מצטער להגיד לכם, אבל אלה שלא מבינים 'איך הוסיפו' - אתם פשוט טיפשים. מצויים אותנו בתורה שבכתב לשמור וקיים את התורה שבע"פ ואומרים שבן אדם בלי תורה שבע"פ זה כמו באר ענקית ויפה בלי מים. במקום לשאול כאן אנשים שאין להם הסמכה לענות, לכו לשיעור תורה ותשאלו את הרב ותראו את תשובתו. סתם שתדעו לד"א, כשמשהעלה להביא את התורה מהשמים במשך 40 יום - בכל אותו הזמן הוא למד ושינן את התורה שבע"פ . לכן יהודי צריך להתייחס לתורה שבע"פ כאל תורה מסיני - כי זאת היא.
אומרים שבן-אדם שחולק על חכמי ישראל ומטיל דופי בגמרא ובמשנה האין לא חלק לעולם הבא - אלה דברים שאין עליהם עוררין, תורה שבע"פ ללא ספק דברי אלוקים חיים.
אני מוכרח להוסיף עוד דבר, יהודי קראי [כביכול יהודי] חייב בגיור, אין הוא משלים מניין בכל מקום שהוא והוא מנדה ע"י חכמי ישראל. אנשים שלוקחים תורה קדושה שהפשט שלה הוא ככלום יחסית לחכמה הצפונה בה ומגמדים אותה כספר חוקים מצומצם. סתם לדוגמא, אלון, אתה צם ביום כיפור? אם כן אתה לא אמור, שכן אין אימרה לצום בתורה אלא רק להתענות, ומכאן הקראים חסרי ההשכלה הבינו שצריך לקרוע את בגדיהם ולשים על עצמם עפר. מה גם, שכשהם נכנסים לבית הכנסת, הם מורידים את נעליהם כי הם אומרים שבכל מקום שמתפללים האדמה היא אדמת קודש. עוד ? בבקשה, יש לנו בתורה איסור של בישול של גדי בחלב אימו, חז"ל תיקנו לנו שלא רקשאסור לבשל, אלא גם אסור לאכול בשר וחלב ביחד בהפרשים של 6 עונות האחד מן השני. מה עושים הקראים ? לוקחים גדי ופשוטו כמשמעו פשוט אינם מבשלים אותו עם החבל של אימו בלבד.
אם בזה אתה מאמין, אם ככה אתה חושב, אתה פשוט בור ואינך רואי להתייחסות. לקחת את תורת ה' החכמה ומלאת החיים והפכת אותה לביזוי.