלות והושיבו אותם עם הגב לקיר. אברהם, שהוצב לשמור על המעוכבים, דרך את נשקו וכיוון אותו לעבר אחד השבחי"ם, איעד אבו לעיה. תוך כדי הפעולה נפלט כדור, שפגע בצווארו של לעיה והרגו.

זירת הירי ביפו (צילום: עופר עמרם)

השופט ד"ר עודד מודריק קבע היום כי למרות שמדובר בפליטת כדור ולא בירי מכוון, הרי שמדובר בכיוון נשק טעון מבלי לבדוק אם הוא דרוך או נצור - דבר המהווה נטילת סיכון בלתי סביר, ולא מעשה של רשלנות. השופט גם התייחס לכך שלפני הירי תקף אברהם באלימות רבה את הפלסטינים העצורים.

במהלך המשפט טען עורך דינו של אברהם כי לא מדובר בהריגה שכן לא היתה מחשבה פלילית, אך השופט דחה טענה  מודעה   

זו וקבע כשאברהם חייב היה להיות מודע לסכנה - ולכן אף הרשיע אותו.

פרקליט המחלקה לחקירות שוטרים עו"ד משה סעדה, שייצג את התביעה, אמר לאחר ההרשעה: "זהו עוד אחד מאותם מקרים המהווים תמרורי אזהרה שראוי שיבהירו כי השימוש בנשק, גם על ידי כוחות הביטחון, ראוי לו שייעשה במידה הנדרשת בלבד. כאשר יתגלו מקרים שבהם תהיה חריגה מנוהלי השימוש בנשק, ובפרט כאשר ייפגעו מכך אנשים, מח"ש תתייחס לכך בחומרה המתבקשת".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495121,00.html

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : פברואר 19, 2008, 18:54:50 »
שלושה חודשי מאסר לחייל שהכה פלסטיני כפות

שלושה חודשי מאסר בפועל נגזרו על לוחם בחטיבת גבעתי שבעט בעצור פלסטיני לפני כחודשיים בחטיבת שומרון. כפי שנחשף לראשונה ב-ynet, הפלסטיני היה כפות ועיניו היו מכוסות.

השופטים התחשבו בחייל משום שמדובר באב לשני ילדים, שהתגייס ליחידה לוחמת למרות מצבו המשפחתי והכלכלי הקשה.

(חנן גרינברג)

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3508856_184,00.html

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : פברואר 19, 2008, 19:08:17 »
עוד הפעם זה בא...
סליחה על ההודעה היא תיהיה בוטה קצת

בזמן שיש חבר'ה שנלחמים עכשיו בעזה ונהרגים,ושאר החיילים הלא קרביים שחלק מהם גם משקיעים המון עבודה אבל לא נלחמים(תומכי לחימה)
יושבים פה כמה פלצנים ומתלוננים "פרייר מי שמתגייס"
באמת זה מעצבן

השמאלנים והפציפיסטים לא יתגייסו כי צהל זה "צבא הכיבוש"
הימנים לא יתגייסו כי צהל זה "צבא הגירוש"
(מזכיר לי את הנושא שפתחתי על הנאצים חחחח)

אני אישית מתגייס עוד שנה כתכנאי מטוסים דרג א'(חימוש וכאלה...)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #22 ב- : פברואר 19, 2008, 20:48:29 »
בס''ד

השרות האמיתי למען העם היהודי היושב בארץ-הקודש ולמען שלמותה ,ועידוד הגירת האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה , הוא הצטרפות ל ''נוער-הגבעות'' עם ידידנו נועם פדרמן הי''ו !!!--מי שרוצה באמת לתרום למען העם היהודי וארץ-הקודש ,מחזק את כוח הימין-האמיתי ומחזק אותו בצורה כזו שיוכל להשפיע בצורה מעשית ופוליטית , רק כך תוכלו להיות לוחמים יהודים אמיתיים !!--ולא במסגרת צבא הגירוש וממשלת מצעדי התועבה והזימה ר''ל !!!!--הערב-רב השולט ב '' מדינה '' מטיף לשמד ,ומשתמש לצורך זה באמצעי התשקורת ,ו '' מערכת-החינוך וההשכלה הגבוהה'' --יחד נוכל לשנות זאת !!!--יחד נבנה מדינה יהודית אמיתית על חורבות שלטון הערב-רב !!-ונזכה בביאת גואל-צדק בב''א . :tickedoff:
                                                                                               הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #23 ב- : פברואר 19, 2008, 21:57:22 »
בס"ד

מה גם שצה"ל מעדיף לסכן את חיילינו מאשר שאויב ערבי נאצי שהשמאל מכנה:"חף-מפשע" יפגע...
הרב זלמן מלמד שליט"א אמר שצריך להתגייס לצה"ל כדי להגן על הארץ.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!