חדשות ודיונים > דיון כללי

חיים בן פסח מומחה לתזונה ולאוכל בריא.

(1/3) > >>

בייקר:
אמרתי לכן שהוא איש אשכולות.
תוכנית מאד מעניינת באנגלית:היחס לג'ורדן וחבריו המוסלמים.ממליץ על עוף,פירות ירקות,מעט טונה,סלט ירוק,מיץ פירות ונגד סוכר לבן,שוקולד,גלידה.הכל בפרופורציה.
נראה לי שאשנה את התזונה שלי.
הוא נשמע נהדר באנגלית,חכם,רהוט,מרתק וגם הנושאים יותר טריוויאלים.האנגלית שלו ברמה מאד גבוהה,הוא אינטילגנטי מאד.

עז77:
בייקר בארץ הוא ידבר באותה מהירות ואינטילגנטיות לאחר כשנתיים..

בייקר:
אפילו שנה,אני אחרי חודש בארצות  הברית דיברתי אנגלית שוטפת.אבל האיש פשוט בן אדם מעניין ומרתק אני חשבתי שהוא רק מתעניין בפוליטיקה והנה הוא מסביר על כלכלה,תזונה,נדל"ן,כללי התנהגות,ברור מאד,מובן מאד,נחרץ,קוהרנטי.המבטא האמריקני מוסיף לו חן באנגלית.
צריך שר פנים מהליכוד ואז יהיה סיכוי יותר טוב או שנעתור לבג"ץ.אפשר פשוט יהיה לשלוח מכתבים למשרד הפנים.

עז77:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 17, 2007, 11:38:44 ---אפילו שנה,אני אחרי חודש בארצות  הברית דיברתי אנגלית שוטפת.אבל האיש פשוט בן אדם מעניין ומרתק אני חשבתי שהוא רק מתעניין בפוליטיקה והנה הוא מסביר על כלכלה,תזונה,נדל"ן,כללי התנהגות,ברור מאד,מובן מאד,נחרץ,קוהרנטי.המבטא האמריקני מוסיף לו חן באנגלית.
צריך שר פנים מהליכוד ואז יהיה סיכוי יותר טוב או שנעתור לבג"ץ.אפשר פשוט יהיה לשלוח מכתבים למשרד הפנים.

--- סוף ציטוט ---

יהיה בסדר בייקר, אני יודע זאת...

בייקר:
חיים בן פסח גם מדבר אידיש,יש לי רעיון להבריח אותו למדינה ולשים אותו באיזו התנחלות או על הגבעות ונשדר משם.הוא יהיה בתחפושת כמו בגין שהתחפש לרב וגר בת"א.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה