כתב נושא: איפה השיוויון?!  (נקרא 2902 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איפה השיוויון?!
« ב- : דצמבר 14, 2007, 13:47:45 »
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482587,00.html

כשאוהדי בית"ר קוראים למוחמד "נביא" האיאלסאם , הומו - כל התקשורת מגנה ואומרת שזה פגיעה בציבור ובדתם ובלה בלה בלה !
אבל כשאיזה אישה בעלת המקצוע העתיק בעולם כותבת על יוסף הצדיק!!! כן , המשיח שאנחנו צריכים להתפלל עליו שלא ימות - אותו אחד שיבוא ויגאל אותנו שהוא יהיה הומו!!!

"חכמת סופרים תסרח"
"פני הדור כפני כלב"

אני פשוט מתבייש,
יוסף הצדיק הלוואי עלי להות מיליונית ממה שהוא היה ויהיה לי טוב!

ועוד מה הכי מצחיק ? שהכלבה הזאת קוראת לעצמה דתייה . כן , מי ייתן שכשיבוא יוסף הצדיק [משיח בן יוסף] לגאול אותנו - הוא כבר יטפל בך . אם בורא עולם לא ייקח אותך לפני!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איפה השיוויון?!
« להגיב #1 ב- : דצמבר 14, 2007, 14:04:49 »
היברו יוניין קולג' זה מוסד רפורמי פר אקסלנס, ד"ר רוחמה וייס הנ"ל היא לא אורתודוכסית, לוקחת מפרשים ועושה מזה סלט לא אורתודוכסי בעליל, עם מסקנות הבל בגרוש, האישה הזו היא קוריוז שאיננו ראוי לכל יחס שהוא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איפה השיוויון?!
« להגיב #2 ב- : דצמבר 15, 2007, 18:16:29 »
היברו יוניין קולג' זה מוסד רפורמי פר אקסלנס, ד"ר רוחמה וייס הנ"ל היא לא אורתודוכסית, לוקחת מפרשים ועושה מזה סלט לא אורתודוכסי בעליל, עם מסקנות הבל בגרוש, האישה הזו היא קוריוז שאיננו ראוי לכל יחס שהוא.
בנוסף משלבת היא בכתבתה מוטיבים נוצריים ויוונים-פגניים [ראו תמונתו של האל היווני במקור, קופידון (שמו הרומי של האל)]
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
איפה השיוויון?!
« להגיב #3 ב- : דצמבר 15, 2007, 18:49:23 »
הרפורמים הם גויים.
הצריכים להילחם בהם מלחמת-חורמה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!