חדשות ודיונים > דיון כללי
חיים בן פסח מומחה לתזונה ולאוכל בריא.
liorso:
--- ציטוט של: zipora על ינואר 17, 2007, 17:02:54 ---אני מסכימה לדעתך בקשר לחיים שהוא איש אשכולות, אגב למה כתבת בלשון נקבה ?
כאשה לא דתיה אבל אוהבת את הארץ וחושבת שתנועת העבודה פשטה את הרגל מאותו רגע שהפסיקו לראות בישוב הארץ כדבר החשוב ביותר, קל לי להזדהות עם דעותיך.
--- סוף ציטוט ---
מפלגת העבודה פשטה רגל לפני שהיא קמה מכיוון שהיא אף פעם לא ראתה בישוב הארץ כדבר החשוב ביותר אלא הכלכלה הסוצאליסטית הדפוקה שלהם. מפא"י-מפלגת פועלי ארץ ישראל. לא מפלגת מתיישבי ארץ ישראל ולא כלום אצלם הפועלים (הכלכלה) קודמת לארץ.
zipora:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 17, 2007, 18:55:30 ---
--- ציטוט של: zipora על ינואר 17, 2007, 17:02:54 ---אני מסכימה לדעתך בקשר לחיים שהוא איש אשכולות, אגב למה כתבת בלשון נקבה ?
כאשה לא דתיה אבל אוהבת את הארץ וחושבת שתנועת העבודה פשטה את הרגל מאותו רגע שהפסיקו לראות בישוב הארץ כדבר החשוב ביותר, קל לי להזדהות עם דעותיך.
--- סוף ציטוט ---
מפלגת העבודה פשטה רגל לפני שהיא קמה מכיוון שהיא אף פעם לא ראתה בישוב הארץ כדבר החשוב ביותר אלא הכלכלה הסוצאליסטית הדפוקה שלהם. מפא"י-מפלגת פועלי ארץ ישראל. לא מפלגת מתיישבי ארץ ישראל ולא כלום אצלם הפועלים (הכלכלה) קודמת לארץ.
--- סוף ציטוט ---
תרשה לי להזכיר לך שהיו חומה ומגדל ובן גוריון כלא את כל חברי המליאה והכריח אותם לחתום על הצהרת העצמאות. מדינה בלי עניים ועם הטבות סוציאליות זה לא הדבר הכי גרוע שבעולם. בואו לא נתעלם שהיו גם כמה דברים טובים בהיסטוריה שלנו למרות שאני מסכימה שכרגע מצבנו קשה.
בייקר:
מדינה ללא עניים?במדינה סוציליאסטית העשירים הם עניים יחסית לעניים במדינה קפטילסטית.בזמן בן גוריון גרו במעברה.קחי למשל את קובה הסוציאליסטית:חצי מהבנות בקובה עוסקות בזנות בכדי שיהיה להן אוכל.בארצות הברית עני כביכול הוא עשיר יחסית לקובה.
בסקנדינביה המצב שונה אבל משלמים 50 אחוז מס.ישראל עם הוצאות הבטחון איננה שבדיה.
zipora:
כאדם שחי כמה שנים באמריקה והכיר לא רק את הצדדים הנוצצים שבה, יש שם הרבה חסרי בית ואנשים שמקבלים בולי אוכל (חיים יגיד שזה השחורים אבל יש גם הרבה לבנים כאלו)
אבל האמת שמה שמטריד אותי הוא מכת הגניבות של מכוניות בכל האזור בו אני חיה.זו ממש מכה. הם גם מצלצלים מקלקיליה בחוצפה ובעוז ורוצים כסף.
האחינית שלי חדרו אליה לבית כשכל ילדיה ישנו שם. אני תרמתי לקרן הגנה על שי דרורי אבל אולי טיפול בגנבים שהמשטרה לא עושה זו התחלה של פעילות. מה אתה אומר בייקר. אגב אחמד טיבי לא התבייש שהופיע בעתון שהוא הצליח להחזיר לרוני מילוא את הוולוו שלו.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: zipora על ינואר 19, 2007, 20:17:15 ---כאדם שחי כמה שנים באמריקה והכיר לא רק את הצדדים הנוצצים שבה, יש שם הרבה חסרי בית ואנשים שמקבלים בולי אוכל (חיים יגיד שזה השחורים אבל יש גם הרבה לבנים כאלו)
אבל האמת שמה שמטריד אותי הוא מכת הגניבות של מכוניות בכל האזור בו אני חיה.זו ממש מכה. הם גם מצלצלים מקלקיליה בחוצפה ובעוז ורוצים כסף.
האחינית שלי חדרו אליה לבית כשכל ילדיה ישנו שם. אני תרמתי לקרן הגנה על שי דרורי אבל אולי טיפול בגנבים שהמשטרה לא עושה זו התחלה של פעילות. מה אתה אומר בייקר. אגב אחמד טיבי לא התבייש שהופיע בעתון שהוא הצליח להחזיר לרוני מילוא את הוולוו שלו.
--- סוף ציטוט ---
בארה"ב זה לא הגיוני מה שהולך שם אתה יוצא מהבית אי אפשר לדעת אם תחזור בחתיכה שלמה מספיק שנכנסת למקום לא נכון חבל עלייך..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה